memleketteyim
Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
Selam aleyküm dostlar bayramınız mubarek olsun
memleketteyim
memleketteyim
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team

Güzel bir gülü!
Güzel bir geceyi!
Güzel bir dostu!
Herkes sever
Ama önemli olan
Gülü dikeniyle
Geceyi gizemiyle
Dosttu dertleriyle
Sevebilmektir
İYİ BAYRAMLAR
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War

- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
ReaL Loncası Olarak bayramınızı en ıyı dıLeklerımızLe kutLarız saygıLarımızLa ...
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
Kronicxsudeys (Sudeysx*Serdar) ile yaptığım görüşme sonucu onun isteği üzerine bu yazıyı yazıyorum.
Kronicx Lonca üyeleri arasında Oylama ile KLAN seçilecektir.. Lonca üyelerinin kararlarını forumdan veya oyun içerisinden bildirmeleri rica olunur..

- KronicxTeam
- Salgın Koruyucusu
Selamlar,
Üyelerin daha kolay ve geniş kapsamlı bir Anket kullanmaları için adres üzerinden yapılacaktır. En kısa zamanda adres forum üzerinden paylaşılacaktır.
Oyun içerisinde Sudeysx'in kararı ile toplantı yapılacaktır. Toplantının yapılacağı yeri oyun içerisinden öğenebilirsiniz.
Üyelerin daha kolay ve geniş kapsamlı bir Anket kullanmaları için adres üzerinden yapılacaktır. En kısa zamanda adres forum üzerinden paylaşılacaktır.
Oyun içerisinde Sudeysx'in kararı ile toplantı yapılacaktır. Toplantının yapılacağı yeri oyun içerisinden öğenebilirsiniz.
Lonca listesinde ismi geçmeyen hiç bir kullanıcıdan mesul değiliz. Bilgi; Tılsım > Kronicx Team sayfası.
Allah'ın selamı bereketi mağrifet ve rahmeti, Peygamber efendimiz a.s'ın şefaati, Gavs-i Sani hz.'nin himmeti hepinizin üzerine olsun,
Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, Cenab-ı Hak'tan aileniz, ailemiz, vatanımız ve tüm insalık için hayra, sulha, refaha vesile olmasını niyaz ederim.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, Cenab-ı Hak'tan aileniz, ailemiz, vatanımız ve tüm insalık için hayra, sulha, refaha vesile olmasını niyaz ederim.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
ARKADAŞLAR İKV OYUNU İÇERSİNDE BENİM İÇİN KLAN FARK ETMEZ OYUNUN %90 I ARKADAŞIMDIR GEREK
LODOS GEREK ARZ BUNU HERKESTE BİLİR.
EGER OY ÇOKLUGUNDA ÜYELERİN İSTEKLERİ DOGRULTUSUNDA GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPACAGIM...
İYİ OYUNLAR...
EGER OY ÇOKLUGUNDA ÜYELERİN İSTEKLERİ DOGRULTUSUNDA GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPACAGIM...
İYİ OYUNLAR...
SeRDaR

- meRtMixMimeRt
- İskele Babası
sudeys yazdı:ARKADAŞLAR İKV OYUNU İÇERSİNDE BENİM İÇİN KLAN FARK ETMEZ OYUNUN %90 I ARKADAŞIMDIR GEREK
İYİ OYUNLAR...
Serdar abi ben Mert bu Klan değiştirme işini baştan üyelere denışıp yapsan Çok çok iyi olacaktı Loncanın gidişatı açısından ama olan oldu artık..

meRtMixMimeRt yazdı:sudeys yazdı:ARKADAŞLAR İKV OYUNU İÇERSİNDE BENİM İÇİN KLAN FARK ETMEZ OYUNUN %90 I ARKADAŞIMDIR GEREK
İYİ OYUNLAR...
Serdar abi ben Mert bu Klan değiştirme işini baştan üyelere denışıp yapsan Çok çok iyi olacaktı Loncanın gidişatı açısından ama olan oldu artık..
MERT BİLMİYORUM BİLGİN VAR MI AMA ÜYELERE DAHA ÖNCEDEN HABER VERİLDİ VE GEÇİŞ 24 SAAT İÇERSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ...
SeRDaR