Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !
Re: Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !
Muhafızlar güçlenmeden once denemistik 60 can herkez ölü 
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
KALEYE GİRİŞ....!!! (KIM DEMIS KANIT YOK DIYE)Break yazdı:DUYGU SU ANA KADAR HANDANIN KESİLDİĞİNİ KİMSE GÖRMEDİ.HELE RESİMLİ KANIT DİYE Bİ ŞEY YOK.BELKİ ÇOK ESKİDEN GM LERLE KESİLMİŞ OLABİLİR.AMA HİÇ KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM.BENDE HAS LODOSUM AMA ORTADA BİR YALAN VARSADA GERÇEĞİ SÖYLERİZ.DUYGU KANITIN VARSADA KOYARSIN KESTİK FİLAN DEME HİÇ ŞİMDİ.KESKE DOĞRU OLSA AMA. KESKEEEEE. OYUNU YAPANLAR RESMEN KIYAK GEÇMİŞ ARZLARAAA KORUYOLAR RESMEN !

HANDANA YAKLAŞMA VE İÇERİYE GİRİŞ (KALEYE)

HANDAN YARDIM DIYE ISYAN EDIYOR

MERANIN GUCUNU ÇAĞIRIYORUM DIYE BAĞIRIYOR HANDAN RESIMDE

VE HANDAN GM SIZ YONETICISIZ KESILIYOR ISTE ÖLU HALI

KESEN KİŞİLER LODOS KARDEŞLERİMİZ...

