Büyücü Okulu
Re: Büyücü Okulu
Bana kalırsa herkez kendi bütçesine göre yetenek,item,(toplama,üretim) yapmalıdır.Bu konuların sadece oyuna yeni başlıyanlara faydası olacağına inanıyorum
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
direnc kırma nerde ? :lol:xxxyusufxxx yazdı:ARKADAŞLAR 40DAN ÜSTÜNE ÖNEM VERİYORUM...ÇÜNKÜ 40IN ALTINDA COK ZORLANMASSINIZ HELE 1DE LONCANIZ VARSA 1 HAFTADA 40 YAPARLAR..SİZE ÖNERİM ŞUDUR METEORİT+ELEKTİRİK BİLGİ 15 KONSANTRASYON 15 TESLA 15 BÖYLEDE YAPABİLİRSİNİZ İTEMLERİNİZDE KARIŞIK DİZMEYİN BENCE 1YETENEĞE GÖRE İTEM AYARLAYIN DERİM..MESELA METEORİTSE KAN CALAN+FEVZİ TAKILIN..TEK YADA ÇİFT HİÇ FARKETMES..GELELİM KLANA KLANA DERİMKİ 49'DA GİRİN DAHA İYİ OLUR YETENEKLERDE ŞÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR
BUZ 15 BİLGİ 15
ELEKTİRİK 15 BİLGİ 15
ZİHİN 15
KUTUP 15
BÜYÜ BOZMA 1 GERİSİ SİZE KALMIŞ BUNA BAĞLI NİTRO YADA BİLGE İTEM GİYİN DERİM COK PARANIZ WARSA BİLGE CEVROŞ İTEM ALIN SÜPER OLUR...EĞER YARARIM GEÇTİYSE NE MUTLU BANA
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
SAOL KARDEŞİM BİLGİLER İÇİNematema yazdı:bence 45 LeveLde gir kLana Loncanda varsa anLaşmaLı em aT 6 kere em aTınca 49 oLursun biz kasTık arKı 6 em de 49,
sora sadece klanlık item diz hem ucuza gelir
buz 15 bilgi 15
elektirk 15 bilgi 15
zihin 15 kutup 15
tesla 7
büyü bozma 1 bunu yap savaşçıda kesersin büyücüde üstüne 3 tane azat 4 tane bilge item al azatlar büyücülere bilgeler savaşçılara çok işler hele azat 3 kat etki olursa 12 bin vurdum ben tek item azat setle
Elektırık yerıne Meteorıt versek
Bıde kutup bı sye yaramıyormu nıye verılmıyor ona :S
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
Bilmeyenler için yararlı bilgiler
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
ben 42 lvlim full buz dizdim üzerimi buz krsita+nitro çok ta rahat kasıoyrum buz+elektrik giyorum ama full buzum çok rahatım dirençi 15 yaptım direnç atınca buz zaten coşuo üstümde buz elektrikde fazla vuruo genellik 2000 fln buz ama en az 3000 en yüksek 6315 vurdum rahat kasarsınız buz+elektrik ama üstünüz buz olsun full direçte 15 hem savaşlardada iyi çok memnunum vala
Allah nazardan saklasın şu zamana kadar ki en iyi çarım
Allah nazardan saklasın şu zamana kadar ki en iyi çarım
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
çoooooooooook güzel bir çalışma olmuş saol
Tek sorun olacak dirençleri neye vermeliyim kaç tane dağılımı varsa yazın arkadaşlar klan yada kasma.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman
http://browsergame.forumlari.net/
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman
http://browsergame.forumlari.net/
Meteoritci iseniz ws de şu yetenekleri kullanmanızı öneneririm
15 meteorit 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 zihin saldırısı
15 kutup rüzgarı
5 tesla
1 büyü bozma
2 meditasyon
Kullanımı : Üstünüz Fevzi / Kan çalan / komet olacak full bir item üstünde yoğunlaşın buz iteminiz olmadan
1000 civarı vurur . Meteoritte 2300 gibi bişe vurur tabi meteorit menzili uzun rahat kesersiniz.
