Küfür içerikli resim silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırıldı. Bu tür şikayetlerinizi oyun içinde " Şikayet et " butonunu kullanarak İKV Desteğe bildiriniz. İyi Forumlar.
RedNight
[içerik silinmiştir]
[içerik silinmiştir]
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
Re: YENİÇERİXLONCASININ VE CATLIXBASKANIN KÜFÜRBAZLIGI
Yaşı +18 yaşından Büyük oLAN InsanLarın kendılerıNe yakıstırdıgı hal ve hareketler sizi adam bıLen ınsanLarın da sızden farkı yoktur ancak en kutsal varlık oLan mılletın anasına bacısına küfür edıcek kadar acizsin ve ben bunLara soruyorum sizin ananız bacınız yokMu ben ne yapayım sizin ananızı bacınızı ??? yakısırsa küfür etmekLe tatmin oLurmusunuz beyLer ?
Çekemeyipte Leke aTan kıskanıpta İçine oturaN dert oLupta kesemeyen İnsanLarın amaçLarı her zaman BoşTur ... ŞekiL A ' da görüLdüğü qibi ....
Çekemeyipte Leke aTan kıskanıpta İçine oturaN dert oLupta kesemeyen İnsanLarın amaçLarı her zaman BoşTur ... ŞekiL A ' da görüLdüğü qibi ....
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Abine slm söle ben senle muaatap bile olmuyorum yasın kaç süz m. e senin böle yaparak beni rezil etitğinimi düşünüyorsun ben bu işe gülerim biz bu oyunu neden oynuyoruz biliyomusun durrr söleyimm iş çıkısında kafa dağıtmak amacıyla egleniyoruz kendi aramızda biz sizler gibi oyun sevdalısı adam değiliz kimseyide tınlamayız .. Nese Başka sorunun varsa söle kocum böle yaparak ne sen kazanırsın ne ben kaybederim zoruna giden nedir anlayamadım cüneytt... hadi işine bak gülüm derslerine çalıs benle ugrasma ..Dikensiz bi hayat geçireceksen bana bulasma istersen bebegimm Yoksa devamlı sana batarım ...Dün kim öptü diye soracak olurlarsa sölersin YENİÇERİAVŞAR dİYE...
Yeniçeriavşar
Yeniçeriavşar

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
istefan sen sanki sütten cıkmış ak kaşıksın hiç küfür etmedin dimi herkezi kordun kolladın adam gibi oyununu oynadın dimi ya yürü git allaşkına sen cevrendekileri eleştirceğine önce kendine bak ağızını üslubunu düzelt sonra etrafındakilere bulaş...
<)
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
Haklısın kardeşim Bu kendini mevlana sanıyor herhalde....

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Yeniceriavsar yazdı:Haklısın kardeşim Bu kendini mevlana sanıyor herhalde....
<)
ızhar sana kufurun kralını edrım rahat oL avsar sana gelınce muhatabım degıLsın yol aL ( Tolga )
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM;
Fotolarda Börteçinexusta nın pm leride var. Çar benim ama pm lerin yazıldığı zaman kullanan oğlum, ben ikaz etmek içinde olsa kullandığım ifade tyarzı o değildir.
Fotolarda Börteçinexusta nın pm leride var. Çar benim ama pm lerin yazıldığı zaman kullanan oğlum, ben ikaz etmek içinde olsa kullandığım ifade tyarzı o değildir.

[right]Arif YAMAN[/right]
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
Tolga(cü .c .ük) kırıklar çok herhalde sabrımı zormala bi kırıkta ben açarım üzerinde ...Bidaha altından kalkaman Kralın gelsin kocum Hani sana destek çıkan yok Hani Bir numaraydın
Aranızda Bi adam varsa Tayfun(Realxbaşkan) Slmlar...

- YenicerixiSyan
- İri Fare Avcısı
Hakedene Herzaman Dersini Veririz Sen Canını SIkma O TUnc'mudur nedir Ona sahip Çık Yoksa Senin sonun hiç iyi görmüyorum.
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.
Efkar--YeniçerixiSyan

Efkar--YeniçerixiSyan