XBull ~ Xavcı ~ Ayyıldızx
ßu 3Loncaya kaßL etmem ..
İyiForumlar.
TARİH SAHNESİNE GÖMÜLEN LONCALAR
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: TARİH SAHNESİNE GÖMÜLEN LONCALAR
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır...
goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun..
:D
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

bi ara Sarıların.... diye adamlar vardı tam olarak lonca olduklarını sanmıyorum ama :arrow: :geek: :geek:

- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
TRoyxpunisher yazdı:hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır...goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun..
Tloo'dan bahsediyorsan, kurucuları paşhabjk, Erolçiğdem ve şahcihan'dır. Konu da zaten eski loncalar.Her açıdan konuya uzaksın. Ali'nin de ben kurdum bu loncayı diyeceğini sanmıyorum.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Evet Hüseyin'inde dediği gibi benim kuRmuş oLduğum biR Lonca değiLdiR . 39 Zamanında bahsediLdiği üzeRe Paşhabjk,Şahcihan ve Erolçiğdem taRafından kuRuLup günümüze kadaR kaLıcı oLan biR LoncadıR Ben ise sonRadan geLeRek yönetimde yeRimi aLdım sadece . kuRucuLaRından değiLimMarshall yazdı:TRoyxpunisher yazdı:hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır...goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun..
Tloo'dan bahsediyorsan, kurucuları paşhabjk, Erolçiğdem ve şahcihan'dır. Konu da zaten eski loncalar.Her açıdan konuya uzaksın. Ali'nin de ben kurdum bu loncayı diyeceğini sanmıyorum.
eski LoncaLaRa geLiRsek ...
KankaX,XbuLL,XAVCI gibi LoncaLaR akLımda benim biRde LodosLaRda Azarcini komutasında biR gRubLaşma vaRdı
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Wİld Loncası
Bu lonca çok güzeldi ama neden dağıldığı hakkında hiçbir fikrim yok.
Bu lonca çok güzeldi ama neden dağıldığı hakkında hiçbir fikrim yok.
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
TRoyxpunisher yazdı:hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır...goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun..
Barış a pm atıorum namı dier pashabjk ye barış lonca kurcam gel arz ol Barış olum bende kurcam sen lodos ol epeyce bi süre birbirimize takıldık sen arz ol sen lodos ol die
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Ayakta kaLan TLOO ve RoA demissin batuhan kardesim ama biR Şahx mensubu oLarak bi yere giTTiğimizi düŞünmüyorum 
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
eski hmm
Xteam
Antiteamx
Kankax
xbull
vitm
LoDoSBüYüCüLeRi
RoA
29 zamanında bunlar vardı
xavcı
Asil Lodos Ordusu ( yakup senin dediğin bu
)
Türkx
Ahix
Şahx
moon
ata
İstanbul Silahlı Kuvvetleri (İSK)
39'dan aklımda kalanlar da bunlar
O kadar oluşum vardı ne yazık ki çoğu dağıldı..
Unuttuklarım varsa affola
İyiForumlar...
Xteam
Antiteamx
Kankax
xbull
vitm
LoDoSBüYüCüLeRi
RoA
29 zamanında bunlar vardı
xavcı
Asil Lodos Ordusu ( yakup senin dediğin bu
Türkx
Ahix
Şahx
moon
ata
İstanbul Silahlı Kuvvetleri (İSK)
39'dan aklımda kalanlar da bunlar
O kadar oluşum vardı ne yazık ki çoğu dağıldı..
Unuttuklarım varsa affola
İyiForumlar...
Asil Lodos Ordusu'nu Azarcini'yle kurmaya karar vermiştik. Ömrü fazla sürmedi loncanın ama ilk Loncalardan birisiydi.