Selamlar,
27 Şubat 2010'den şimdiye kadar Tılsım sunucusunda failiyet göstermekte olan Kronicx loncasi artık bu konu üzerinden lonca hakkında ve lonca üyeleri hakkında haber ve bilgilendirmeler gönderecektir.
Loncamızın tek emel'i amacı, Tılsım sunucusunda örnek bir aile olmayı, oyunculara ve İKV'ye karşı dürüst ve elimizden geldiği kadar Tılsım sunucusu üyelerine yardım etmektedir.
Tabikide her loncanın sevilip, sevilmediği durumlar vardır. Loncamızı sevenler var fakat sevenler kadarda sevmeyenler vardır.
Loncamız hakkında veya üyeler hakkında herhangi bir sorunları lütfen üyeler ile tartışarak değil, lonca yönetimine bildirmeleri rica olunur. Lonca yönetimi yaşanan olayı araştırarak gereğini yapmaktadır.
Yapılan şikayetin asıllı durumuna bakılarak lonca üyesine ağır cezalar verilebilir (hatta) üye loncadan atılma ihtimali büyüktür. Ayırıca yapılan şikayet asılsız çıkması ve lonca üyesini kirletmek amacıyla yapılırsa İKV yönetimine bildirilir.
Loncaya katılmak isteyen arkadaşlarımız Sudeys, Kadiroo, Sinem, Zana ve Esadullah'a başvurmaları rica olunur. Lonca kurallarını forum üzerinden veya herhangi bir adres üzerinden belirtmemiş bulunmaktayız, lonca kuralları ve lonca üye özellikleri L. Yönetimi tarafından geniş bir bilgi halinde anlatılmaktadır.
Kronicx GÜNCEL Kadro Listesi [24 Temmuz 2010] Yeniden Güncellenmiştir.
1- Kronicxlider, Kronicxsudeys / [Kurucu] > SeRDaR.
2- Kronicxdjkadiro, Kronicxdewrim / [B.Yardımcısı] > Kadir.
3- Kronicxsinem > Sinem [Lonca Üye Yönetimi]
4- Kronicxlayd > Zena [Kurucu (2)]
5- Kronicxesadullah > Muhammed Ali [Lonca Üye Yönetimi]
6- Kronicxsanctuary > Ali Hakan
7- Kronicxkıtmir > Hüseyin
8- Kronicxkardelen > Fehmi
9- Kronicxhemşire >Mert
10- Kronicxdjnilay > Nilay
11- Kronicxeneeesss > Enes
12- Kronicxteam > Seyfettin ve Elif
13- Kronicxkarabela > Halit
14- Kronicxbedirhan > Bedirhan
* Lonca listesi lonca yönetimi tarafından(gerektiğinde) değiştirilebilir.
* Loncaya üye olan her kişi, lonca kurallarını ve üye özelliklerini kabul etmiş sayılır.
Saygılarımla,
Muhammed Ali - Esadullah
Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
Selamün Aleyküm.
Lonca liderinizden bir istihramım olucak.
Eski Tılsımı geri getirmek için , lonca liderlerinin bulunduğu bir toplantı düzenleyip.
Bazı kararlar çıkartmak istiyoruz.
(Eski Tılsım) konusuna bir göz gezdirirseniz , ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.
Yorumlarınızı kendi sayfanızdan yada bahsi geçen sayfadan bekliyoruz.
HAyırlı geceler , iyi hafta sonları
Lonca liderinizden bir istihramım olucak.
Eski Tılsımı geri getirmek için , lonca liderlerinin bulunduğu bir toplantı düzenleyip.
Bazı kararlar çıkartmak istiyoruz.
(Eski Tılsım) konusuna bir göz gezdirirseniz , ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.
Yorumlarınızı kendi sayfanızdan yada bahsi geçen sayfadan bekliyoruz.
HAyırlı geceler , iyi hafta sonları
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Yeni sayfanız hayırlı olsun..
PardusPantera Loncası
PardusPantera Loncası

Gocuman
Özrümü kabul edin.
Yeni sayfanız hayırlı olsun.
Tartışmadan uzak bembeyaz bir sayfa olsun.
İyi Forumlar
Yeni sayfanız hayırlı olsun.
Tartışmadan uzak bembeyaz bir sayfa olsun.
İyi Forumlar
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
KronicxLady ismi ordan silinirse gerçekten çok sevinicem Serdara bunu defalarca söylememe rağmen beni dikkate almadı. Benim tek loncam Lodosx tir. Biz kronicx i gerçek bir aile olarak kurduk belli amaçlarımız wardı ama amacından saptı bunun için ben Kronic loncasından ayrılıyorum iyi oyunlar.
zena ~~
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Kronicxbüyücü adlı karakter bana aittir.
Bilginize
Kronicxhemşire
Bilginize
Kronicxhemşire
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
S A arkadaşlar tüm islam aleminin ve sizlerin berat kandili mübarek olsun Cenabı Allah ( c.c ) herkeze iyi ameller nasip etsin . yaradana emanet olun
Hunxbaşkan

- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kandiliniz mübarek olsun..
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Berat Kandili Kutlaması...
Selamlar,
Mübarek Berat kandilinizi tebrik eder, Cenab-ı Hak'tan aileniz, ailemiz, vatanımız ve tüm insalık için hayra, sulha, refaha vesile olmasını niyaz ederim.
Bizleride duanızda unutmayınız inşAllah.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Mübarek Berat kandilinizi tebrik eder, Cenab-ı Hak'tan aileniz, ailemiz, vatanımız ve tüm insalık için hayra, sulha, refaha vesile olmasını niyaz ederim.
Bizleride duanızda unutmayınız inşAllah.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN