Büyücü Okulu

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Büyücü Okulu

Mesaj gönderen xxxyusufxxx »

Selam Arkadaşlar Daha Önceki Forum sitesindede büyücü okulu adlı konu açmıştım bu foruma geçiriyorum şimdi fakat 1kaç değişiklikle
Ewet Şimdi Geldik Öğreneceğimiz Derslere!!
1:Kasma
2:İtem Dizme
3:Yetenek Ayarlama
4:Toplama-Üretim

1:Kasma
Ewet arkadaşlar ilk konumuz kasmadır...

20-21-22-23-24-25-26-27-28:Ewet arkadaşlar bu levellerde labide görew yapcaz+kascaz görewler baya 1 exP werior saten sizde 2-3lwl kascaksınız büyücü için kolay hele kitabede kasarsa çok güzel ve zevkli olur...

29-30-31-32:Ewet bu lwlerde meteor bölgesine ilk adımlar atılıyor...Bab-i alinin vs vs görewlerini yapcaz exP kascaz...

33-34-35:Ewet arkadaslar bu levellerde çeteci mağ görewleri başlıor artık iyi 1 büyücüye adım adım yaklaşıyoruz burda görew yapcaz+kascaz...

36-37-38:Evet arkadaşlar bu levellerde kurt mağ. görewlerini yapcaz+kascaz...

38-39:Evet arkadaşlar bu levellerde iste pek görew olmadıgından sivri adada baya 1 kascaz fakat bn 1 günde 37den 39 olmuştum...Kemik+Ruh kesceksiniz...

40-41-42-43:Evet arkadaşlar bu levellerde yeraltına açılıyoruz..Artık Çok İyi 1 büyücüye adım kaldı görew ypcz kalan zamanlada Cincirin yanındaki yerde ful kascaksınız...

44-45-46-47-48:Evet arkadaşlar Artık iyi bir büyücüyüz...Merana adımlarımızı atıyoruz ve iri kobra ucan muhafız bekçi kesiyoruz böyle böyle kasıyoruz..Meran labirent gibidir 1mekan bulcaksınız kascaksınız...(Tavsiyem G.Takipcilerine Varmadan Uçanların Orası)

2:İtem Dizme
Şimdi İtem Dizme Konusunu Görcez...

Arkadaşlar Şimdi Yeteneklerimize Göre İtem dizcez...Her itemin Çok Paranız veya loncanız warsa mesela bilge kağan cevroş item dizersiniz pek paranız yoksa bilge kağan tek item dizersiniz ha oda yoksa ruh calan kritik fln itm dizersiniz...

3:Yetenek Dağılımı

Şmdi Yetenek Dağılımı Konusunu Görcez...

Arkadaşlar Bence Cok rahat kasmak için böyle yetenekler olmalıdır böyle bn ucanları %40 Hp Varken bile kestim...

Meteorit 15 Fiziksel Bilgi 15
Elektirik 15 Elektrk Bilgi 15
Konsantrasyon 15
Tesla 5
Geri Kalan Zihin..Konsantrasyon Atak gücünü fazlalaştırıyor we kritik veriyor hidrayla birlikte gücüne güc katıldı...

4:Toplama-Üretim

Madenci:45
Olabilir cunku ırıdyum cekersınız ama buyuculerın genelı uretım olur yani
Zırhcı+Silahtar olabiliriz...
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Büyücü Okulu

Hatalarım Varsa affeyleyin..Cevap Yazmanız Yeterlidir Konu GünceL...!!
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Konu GünceL pls..!
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MORDuMan »

bilmeyenlere faydalı olur inşallah
ResimResim
Kullanıcı avatarı
karayilanx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen karayilanx »

Hımm..konu güzel olmuş yanlız 40 dan önceki lvllere yardımı olsun diye yetenek dagılımını nasıl vermeleri gerektiğini yazabilirdin. Bende büyücüme ne yetenek vermesi konusunda kararsızım. Birkaç itemimi yazayım belki yardımcı olursun olmazsa satarım zaten bazı itemleri;

Arasıra savaşa giriyorum ama cok degil.45 lvldi en son hidra gelmeden.40-44 te meteor-buz kulandıgm için (görev itemleri hariç)kan çalan asa ,nitro ayak,bilge +elk direnç pant vardı.45de elektirk+buza çevirdim ayrıca azat ceket,asa satın aldım.Şimdi arkadaşımda meteor+elek. önerdi ama meranda işe yararmıki şimdi görevden kan+ruh asa veriyor.Azat eld.ve bilge ceket veriyor.

Umarım yardımcı olursun.Yetenekleri dagıtıp bugün başlıcam yeniden büyücüme...
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

ben fizksel ve elktrikçiyim 4elektrik item var 3 tane fiziksel item var sizce iyi midir fizkselle hep kritik vuruyorum :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

abuzeddin yazdı:ben fizksel ve elktrikçiyim 4elektrik item var 3 tane fiziksel item var sizce iyi midir fizkselle hep kritik vuruyorum :D
44 e kadar kasmak için idealdir.44 den sonrada meranda rahat kasarsın.Savaşalrdaysan fizikselleri satıp elektriğe çevirmeni yada tüm itemlerini satıp buz olmanı tavsiye ederim :)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

güzel paylaşım blmeyenler oyunda bizi meşgul etmesin işte aıklayıcı gayet hoş .
Hırs
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ARKADAŞLAR 40DAN ÜSTÜNE ÖNEM VERİYORUM...ÇÜNKÜ 40IN ALTINDA COK ZORLANMASSINIZ HELE 1DE LONCANIZ VARSA 1 HAFTADA 40 YAPARLAR..SİZE ÖNERİM ŞUDUR METEORİT+ELEKTİRİK BİLGİ 15 KONSANTRASYON 15 TESLA 15 BÖYLEDE YAPABİLİRSİNİZ İTEMLERİNİZDE KARIŞIK DİZMEYİN BENCE 1YETENEĞE GÖRE İTEM AYARLAYIN DERİM..MESELA METEORİTSE KAN CALAN+FEVZİ TAKILIN..TEK YADA ÇİFT HİÇ FARKETMES..GELELİM KLANA KLANA DERİMKİ 49'DA GİRİN DAHA İYİ OLUR YETENEKLERDE ŞÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR

BUZ 15 BİLGİ 15
ELEKTİRİK 15 BİLGİ 15
ZİHİN 15
KUTUP 15
BÜYÜ BOZMA 1 GERİSİ SİZE KALMIŞ BUNA BAĞLI NİTRO YADA BİLGE İTEM GİYİN DERİM COK PARANIZ WARSA BİLGE CEVROŞ İTEM ALIN SÜPER OLUR...EĞER YARARIM GEÇTİYSE NE MUTLU BANA
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Cevaplarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar Konu Güncel Lütfenn :!:

“Büyücü” sayfasına dön