Çarlarımı Çalan Kişi ! Bu İşte Professiyonel Olduğundan Aktarım Yapmış Zaten. Dediğin Gibi Arkadaşlar Haricinde Pek Fazla Takan Yok. Neticeyi Er Yada Geç Alacağım (: Adım Gibi Eminim (:leviathan yazdı:kardeş benim düşüncem herkes duyarlı olursa çalan er geç aktarma yapmaya çalışacaktır..işte burda iş o aktarıma yardım edeceğe düşüyor..tabi çok küçük ihtimal 2 pc alır kendine aktarır o anda biri görse çok süper olur ama eminim kimse tınlamaz arkadaşların haricinde..diğer bi ihtimal de adam 1 lvl char açar ona aktarır hiç olmayan bi isimle..geçmiş olsun inş bi netice alırsın mahkeme vb yerlerden
Sudemxxclassic ve Classicx Çalınmıştır.
Re: Sudemxxclassic ve Classicx Çalınmıştır.

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
e tabi artık teknoloji iyice gelişti bulup hapse attırmak lazım da akıllansınClassic yazdı:Çarlarımı Çalan Kişi ! Bu İşte Professiyonel Olduğundan Aktarım Yapmış Zaten. Dediğin Gibi Arkadaşlar Haricinde Pek Fazla Takan Yok. Neticeyi Er Yada Geç Alacağım (: Adım Gibi Eminim (:leviathan yazdı:kardeş benim düşüncem herkes duyarlı olursa çalan er geç aktarma yapmaya çalışacaktır..işte burda iş o aktarıma yardım edeceğe düşüyor..tabi çok küçük ihtimal 2 pc alır kendine aktarır o anda biri görse çok süper olur ama eminim kimse tınlamaz arkadaşların haricinde..diğer bi ihtimal de adam 1 lvl char açar ona aktarır hiç olmayan bi isimle..geçmiş olsun inş bi netice alırsın mahkeme vb yerlerden

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Evet Birde Bu Yönü Var Tabiki (: Bende Bu Olayı Gerekli Yerlere Belirtmiş Bulunmaktayım Zaten. Benim Aklıma Takılan Eğer Bunu Yapabilen Bir Çocuksa Ailesi Ne Yapacak ? Çok Merak Ediyorum Doğrusu...leviathan yazdı:e tabi artık teknoloji iyice gelişti bulup hapse attırmak lazım da akıllansınClassic yazdı:Çarlarımı Çalan Kişi ! Bu İşte Professiyonel Olduğundan Aktarım Yapmış Zaten. Dediğin Gibi Arkadaşlar Haricinde Pek Fazla Takan Yok. Neticeyi Er Yada Geç Alacağım (: Adım Gibi Eminim (:leviathan yazdı:kardeş benim düşüncem herkes duyarlı olursa çalan er geç aktarma yapmaya çalışacaktır..işte burda iş o aktarıma yardım edeceğe düşüyor..tabi çok küçük ihtimal 2 pc alır kendine aktarır o anda biri görse çok süper olur ama eminim kimse tınlamaz arkadaşların haricinde..diğer bi ihtimal de adam 1 lvl char açar ona aktarır hiç olmayan bi isimle..geçmiş olsun inş bi netice alırsın mahkeme vb yerlerden

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !