TARİH SAHNESİNE GÖMÜLEN LONCALAR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estellimemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: TARİH SAHNESİNE GÖMÜLEN LONCALAR

Mesaj gönderen Estellimemo »

XBull ~ Xavcı ~ Ayyıldızx

ßu 3Loncaya kaßL etmem ..

İyiForumlar.
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO

HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır... :D goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun.. :D:D
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
Burkalak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Burkalak »

bi ara Sarıların.... diye adamlar vardı tam olarak lonca olduklarını sanmıyorum ama :arrow: :geek: :geek:
Resim
Kullanıcı avatarı
Marshall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marshall »

TRoyxpunisher yazdı:hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır... :D goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun.. :D:D

Tloo'dan bahsediyorsan, kurucuları paşhabjk, Erolçiğdem ve şahcihan'dır. Konu da zaten eski loncalar.Her açıdan konuya uzaksın. Ali'nin de ben kurdum bu loncayı diyeceğini sanmıyorum.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."

Nazım Hikmet.
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Marshall yazdı:
TRoyxpunisher yazdı:hatırlayamadığım bir çok lonca gördüm en iyi olduklarını iddia ettiler üç beş gün sonra dağıldıklarını bildirdiler...eğer ki bana "GERÇEK" lonca kimdir kimlerdir die sorarsanız cewabım direk tLoo dur...Bnm ilk charım zamanında goodfather arkadaşa lonca kurma fikrini verdikten sonra çalınan charımdan sonra açtığım 6.charımda karşıma alinin kurduğu lonca olarak çıkmıştır... :D goodfather sana sesleniyorum zamanında lonca kuralım diodum ben tek takılıorum diyodun bn bi gittim lonca kurmuşun.. :D:D

Tloo'dan bahsediyorsan, kurucuları paşhabjk, Erolçiğdem ve şahcihan'dır. Konu da zaten eski loncalar.Her açıdan konuya uzaksın. Ali'nin de ben kurdum bu loncayı diyeceğini sanmıyorum.
Evet Hüseyin'inde dediği gibi benim kuRmuş oLduğum biR Lonca değiLdiR . 39 Zamanında bahsediLdiği üzeRe Paşhabjk,Şahcihan ve Erolçiğdem taRafından kuRuLup günümüze kadaR kaLıcı oLan biR LoncadıR Ben ise sonRadan geLeRek yönetimde yeRimi aLdım sadece . kuRucuLaRından değiLim ;)

eski LoncaLaRa geLiRsek ...

KankaX,XbuLL,XAVCI gibi LoncaLaR akLımda benim biRde LodosLaRda Azarcini komutasında biR gRubLaşma vaRdı :)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Wİld Loncası
Bu lonca çok güzeldi ama neden dağıldığı hakkında hiçbir fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Barış a pm atıorum namı dier pashabjk ye barış lonca kurcam gel arz ol Barış olum bende kurcam sen lodos ol epeyce bi süre birbirimize takıldık sen arz ol sen lodos ol die :) okuyomu acaba şimdi :P
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Ayakta kaLan TLOO ve RoA demissin batuhan kardesim ama biR Şahx mensubu oLarak bi yere giTTiğimizi düŞünmüyorum :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

eski hmm :D

Xteam
Antiteamx
Kankax
xbull
vitm
LoDoSBüYüCüLeRi
RoA

29 zamanında bunlar vardı :)

xavcı
Asil Lodos Ordusu ( yakup senin dediğin bu :D )
Türkx
Ahix
Şahx
moon
ata
İstanbul Silahlı Kuvvetleri (İSK)

39'dan aklımda kalanlar da bunlar :)

O kadar oluşum vardı ne yazık ki çoğu dağıldı..

Unuttuklarım varsa affola :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
yellowred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yellowred »

Asil Lodos Ordusu'nu Azarcini'yle kurmaya karar vermiştik. Ömrü fazla sürmedi loncanın ama ilk Loncalardan birisiydi. :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön