Değerli İstanbul Kıyamet Vakti Beyaz Köşk Halkı!
Evet Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğimiz Gibi Konu Oyunun Donması Yani Lag.Bu Lag Sorunu İçin Hep Beraber El Ele Verelim;Evet Arkadaşlar;
Hepinizin Başından Geçmiştir.Tam Arz Keseceksiniz Veyada Lodos Birden Lag Girio
İşte Bu Durumdan Artık Bnde Dahil Herkes Sıkıldı.İkv desteğe 999 ere Cevap Yazsakta İlla 1000. Mesajı Atmamaız Gerekio.Ne Yapsak Ne Yapmaya Çalışsak Fayda Yok.700.000 Oyuncusu Olan Bu Oyunda Bnce Bu Lag Yüzünden Epeyyy Karakter Azalması Başlayacak.İkv destekten Ve Gm Lerden Şunu İstiyoruz.Lütfen Artık Şu Lag Denen Şeyin ÇÖzüm Yolunu Bulun.Gerçekten Çok Sıktı.Her gün Neden Biz Bu Eziyeti Yiyelim?He Birde Şunu SÖyliyeyim.Sunucuların Hepsinde Bir Deneme Yaptık Ve Nedense En Çok Lag Beyaz Köşk Sunucusunda Var.Bunun Nedeni Aslında Belli Fakat Çözüm Yolu Hala Bulunamadı.Evet Arkadaşlar Bu Başlığı Açmamın Nedeni bu.Sizlerinde Desteğini Bekliyorum.
Saygılarımla.
Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●
Açıkçası her ne kadar kimi zaman bende rahatsız olsamda ben 3,5 yılı aşkın süredir oynadığım bu oyunda bana her gün eşlik eden LAG'ı seviyorum Oyunda lag sorununun çözülmesine de karşıyım , belki bu söylediklerime tepki olucak ama bu benim görüşüm ve görüşüme saygı bekliyorum . Lag'sız bir İKV'ye hayır