Migrat büyücülere yaramadı...
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Migrat büyücülere yaramadı...
Arkadaşlar Migratın gelmesiyle savaşçıların büyücüleri kesmeleri artık hiç zor olmuyor Çünkü yeni gelen migratlarla savaşçılardaki durdurma süresinin azalması büyücüler için çok önemli bir kayıp savaşçıyla ws atrken veya klan savaşırken bize durduma atıp bizi durduruyor mecburen bizde kutup kullanmak zorunda kalıyoruz kutubu kullandıktan sonra depara basıyor depara basıp bize koşarken biz bu sefer zihin atıyoruz bizim zihin atmamızla beraber 15 sn içinde savaşçının tekrar durdurma süresi doluyor ama kutuba en az 20 sn falan oluyor o anda hiçbir şey yapamıyoruz büyü bozma diyeceksiniz bizim büyü bozmamız savaşçılardaki kadar güçlü değil arada etkileri bozuyor buda bizim aleyhimize oluyor Eğer hatalarım varsa sizde yorum yapıp düzeltin... :geek: :?
Re: Migrat büyücülere yaramadı...
arkadaşım işini bilen büyücü savaşçı depladığında atar zihini açar teslayı uzaklasır.Bi kere artık zihin de o kadar cok toparlamıyor benm savaşçımda zihin 15
5 defa bastıgımda artık zar zor bozabiliyorum bi kere durdurmayı 2.büyü 15 se bozar %90
kısacası deparda zihin tesla sonra durdurmada kutup büyü bozma
uzakals at buzu krtik gelsin dursun aç farkı takır tukur kes
meteoritin olursa cok daha iyi adamın zırhı az çat çut indir
Artık gbm amflikatörü takan bir büyücü bide ejderi varsa n.h kesersin
5 defa bastıgımda artık zar zor bozabiliyorum bi kere durdurmayı 2.büyü 15 se bozar %90
kısacası deparda zihin tesla sonra durdurmada kutup büyü bozma
uzakals at buzu krtik gelsin dursun aç farkı takır tukur kes
Artık gbm amflikatörü takan bir büyücü bide ejderi varsa n.h kesersin
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet haklısın durdurmanın süresi azaldı ama bazen savaşcımdada işime geliyor

Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Haksız sayılmazsınTimeofdeath yazdı:Arkadaşlar Migratın gelmesiyle savaşçıların büyücüleri kesmeleri artık hiç zor olmuyor Çünkü yeni gelen migratlarla savaşçılardaki durdurma süresinin azalması büyücüler için çok önemli bir kayıp savaşçıyla ws atrken veya klan savaşırken bize durduma atıp bizi durduruyor mecburen bizde kutup kullanmak zorunda kalıyoruz kutubu kullandıktan sonra depara basıyor depara basıp bize koşarken biz bu sefer zihin atıyoruz bizim zihin atmamızla beraber 15 sn içinde savaşçının tekrar durdurma süresi doluyor ama kutuba en az 20 sn falan oluyor o anda hiçbir şey yapamıyoruz büyü bozma diyeceksiniz bizim büyü bozmamız savaşçılardaki kadar güçlü değil arada etkileri bozuyor buda bizim aleyhimize oluyor Eğer hatalarım varsa sizde yorum yapıp düzeltin... :geek: :?
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
işini bilen büyücü çok rahat indirir savaşçıları

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Herşey İşi bilmeye bağlı arkadaşlar hemen hazıra koymayın taktikler üretin ya
CoBaiN wazzup
benim en büyük sıkıntım şavaşcının durdurma attıüında zihin tututulması yaşanması eğer zihin tutarsa kusura bakmayında en iyi büyücü olsa hiç bişey yapaamz çünkü hiç bir büyü kulannamıyorsunuz şavaşcıda geliyor bi sert bi ağır yerdesiniz
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
1 kere bile wursa qerisini çifteyle bile hallediyorhalilumit yazdı:benim en büyük sıkıntım şavaşcının durdurma attıüında zihin tututulması yaşanması eğer zihin tutarsa kusura bakmayında en iyi büyücü olsa hiç bişey yapaamz çünkü hiç bir büyü kulannamıyorsunuz şavaşcıda geliyor bi sert bi ağır yerdesiniz
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
XottomancavalryX yazdı:çok doğru söyledin kardeşimTimeofdeath yazdı:Arkadaşlar Migratın gelmesiyle savaşçıların büyücüleri kesmeleri artık hiç zor olmuyor Çünkü yeni gelen migratlarla savaşçılardaki durdurma süresinin azalması büyücüler için çok önemli bir kayıp savaşçıyla ws atrken veya klan savaşırken bize durduma atıp bizi durduruyor mecburen bizde kutup kullanmak zorunda kalıyoruz kutubu kullandıktan sonra depara basıyor depara basıp bize koşarken biz bu sefer zihin atıyoruz bizim zihin atmamızla beraber 15 sn içinde savaşçının tekrar durdurma süresi doluyor ama kutuba en az 20 sn falan oluyor o anda hiçbir şey yapamıyoruz büyü bozma diyeceksiniz bizim büyü bozmamız savaşçılardaki kadar güçlü değil arada etkileri bozuyor buda bizim aleyhimize oluyor Eğer hatalarım varsa sizde yorum yapıp düzeltin... :geek: :?
Bencede cok dogru ya bızımde kutup suremz azalsn yada savascıların durdurma zamanı sadece mıgratlarda azaltılsn :arrow: