Lag sorunu IKV'den kaynaklanmıyor çogu zaman.
Senın ınternet hızın,baglantın,oyun oynadıgında açık olan programlar veya ındırılen programlar gibi nedenler hızını yavaşlatıp lag sorunu çıkarıyor.
LAG'sız bir IKV ıstıyorsan,ıstıyorsanız bu gıbı sorunları kaldırın bence.
Iyı oyunlar
Lag Sorunu İçin Hep Beraber El Ele
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Lag Sorunu İçin Hep Beraber El Ele
lag sorunu ezıklerın oyunu oynamasından kaynaklanıyor ezıklere acımak bu oyuna hakarettır o ezıkler bu oyunda oynamayı haketmıyor guclu olan yasar ezıklerı yok edınkı oyuna gırmesınler lag mag kalmaz bır ERGENEKONX YASASI;) HADE EYWALLAH
Ergenekonx
Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Godfatherx yazdı:lag sorunu ezıklerın oyunu oynamasından kaynaklanıyor ezıklere acımak bu oyuna hakarettır o ezıkler bu oyunda oynamayı haketmıyor guclu olan yasar ezıklerı yok edınkı oyuna gırmesınler lag mag kalmaz bır ERGENEKONX YASASI;) HADE EYWALLAH
Ergenekonx
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Adam Kingya:D oyunda ve forumda yaptıgın herseye hayranım helal:DGodfatherx yazdı:lag sorunu ezıklerın oyunu oynamasından kaynaklanıyor ezıklere acımak bu oyuna hakarettır o ezıkler bu oyunda oynamayı haketmıyor guclu olan yasar ezıklerı yok edınkı oyuna gırmesınler lag mag kalmaz bır ERGENEKONX YASASI;) HADE EYWALLAH
Ergenekonx
Arkadaşlar Yöneticiler ve Destek Ekibi;
Her Ne kadar Oyundan Kaynaklanmadığını SÖylesede Bu Lag Oyundan Kaynaklanıyor;
Aynı Zamanda Bir Çok Online Oyun Oynuyorum.Fakat Onlarda Böyle Birşey Yok
Her Ne kadar Oyundan Kaynaklanmadığını SÖylesede Bu Lag Oyundan Kaynaklanıyor;
Aynı Zamanda Bir Çok Online Oyun Oynuyorum.Fakat Onlarda Böyle Birşey Yok
Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- Yozqatli66
- Cin Avcısı

öncelikle meraba arkdaşlar ikvde lag oyundan kaynaklanmıyor oyundan kaynaklansa ise ikv de her saniye lagdan geçmesin buda oyunun dandik olması demektir k iböyle bir şey yok
senin internetin kaç megabit arkdaşım bu 1
senin bilgisayarının özellikleri ne bu 2
bir hatırlatma daha insanların olduğu yerlerde donma oalyını yaşaman gayet normal çünkü hep birlikte aynı yerde internete yükleniyorsunuz bunun kanunları bile var ama senin bilgin yoktur normal eğer bu konuları daha da merak ediyorsan kardeşim sana http://istanbuloyun.com/SSS.aspx sayfasını okumanızı tavsiye ediyorum eğer bunlar açıklamıyor diyorsan lütfen destek ekibiyle temasa geçmeni öneririm ve böyle konular açmanıda tasbi etmiyorum konuyu kendi görüşümle kilitlenmesini isteyip bir yöneticinin sana açıklayıcı bir yazı yazmasını istiyorum
herkeze iyi eğlenceler.
bir hatırlatma daha insanların olduğu yerlerde donma oalyını yaşaman gayet normal çünkü hep birlikte aynı yerde internete yükleniyorsunuz bunun kanunları bile var ama senin bilgin yoktur normal eğer bu konuları daha da merak ediyorsan kardeşim sana http://istanbuloyun.com/SSS.aspx sayfasını okumanızı tavsiye ediyorum eğer bunlar açıklamıyor diyorsan lütfen destek ekibiyle temasa geçmeni öneririm ve böyle konular açmanıda tasbi etmiyorum konuyu kendi görüşümle kilitlenmesini isteyip bir yöneticinin sana açıklayıcı bir yazı yazmasını istiyorum
herkeze iyi eğlenceler.

- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

Konu kapansın Ergen Üstad cevabı vermiş işte ezolar oynamayacakmış...Yozqatli66 yazdı:öncelikle meraba arkdaşlar ikvde lag oyundan kaynaklanmıyor oyundan kaynaklansa ise ikv de her saniye lagdan geçmesin buda oyunun dandik olması demektir k iböyle bir şey yok
herkeze iyi eğlenceler.
Seviyorum bu Özgün'ü ya..
Özgün sayesinde gülüyorum..
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
evlat baba burda tıyatroculuk yapmıyor neye guluyorsun ERGENEKON YASASI dogruları soylerTskxtatanga yazdı:Konu kapansın Ergen Üstad cevabı vermiş işte ezolar oynamayacakmış...Yozqatli66 yazdı:öncelikle meraba arkdaşlar ikvde lag oyundan kaynaklanmıyor oyundan kaynaklansa ise ikv de her saniye lagdan geçmesin buda oyunun dandik olması demektir k iböyle bir şey yok
herkeze iyi eğlenceler.![]()
![]()
Seviyorum bu Özgün'ü ya..![]()
Özgün sayesinde gülüyorum..![]()
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
olmucak dua ya amin diyorsun sen kimsinde bize efendilik taslıyorsun KİNG sin Türkiye nin yeni starı Nahide gibisin xD :mrgreen: :mrgreen: