Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !

Mesaj gönderen FabuLox »

Muhafızlar güçlenmeden once denemistik 60 can herkez ölü :)
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Break yazdı:DUYGU SU ANA KADAR HANDANIN KESİLDİĞİNİ KİMSE GÖRMEDİ.HELE RESİMLİ KANIT DİYE Bİ ŞEY YOK.BELKİ ÇOK ESKİDEN GM LERLE KESİLMİŞ OLABİLİR.AMA HİÇ KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM.BENDE HAS LODOSUM AMA ORTADA BİR YALAN VARSADA GERÇEĞİ SÖYLERİZ.DUYGU KANITIN VARSADA KOYARSIN KESTİK FİLAN DEME HİÇ ŞİMDİ.KESKE DOĞRU OLSA AMA. KESKEEEEE. OYUNU YAPANLAR RESMEN KIYAK GEÇMİŞ ARZLARAAA KORUYOLAR RESMEN !
KALEYE GİRİŞ....!!! (KIM DEMIS KANIT YOK DIYE)
Resim
HANDANA YAKLAŞMA VE İÇERİYE GİRİŞ (KALEYE)
Resim
HANDAN YARDIM DIYE ISYAN EDIYOR :))
Resim
MERANIN GUCUNU ÇAĞIRIYORUM DIYE BAĞIRIYOR HANDAN RESIMDE
Resim
VE HANDAN GM SIZ YONETICISIZ KESILIYOR ISTE ÖLU HALI
Resim
KESEN KİŞİLER LODOS KARDEŞLERİMİZ...
Resim
BEN 1 SEY YAZIYORSAM ILLA KANIT VARDIR....YOK DIYE HAYATTA 1 OLUME ÇARE YOKTUR GERİSİ HIKAYE..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Duygu koyduğun resimlerde Gerçekten handan kesilmiş.Ama Meranda mı kesildi bide onu söyle :) O başka sunucu farkındaysann.
Reader
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Reader yazdı:Duygu koyduğun resimlerde Gerçekten handan kesilmiş.Ama Meranda mı kesildi bide onu söyle :) O başka sunucu farkındaysann.
Merhaba MERAN Sunucusu deyıL Emınönu Yada Teşkilat ıkısınden bırısıdır.Loncaymıs kesenler ..MERAN İçin bahsetmedım HANDAN ın yatısını duymayan bılmeyen varmıs Görsun ıstedım
:D
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
uskurya
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen uskurya »

:P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Ya bu kadar gereksız bı konu bu kadar gereksız yere uzatılırmı yaaa cocuk valla
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

ha arz ha lodos ne bu düşmanlık sonuçta hepimiz ikv oyuncusuyuz:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Reader yazdı:
kfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmiş :D kessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin :D :D :D
Korleg herkes senin gibi düşünmüyor.Handan hanıma o kadar bağlanmışlar ki.Yaratıkları savunmayı o kadar benimsemişlerki.Adam diyor şu ana kadar handanın odasına çıkılmamış.Dediğine bak sizin tüccar sayısız kez kesildi.Sizde ismeti kestim diye geçiniyorsunuzda.Forum açılalı 1 ay oldu.1 tane bile ismet kesildi diye konuy yok.Önceki forumdada öyle merak etmeyin.Yani bu aralar çok konuşmaya başladınız.Lodos kalenin yanında 20 arz var lodosların geldiğini görünce hemen ne oluyor ismeti kesmeye gelmemişmiş var mı böyle bi şey.Tamam doğru kholpashalix loncası anında toparlanıp kalede bitiyorlar.Handanı savunmak için.Lodoslar biraz daha teşkilatlansa 18 savaşçı 5 büyücü 7 şifacı rahat keseriz iddia ediyoruz bunuda.

