Sudemxxclassic ve Classicx Çalınmıştır.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Sudemxxclassic ve Classicx Çalınmıştır.

Mesaj gönderen Classic »

leviathan yazdı:kardeş benim düşüncem herkes duyarlı olursa çalan er geç aktarma yapmaya çalışacaktır..işte burda iş o aktarıma yardım edeceğe düşüyor..tabi çok küçük ihtimal 2 pc alır kendine aktarır o anda biri görse çok süper olur ama eminim kimse tınlamaz arkadaşların haricinde..diğer bi ihtimal de adam 1 lvl char açar ona aktarır hiç olmayan bi isimle..geçmiş olsun inş bi netice alırsın mahkeme vb yerlerden
Çarlarımı Çalan Kişi ! Bu İşte Professiyonel Olduğundan Aktarım Yapmış Zaten. Dediğin Gibi Arkadaşlar Haricinde Pek Fazla Takan Yok. Neticeyi Er Yada Geç Alacağım (: Adım Gibi Eminim (:
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

Classic yazdı:
leviathan yazdı:kardeş benim düşüncem herkes duyarlı olursa çalan er geç aktarma yapmaya çalışacaktır..işte burda iş o aktarıma yardım edeceğe düşüyor..tabi çok küçük ihtimal 2 pc alır kendine aktarır o anda biri görse çok süper olur ama eminim kimse tınlamaz arkadaşların haricinde..diğer bi ihtimal de adam 1 lvl char açar ona aktarır hiç olmayan bi isimle..geçmiş olsun inş bi netice alırsın mahkeme vb yerlerden
Çarlarımı Çalan Kişi ! Bu İşte Professiyonel Olduğundan Aktarım Yapmış Zaten. Dediğin Gibi Arkadaşlar Haricinde Pek Fazla Takan Yok. Neticeyi Er Yada Geç Alacağım (: Adım Gibi Eminim (:
e tabi artık teknoloji iyice gelişti bulup hapse attırmak lazım da akıllansın
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Classic »

leviathan yazdı:
Classic yazdı:
e tabi artık teknoloji iyice gelişti bulup hapse attırmak lazım da akıllansın
Evet Birde Bu Yönü Var Tabiki (: Bende Bu Olayı Gerekli Yerlere Belirtmiş Bulunmaktayım Zaten. Benim Aklıma Takılan Eğer Bunu Yapabilen Bir Çocuksa Ailesi Ne Yapacak ? Çok Merak Ediyorum Doğrusu...
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !

“Genel Sohbet” sayfasına dön