geç Oyuna istefan
[içerik silinmiştir]
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YENİÇERİXLONCASININ VE CATLIXBASKANIN KÜFÜRBAZLIGI
Aynen katılıyorum Kanka sana ..Adem Abim Sonuna Dibine Kadar haklısın abicim .... bizi çekemeyenler anten taksınYenicerixiSyan yazdı:İstefan Bizi Rezil Etmek İstedi Ama Görüyorum Ki Herkes Senden Şikayetçi
Küçükağa
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz???
Birtarafta İftiracı Ve Küfürbazlar Diğer Tarafta Kendini Gökten Zembille İnmiş Sanan Bir Çocuk..
Herkes Kendini Çok İyi Biliyor Forumda Artistlik Yapmanın Manası Yok..
Herkese Yalan Söyleyebilirsiniz Ama Kendinize Asla...
Birtarafta İftiracı Ve Küfürbazlar Diğer Tarafta Kendini Gökten Zembille İnmiş Sanan Bir Çocuk..

xXFENOMENXx
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Bir Yeniçeri olarak hiç yakıştıramadım
karşınızdakine çocuk diyosunuz tamam çocuk oldunu bile bile niye küfür edersiniz ki ?
Hadi küfürü ediyosunuz Anne ye yaw Anneye küfür edilirmi hiç o kadarmı düştünüz ?
Kim ne derse desin Anneye küfür etmek hatta küfür etmek bir acizliktir...
Küfüre Karşıyım Herzamanda Böyle Gidecek ... Kii bir fotoğrafta Karaölüm (Karaam) ın da dediği gibi Klanda bayanlar var siz ana avrat düz gidiyosunuz Erkeklik bumu ya ?
Hadi küfürü ediyosunuz Anne ye yaw Anneye küfür edilirmi hiç o kadarmı düştünüz ?
Kim ne derse desin Anneye küfür etmek hatta küfür etmek bir acizliktir...
Küfüre Karşıyım Herzamanda Böyle Gidecek ... Kii bir fotoğrafta Karaölüm (Karaam) ın da dediği gibi Klanda bayanlar var siz ana avrat düz gidiyosunuz Erkeklik bumu ya ?
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Selamın aleyküm ;
Mouse olmadıgı için sadece yorumları okudum resim küçük oldugu için göremedim küfürleri
Ama yorumlara baktıgımda Yeniçerix ailesinin '' Kutsal Varlık '' olan '' ANNELERİMİZE '' Küfür ettiğini gördüm .
Bu bir oyun , Stres atmak için Bir Sanal alem .
Burda Daha tanımadıgınız kişilere küfürler ediyorsunuz.
Annelere küfür ediyorsunuz .
Unutmayınki anneler kutsal bir varlıktır
En kısa sürede özür dilemek , barışmanızı temenni ederim
iyi günler iyi oyunlar bol kazançlar
Mouse olmadıgı için sadece yorumları okudum resim küçük oldugu için göremedim küfürleri
Ama yorumlara baktıgımda Yeniçerix ailesinin '' Kutsal Varlık '' olan '' ANNELERİMİZE '' Küfür ettiğini gördüm .
Bu bir oyun , Stres atmak için Bir Sanal alem .
Burda Daha tanımadıgınız kişilere küfürler ediyorsunuz.
Annelere küfür ediyorsunuz .
Unutmayınki anneler kutsal bir varlıktır
En kısa sürede özür dilemek , barışmanızı temenni ederim
iyi günler iyi oyunlar bol kazançlar
-
- FareAdam Düşmanı
+++++hilalxxfenomen yazdı:Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz???
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
Kimse Bu oyunda bana ders veremez ki vermesinde cocuk diyoruz ama yazıstıklarını görmüyosunuz heybiyeden konusuyosunuz yazmıssnız bu oyunu sadece erkekler oynamıyor diye ben kişilik meselesi bi anlık sinir ben bunları yazdıktan sonra ne yazmısın sorun ögrenin heaa yası küçük dedik bu bebeye pekibu cocuk yasndan büyük adama [içerik silinmiştir.] gibi sözler hitap ederse siz ne yapardınız merak ediyorum biz sizler gibi değiliz oyun sizin hayatınız olmus gençler bırakında akısında kalsın ..Fenomen Sana sözüm senin baska işin yok mu kardeşimm Daldan Dala atlıyosun Boş konusuyosun Derdini söle derman oluruz kocum böle izlenimle yaklaşma bana çizerim ...Asım Paşam Sana ki sözüm ben ben boş yere kfür etmem öle herkesle muatap olmam biliyosundur ..Ama seninde bu yaklasımın hosuma gitmedi cocuk dediğiniz bebe Kaç yas büyük bi insana [içerik silinmiştir.] dediğini bilmiyosun konusuyorunuz ...Nese Sözüm Bu kadar Kabinizi kırdıysam Affola ... SAygılar..
Yeniçeriavşar.Çatlıxbaşkan
Yeniçeriavşar.Çatlıxbaşkan

- Axiomplace
- FareAdam Düşmanı
Adem abi sen haklısın boş yere küfr etmessin.istefanı zaten ne olduğunu herkes biliyor. Adam olsaydı büyüklerine karşı nasl konuşulacağını bilirdi...
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Adem aga çocuk 14 yaşında aranızdaki yaş en aşşa 10 yasaklama tuşu var yasakla gitsin niye çocukla çocuk oluyonuz oyun bu klavyenin arkasına geçen zaten kendisini mafya lideri sanıyo aklı başında biri hiç uğraşırmı çoluk çocukla yaw benim tepki verdiğim kısım;
Anne ye edilen küfürler onun kendi şahsına istediğin kadar küfür et amaa Anne ye olunca o bana ters gelir
Anne ye edilen küfürler onun kendi şahsına istediğin kadar küfür et amaa Anne ye olunca o bana ters gelir
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
Asımım haklısın ama Sila h Bogaza kadar gelince dayanamrum cocuk değiliz böle laflarıda yasaklayıp gececek kadar düşmedim nese cevabını veririm O gün zaten kafa bi milyon hergünki gibi bana gelipte böle konularda artislik yapamaz ve yaptırmamda haklı oldugum herşeyi savunurum haksızsam egerki Susar geçerim Hatalıysak Özür dileriz Bende Karsımdakinden beklerim ama karsıdaki yosmayı görüyoruz ne özür dileme var ne saygınlık var Karektrini hiç sevmedim hosuma gitmedi bu cocuga kanım ısınmaz daha. BİR daha karsıma çıkıpta muattap olmasın (İstefan) burdan sana sesleniyorum Cevap verme kardeşim sen işine bak bende işime bakayım Ben Tekrardan sölüyorum Özür Dileriz Bu Tür yazılanlar Oldugu için Kusura Bakmayın ....
Yeniçeriavşar
Yeniçeriavşar