Migrat büyücülere yaramadı...

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Migrat büyücülere yaramadı...

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Arkadaşlar Migratın gelmesiyle savaşçıların büyücüleri kesmeleri artık hiç zor olmuyor Çünkü yeni gelen migratlarla savaşçılardaki durdurma süresinin azalması büyücüler için çok önemli bir kayıp savaşçıyla ws atrken veya klan savaşırken bize durduma atıp bizi durduruyor mecburen bizde kutup kullanmak zorunda kalıyoruz kutubu kullandıktan sonra depara basıyor depara basıp bize koşarken biz bu sefer zihin atıyoruz bizim zihin atmamızla beraber 15 sn içinde savaşçının tekrar durdurma süresi doluyor ama kutuba en az 20 sn falan oluyor o anda hiçbir şey yapamıyoruz büyü bozma diyeceksiniz bizim büyü bozmamız savaşçılardaki kadar güçlü değil arada etkileri bozuyor buda bizim aleyhimize oluyor Eğer hatalarım varsa sizde yorum yapıp düzeltin... :geek: :?
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Migrat büyücülere yaramadı...

Mesaj gönderen ByDant3 »

arkadaşım işini bilen büyücü savaşçı depladığında atar zihini açar teslayı uzaklasır.Bi kere artık zihin de o kadar cok toparlamıyor benm savaşçımda zihin 15

5 defa bastıgımda artık zar zor bozabiliyorum bi kere durdurmayı 2.büyü 15 se bozar %90

kısacası deparda zihin tesla sonra durdurmada kutup büyü bozma

uzakals at buzu krtik gelsin dursun aç farkı takır tukur kes :D meteoritin olursa cok daha iyi adamın zırhı az çat çut indir

Artık gbm amflikatörü takan bir büyücü bide ejderi varsa n.h kesersin :D
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Kullanıcı avatarı
Laraxxcroft
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Laraxxcroft »

Evet haklısın durdurmanın süresi azaldı ama bazen savaşcımdada işime geliyor :D :D
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...=(((

Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Timeofdeath yazdı:Arkadaşlar Migratın gelmesiyle savaşçıların büyücüleri kesmeleri artık hiç zor olmuyor Çünkü yeni gelen migratlarla savaşçılardaki durdurma süresinin azalması büyücüler için çok önemli bir kayıp savaşçıyla ws atrken veya klan savaşırken bize durduma atıp bizi durduruyor mecburen bizde kutup kullanmak zorunda kalıyoruz kutubu kullandıktan sonra depara basıyor depara basıp bize koşarken biz bu sefer zihin atıyoruz bizim zihin atmamızla beraber 15 sn içinde savaşçının tekrar durdurma süresi doluyor ama kutuba en az 20 sn falan oluyor o anda hiçbir şey yapamıyoruz büyü bozma diyeceksiniz bizim büyü bozmamız savaşçılardaki kadar güçlü değil arada etkileri bozuyor buda bizim aleyhimize oluyor Eğer hatalarım varsa sizde yorum yapıp düzeltin... :geek: :?
Haksız sayılmazsın
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

işini bilen büyücü çok rahat indirir savaşçıları ;)
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Herşey İşi bilmeye bağlı arkadaşlar hemen hazıra koymayın taktikler üretin ya
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

benim en büyük sıkıntım şavaşcının durdurma attıüında zihin tututulması yaşanması eğer zihin tutarsa kusura bakmayında en iyi büyücü olsa hiç bişey yapaamz çünkü hiç bir büyü kulannamıyorsunuz şavaşcıda geliyor bi sert bi ağır yerdesiniz
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

halilumit yazdı:benim en büyük sıkıntım şavaşcının durdurma attıüında zihin tututulması yaşanması eğer zihin tutarsa kusura bakmayında en iyi büyücü olsa hiç bişey yapaamz çünkü hiç bir büyü kulannamıyorsunuz şavaşcıda geliyor bi sert bi ağır yerdesiniz
1 kere bile wursa qerisini çifteyle bile hallediyor :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Acayipadam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Acayipadam »

XottomancavalryX yazdı:
Timeofdeath yazdı:Arkadaşlar Migratın gelmesiyle savaşçıların büyücüleri kesmeleri artık hiç zor olmuyor Çünkü yeni gelen migratlarla savaşçılardaki durdurma süresinin azalması büyücüler için çok önemli bir kayıp savaşçıyla ws atrken veya klan savaşırken bize durduma atıp bizi durduruyor mecburen bizde kutup kullanmak zorunda kalıyoruz kutubu kullandıktan sonra depara basıyor depara basıp bize koşarken biz bu sefer zihin atıyoruz bizim zihin atmamızla beraber 15 sn içinde savaşçının tekrar durdurma süresi doluyor ama kutuba en az 20 sn falan oluyor o anda hiçbir şey yapamıyoruz büyü bozma diyeceksiniz bizim büyü bozmamız savaşçılardaki kadar güçlü değil arada etkileri bozuyor buda bizim aleyhimize oluyor Eğer hatalarım varsa sizde yorum yapıp düzeltin... :geek: :?
çok doğru söyledin kardeşim
Takoxboys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Takoxboys »

Bencede cok dogru ya bızımde kutup suremz azalsn yada savascıların durdurma zamanı sadece mıgratlarda azaltılsn :arrow:

“Büyücü” sayfasına dön