Kable yazdı:Lag deprem gibidir.Ancak önlem alabilirsiniz.Eğer lag oyun ile ilgili değilse yani Türk Tel. ile ilgili ise el mecbur lag olur (ağustos ayını hatırlayınız).Lakin sorun oyundansa evet buna bir önlem bulunabilir.
Bilgin İçin Teşekkürler !..
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Kable yazdı:Lag deprem gibidir.Ancak önlem alabilirsiniz.Eğer lag oyun ile ilgili değilse yani Türk Tel. ile ilgili ise el mecbur lag olur (ağustos ayını hatırlayınız).Lakin sorun oyundansa evet buna bir önlem bulunabilir.
İstisnai bir durum daha var,yazmayı unutmuşum.İnternet hızın düşük olabilir.Buda lag yapar.Lag problemin uzun süreli var ise ya int. hızın düşüktür ya da pc oyunu kaldırmıyor.
Kable yazdı:İstisnai bir durum daha var,yazmayı unutmuşum.İnternet hızın düşük olabilir.Buda lag yapar.Lag problemin uzun süreli var ise ya int. hızın düşüktür ya da pc oyunu kaldırmıyor.
Oyundaki Tüm karakterlerde var bu sorun?
Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●
Kable yazdı:İstisnai bir durum daha var,yazmayı unutmuşum.İnternet hızın düşük olabilir.Buda lag yapar.Lag problemin uzun süreli var ise ya int. hızın düşüktür ya da pc oyunu kaldırmıyor.
Oyundaki Tüm karakterlerde var bu sorun?
Neden bende yok
Şimdi sen oynun boyunca hiç lagla karşılaşmadın mı ?
İnsan sallarda bukadarını sallamaz
Gizlenmiş İçerikGöster
Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın
Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın
Lag büyük bir sorun olabilir ama İKV 'de büyük bir oyun.Bu sorun kalkması lazım !..
Gizlenmiş İçerikGöster
Kable yazdı:Oyun boyunca lagla karşılaştım ama şikayet etmedim.Sorunun çözümü sende olmadıkça oturmak en iyisidir.Lag sorunu çok detaylı bir konu ancak yapılacak üretimler (değişim vb.) kısıtlı.TTnet te sorun çıkarsa oturacaksın.Server pc lerinde sorun çıkarsa oturacaksın.EĞER sorun sende ise oturmayacaksın.Sorunu araştıracaksın
Böyle düşünmyee devam et oke?
Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●