Dün gece nerden haberiniz olduysa artık.Lodoslardan casus var heralde.Kaleye gitti lodoslar.Kimse yoktu.Bi anda ordu toplandı.Açık konusun biraz sizde korkuyorsunuz handanın kesilmesinden.Çünkü o kadar oyuna kendini kaptıran arzlar varki handanın odasına bile çıkılmacağını iddia ediyorlar.Odaya çıkıldı örnekleri var.Hem de bir çok kez çıkıldı.Son olarak şunu söyliyim.Lodos olmak her baba yiğidin harcı değildir.Lodosların kalesinin konumunu sizde biliyorsunuz 4 muhafız kesmekle ismete ulasıyorsunuz nerdeyse.

Arz kalesi öyle bir yere yapılms ki.Hele o merdivenler.Çıkmak çok zor hele bide arzlar varken.Zaten 18 muhafız var bide tüccar Handanıda sayarsak baya zor.Ama lodoslar zoru sever.Bırakın arzlar kolayı başarmakla övünsünler.Yarın bir gün handan kesilince o öten adamlar bakalım ne kelime bulabilecekler.Ben yine uyarıyorum sizleri.Aslında lodoslardan biraz tepki aldım ama olsun.O Kalede 15 arz olsun 18 muhafız 1 tüccar 1 de handan.40 kişi ile orayı yıkmayan ne olsun.Bekleyin ve görün.Çok yakında !!!

Nasıl oldu da bi ordu toplandı demişsin. Ben her zaman sağlam kalabalık bir savaş varsa mutlaka gitmeye çalısırım bilirim ki öyle bir savaştan haz duyarım. Ayrıca ben de lodostum ve Alayınaxebuhann ile birlikte birçok kez arz kaleye dayanıp merdivenleri çıkmıştım ve handanın olduğu kata çıkınca oyundan düşüyorduk. Mesele o veya bu değil mesele oyuna fazla kaptırılması. Yazıktır bu kadar kaptırıp karşı tarafa hakaretler göndermek insanca bir davranış değildir. Beni bilen bilir aldırmam ölürsem karizmam gider o kadar birde canlanma parası bunların kaybını kaldıramayacak kişi bence daha bunun oyun olduğunu idrak edememiş kişilerdir.

Saygılarımla..
KORLEG
ZÜLKARNEYN
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

la olm handanı kesince ne olck sankı alayınıa 100 m verckler :D zaten kesemessiniz öle koly olsaydı bu işler
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
Perfectwarrior
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Perfectwarrior »

lodosların önce en az 50 kişi gitmesi lazım ve sonrada hepsi 49 olması lazım vede onlardan en az 20 tane şifacı olması lazım yoksa lodoslar handanın gazabına uğrayabilirler. :lol:

Perfectwarrior
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Korleg sana burda kişisel bir şey söylemiyorum.Ona göre yorum yap.Benim kasdettiğim birkaç kişi ve bir lonca.Ama arzlar olarak aynı kefeye koyuyorum.Ama inan sana bir şey demiyorum.Diyemem zaten.Her zaman lodoslar kaleye geldiğinde.Arzlardan öten o kdar çok kişi varki.Sözüm onlara zaten.Hadi gelinde görelim,Siz bu merdivenleri çıkamassınız,Handanın odasına çıkamazsınız gibi laflar filan.Ve böylelikle bir tartısma doğuyor savaş esnasında.Arzlar tabikide kaleye gelip lodoslarla savasacaklar handanı ve kaleyi koruyacaklar ama çok konuşmasınlar.Sonucta kaleye tıkılan onlar belkide bu yüzden ötüyorlar yenilgiyi hazmedemeyenler onlar zaten kendilerini biliyorlar isim vermeyeceğimm.

Tekrar söylüyorum korleg olayı kendi açından ve bnm açımdan düşünme.Lodoslar olarak düşün üstte belirttim zaten.Korlegeend her zmn lodoslar tarafından sevilen biridir.Buna emin olabilirsin.Evt o çok konusan arzlar her kaleye geldiğimizde ötmeyi bırakın ve biz lodosları nasıl geri püskürttceksiniz onu düşünün.Tekrar söylüyorum arz kaleye baskın düzenlenicek bunu da bilin.Hemde hiç beklemediğiniz bir anda.Çok yakında . . . Lodoslardan çok tepki aldım ama olsun.
Reader

“Genel Sohbet” sayfasına dön