BEN 1 SEY YAZIYORSAM ILLA KANIT VARDIR....YOK DIYE HAYATTA 1 OLUME ÇARE YOKTUR GERİSİ HIKAYE..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Duygu koyduğun resimlerde Gerçekten handan kesilmiş.Ama Meranda mı kesildi bide onu söyle
O başka sunucu farkındaysann.
Reader
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Merhaba MERAN Sunucusu deyıL Emınönu Yada Teşkilat ıkısınden bırısıdır.Loncaymıs kesenler ..MERAN İçin bahsetmedım HANDAN ın yatısını duymayan bılmeyen varmıs Görsun ıstedımReader yazdı:Duygu koyduğun resimlerde Gerçekten handan kesilmiş.Ama Meranda mı kesildi bide onu söyleO başka sunucu farkındaysann.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
ha arz ha lodos ne bu düşmanlık sonuçta hepimiz ikv oyuncusuyuz:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Reader yazdı:Korleg herkes senin gibi düşünmüyor.Handan hanıma o kadar bağlanmışlar ki.Yaratıkları savunmayı o kadar benimsemişlerki.Adam diyor şu ana kadar handanın odasına çıkılmamış.Dediğine bak sizin tüccar sayısız kez kesildi.Sizde ismeti kestim diye geçiniyorsunuzda.Forum açılalı 1 ay oldu.1 tane bile ismet kesildi diye konuy yok.Önceki forumdada öyle merak etmeyin.Yani bu aralar çok konuşmaya başladınız.Lodos kalenin yanında 20 arz var lodosların geldiğini görünce hemen ne oluyor ismeti kesmeye gelmemişmiş var mı böyle bi şey.Tamam doğru kholpashalix loncası anında toparlanıp kalede bitiyorlar.Handanı savunmak için.Lodoslar biraz daha teşkilatlansa 18 savaşçı 5 büyücü 7 şifacı rahat keseriz iddia ediyoruz bunuda.kfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmişkessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin
![]()
![]()
Dün gece nerden haberiniz olduysa artık.Lodoslardan casus var heralde.Kaleye gitti lodoslar.Kimse yoktu.Bi anda ordu toplandı.Açık konusun biraz sizde korkuyorsunuz handanın kesilmesinden.Çünkü o kadar oyuna kendini kaptıran arzlar varki handanın odasına bile çıkılmacağını iddia ediyorlar.Odaya çıkıldı örnekleri var.Hem de bir çok kez çıkıldı.Son olarak şunu söyliyim.Lodos olmak her baba yiğidin harcı değildir.Lodosların kalesinin konumunu sizde biliyorsunuz 4 muhafız kesmekle ismete ulasıyorsunuz nerdeyse.
Arz kalesi öyle bir yere yapılms ki.Hele o merdivenler.Çıkmak çok zor hele bide arzlar varken.Zaten 18 muhafız var bide tüccar Handanıda sayarsak baya zor.Ama lodoslar zoru sever.Bırakın arzlar kolayı başarmakla övünsünler.Yarın bir gün handan kesilince o öten adamlar bakalım ne kelime bulabilecekler.Ben yine uyarıyorum sizleri.Aslında lodoslardan biraz tepki aldım ama olsun.O Kalede 15 arz olsun 18 muhafız 1 tüccar 1 de handan.40 kişi ile orayı yıkmayan ne olsun.Bekleyin ve görün.Çok yakında !!!
Nasıl oldu da bi ordu toplandı demişsin. Ben her zaman sağlam kalabalık bir savaş varsa mutlaka gitmeye çalısırım bilirim ki öyle bir savaştan haz duyarım. Ayrıca ben de lodostum ve Alayınaxebuhann ile birlikte birçok kez arz kaleye dayanıp merdivenleri çıkmıştım ve handanın olduğu kata çıkınca oyundan düşüyorduk. Mesele o veya bu değil mesele oyuna fazla kaptırılması. Yazıktır bu kadar kaptırıp karşı tarafa hakaretler göndermek insanca bir davranış değildir. Beni bilen bilir aldırmam ölürsem karizmam gider o kadar birde canlanma parası bunların kaybını kaldıramayacak kişi bence daha bunun oyun olduğunu idrak edememiş kişilerdir.
Saygılarımla..
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
la olm handanı kesince ne olck sankı alayınıa 100 m verckler
zaten kesemessiniz öle koly olsaydı bu işler
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- Perfectwarrior
- Salgın Koruyucusu
lodosların önce en az 50 kişi gitmesi lazım ve sonrada hepsi 49 olması lazım vede onlardan en az 20 tane şifacı olması lazım yoksa lodoslar handanın gazabına uğrayabilirler. :lol:
Perfectwarrior
Perfectwarrior
Korleg sana burda kişisel bir şey söylemiyorum.Ona göre yorum yap.Benim kasdettiğim birkaç kişi ve bir lonca.Ama arzlar olarak aynı kefeye koyuyorum.Ama inan sana bir şey demiyorum.Diyemem zaten.Her zaman lodoslar kaleye geldiğinde.Arzlardan öten o kdar çok kişi varki.Sözüm onlara zaten.Hadi gelinde görelim,Siz bu merdivenleri çıkamassınız,Handanın odasına çıkamazsınız gibi laflar filan.Ve böylelikle bir tartısma doğuyor savaş esnasında.Arzlar tabikide kaleye gelip lodoslarla savasacaklar handanı ve kaleyi koruyacaklar ama çok konuşmasınlar.Sonucta kaleye tıkılan onlar belkide bu yüzden ötüyorlar yenilgiyi hazmedemeyenler onlar zaten kendilerini biliyorlar isim vermeyeceğimm.
Tekrar söylüyorum korleg olayı kendi açından ve bnm açımdan düşünme.Lodoslar olarak düşün üstte belirttim zaten.Korlegeend her zmn lodoslar tarafından sevilen biridir.Buna emin olabilirsin.Evt o çok konusan arzlar her kaleye geldiğimizde ötmeyi bırakın ve biz lodosları nasıl geri püskürttceksiniz onu düşünün.Tekrar söylüyorum arz kaleye baskın düzenlenicek bunu da bilin.Hemde hiç beklemediğiniz bir anda.Çok yakında . . . Lodoslardan çok tepki aldım ama olsun.
Tekrar söylüyorum korleg olayı kendi açından ve bnm açımdan düşünme.Lodoslar olarak düşün üstte belirttim zaten.Korlegeend her zmn lodoslar tarafından sevilen biridir.Buna emin olabilirsin.Evt o çok konusan arzlar her kaleye geldiğimizde ötmeyi bırakın ve biz lodosları nasıl geri püskürttceksiniz onu düşünün.Tekrar söylüyorum arz kaleye baskın düzenlenicek bunu da bilin.Hemde hiç beklemediğiniz bir anda.Çok yakında . . . Lodoslardan çok tepki aldım ama olsun.
Reader