Ws ' e başlarken tesla kurun ve uzaklaşın meteorit buz dalın büyük ihtimal dikkat atıp yanınıza yaklaşıp
durdurma atıcak o sıra kutup açın , daha sonra depar atınca zihin atın teslamız 5 süresi doldu tekrar kur
uzaklaş şansınız varsa dikkatle yanınıza yaklaşmadan onu kesmiş olursunuz.
Not : Depar = zihin saldırı / durdurma = kutup / tesla = dikkat saldırılarını kullanın .
15 meteorit 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 zihin saldırısı
15 kutup rüzgarı
5 tesla
1 büyü bozma
2 meditasyon
Kullanımı : Üstünüz Fevzi / Kan çalan / komet olacak full bir item üstünde yoğunlaşın buz iteminiz olmadan
1000 civarı vurur . Meteoritte 2300 gibi bişe vurur tabi meteorit menzili uzun rahat kesersiniz.
Ws ' e başlarken tesla kurun ve uzaklaşın meteorit buz dalın büyük ihtimal dikkat atıp yanınıza yaklaşıp
durdurma atıcak o sıra kutup açın , daha sonra depar atınca zihin atın teslamız 5 süresi doldu tekrar kur
uzaklaş şansınız varsa dikkatle yanınıza yaklaşmadan onu kesmiş olursunuz.
Not : Depar = zihin saldırı / durdurma = kutup / tesla = dikkat saldırılarını kullanın .
bakın ben kendi büyücümde şöyle yaptım 1 lvlden başladım 13 lvl oldum kapattım pc ertesi 27 yaptım büyücüyü labda kasarak ve görev yaparak sonraki gün 30 oldum baba ali görevlerini keşifleri yaptım sonra cinlerde kastım ve 33 lvl oldum çeteci mağarası görevlerini yaptım cevriyeye kadar (cevriye için grub bulamadımdan 49 um hala duruyor yapmadım her neyse) 34 lvldim gözdeyi fln yapınca sonra gittim kurt mağarasında 35 yaptım sonra mantar çektim 4 5 saat 1 tane ganoderma çıktı 18 m in 6.5 m i ne kan çalan set aldım sadece asası yok 36 dan sonra kemiklerde kastım tabi fiziksel buz ve kons vericen o zamanlar kasmak için 39 oldum kan çalanları giymeye başladım yeraltında akıyorum kan çalan iyi vuruyor yer altında bir de artislik olsun die kalan paranın 4 m ine fizik gözlük aldım sonra 44 yaptım çarı artık meranda fiziksel işlemiyor hemen bir gbm yaptım buz+elektrik yaptım çarı kan çalanları sattım fazla para olmadından tek item bilge ve nitrojen dizdim direnç kırma 15 yap bu arada sonra 49 a kadar meranda kastım
Şuan 49 um bunların hepsi tam hatırlamıyorum ama 40 olmam galiba 10 günde fln gerçekleşti şuan 49 um ,,üzerim tek item bilge kağan ve nitrojen item karışık yane full buz 15 direnç kırma atıyorum üzerim nitro bilge oldundan buzla bir vuruorum kritik 6000 bn falan düz 3000 fln bir kere kritik buzla 8007 gibi bişe vurmuştum tabi 2.skılın eelektrik olsun bölgelere alırlar ben bbüyücümü böyle kastım dizdim
Şuan 49 um bunların hepsi tam hatırlamıyorum ama 40 olmam galiba 10 günde fln gerçekleşti şuan 49 um ,,üzerim tek item bilge kağan ve nitrojen item karışık yane full buz 15 direnç kırma atıyorum üzerim nitro bilge oldundan buzla bir vuruorum kritik 6000 bn falan düz 3000 fln bir kere kritik buzla 8007 gibi bişe vurmuştum tabi 2.skılın eelektrik olsun bölgelere alırlar ben bbüyücümü böyle kastım dizdim
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel