Grup Bölgeleri BÜYÜ(k) Sorun(u)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Grup Bölgeleri BÜYÜ(k) Sorun(u)

Mesaj gönderen animate »

eagleee yazdı:Yönetimi Bağlamaz Uğrasma :))
bağlamalı diyorum ben. Madem bu oyunu bize onlar sundu. Bizde vazgeçemiyoruz herşeye rağmen buradayız. Ellerinde kumanda yok ya sesimizi kıssınlar değil mi :) o yüzden diyorum ki yazın arkadaşlar çekinmeyin, bu bizim oyunumuz biz olmazsak oyunda olmaz yanılıyor muyum?
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

bendensairolmaz yazdı:30 dk da kimse sığınak bitiremez . Video al bekliyorum 30 dakikayı ;)
30 Dk. değildirde 1 saat felanda bitirldi bildiğim kadarıyla en düşük süre ile biz hep 1 saat 10 dk da bitiriyorduk
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen animate »

kfat4 yazdı:Durdurmanın yenilenme süresi 30 saniye, etki süresi 5 saniye(max.) Sen sadece grup bölgeleri için düşünüyorsun. Nedense sadece grup bölgelerinden bahsediliyor. Klana dönelim. Anlayacağınız savaşçıyı klanda büyücüyü bölgelerde kullanın. Tabiki tercihim olan şifacı her ikisinde de olmassa olmaz ;)
Durdurmayla ilgili bilgi için teşekkür ederim yanlışımı düzelten olmamıştı hiç :) Konuya gelirsek konu başlığından da anlaşılacağı üzere grup bölgeleriyle ilgili. Eğer konu klan savaşı yada ws olsaydı sana hak verebilirdim ki bu konuyu işleyen bir sürü başlık var forumda değil mi? ;) Savaşçılar grup bölgelerini görevlerini almasın mı? Alsa bile yapmasın mı? Yazımı lütfen tekrar oku. Oyunda ne olursa olsun neresi olursa olsun karakterler arası dayanışmadan ve yardımlaşmadan yana olmuşumdur ve bu sekteye uğramış durumda bölgelerde. 5BÜYÜ+1ŞİFA nereye kadar. Grup bölgeleri yokken neler oluyordu bir düşünün savaşçılar dışlanmıyordu. Hesker içiçeydi. Büyü, şifa, savaş hep beraberdi. Şimdi ayrı demiyorum ama BÖLGELER söz konusu olunca başlayan ayrışmalar rahatsızlık yaratmaya çoktan başladı.
Saygılar.
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bwingrove »

XxxChesTeRxxX yazdı:
bendensairolmaz yazdı:30 dk da kimse sığınak bitiremez . Video al bekliyorum 30 dakikayı ;)
30 Dk. değildirde 1 saat felanda bitirldi bildiğim kadarıyla en düşük süre ile biz hep 1 saat 10 dk da bitiriyorduk

SİZE DEDİĞİM TEK LAF GELECEKSİNİZ TEŞKİLATA 1 LWL ÇAR AÇACAKSINIZ PM ATACAM SAAT KAÇ DİYE SAATİ SÖYLEYECEKSİNİZ FOTO ALACAM O ANDA KENAN ÖLDÜKTEN SONRA PM ATACAM SAAT KAÇ DİYE SAATİ SÖYLEYECEKSİNİZ FOTO ALACAM O ANDA FORUMA ATACAM 2 FOTOYU OK 1 SAAT FİLAN NAPIYONUZ SİZ MİGRAT BİLE 50 DK ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen animate »

bwingrove yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:

SİZE DEDİĞİM TEK LAF GELECEKSİNİZ TEŞKİLATA 1 LWL ÇAR AÇACAKSINIZ PM ATACAM SAAT KAÇ DİYE SAATİ SÖYLEYECEKSİNİZ FOTO ALACAM O ANDA KENAN ÖLDÜKTEN SONRA PM ATACAM SAAT KAÇ DİYE SAATİ SÖYLEYECEKSİNİZ FOTO ALACAM O ANDA FORUMA ATACAM 2 FOTOYU OK 1 SAAT FİLAN NAPIYONUZ SİZ MİGRAT BİLE 50 DK ;) ;)

bunların konumuzla ne ilgisi varbiri açıklayabilir mi acaba!
viewtopic.php?f=46&t=41061 burda istediğiniz gibi atışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

animate yazdı:
kfat4 yazdı:Durdurmanın yenilenme süresi 30 saniye, etki süresi 5 saniye(max.) Sen sadece grup bölgeleri için düşünüyorsun. Nedense sadece grup bölgelerinden bahsediliyor. Klana dönelim. Anlayacağınız savaşçıyı klanda büyücüyü bölgelerde kullanın. Tabiki tercihim olan şifacı her ikisinde de olmassa olmaz ;)
Durdurmayla ilgili bilgi için teşekkür ederim yanlışımı düzelten olmamıştı hiç :) Konuya gelirsek konu başlığından da anlaşılacağı üzere grup bölgeleriyle ilgili. Eğer konu klan savaşı yada ws olsaydı sana hak verebilirdim ki bu konuyu işleyen bir sürü başlık var forumda değil mi? ;) Savaşçılar grup bölgelerini görevlerini almasın mı? Alsa bile yapmasın mı? Yazımı lütfen tekrar oku. Oyunda ne olursa olsun neresi olursa olsun karakterler arası dayanışmadan ve yardımlaşmadan yana olmuşumdur ve bu sekteye uğramış durumda bölgelerde. 5BÜYÜ+1ŞİFA nereye kadar. Grup bölgeleri yokken neler oluyordu bir düşünün savaşçılar dışlanmıyordu. Hesker içiçeydi. Büyü, şifa, savaş hep beraberdi. Şimdi ayrı demiyorum ama BÖLGELER söz konusu olunca başlayan ayrışmalar rahatsızlık yaratmaya çoktan başladı.
Saygılar.
Yeraltının ilk geldiği zamanı hatırlıyorsundur. Herkes savaşçı kasmıştı. Büyücüler tek başlarına yılan bile kesemiyorlardı. İlk büyücü kasanlardan birisi olarak 47 seviyeye kadar cinlerde kastım. O zaman büyücüler istense de istenmese de dışlanıyordu. Daha geriye gidelim, 39 seviyelerde büyücüler o kadar ezilmişti ki savaşçımla 39 seviye bir büyücüye çifte ile tek attığımı biliyorum. Yani oyuncuların elinde olan bir şey değildi büyücüyü güçlendirmek. Şimdi ise savaşçının aktif olabileceği bir görevi var fakat oyuncular bunu deaktif ediyor. Burada yönetimden ziyade oyunculara bulmak gerekir suçu ;)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

kfat4 yazdı:
animate yazdı:
Saygılar.
Yeraltının ilk geldiği zamanı hatırlıyorsundur. Herkes savaşçı kasmıştı. Büyücüler tek başlarına yılan bile kesemiyorlardı. İlk büyücü kasanlardan birisi olarak 47 seviyeye kadar cinlerde kastım. O zaman büyücüler istense de istenmese de dışlanıyordu. Daha geriye gidelim, 39 seviyelerde büyücüler o kadar ezilmişti ki savaşçımla 39 seviye bir büyücüye çifte ile tek attığımı biliyorum. Yani oyuncuların elinde olan bir şey değildi büyücüyü güçlendirmek. Şimdi ise savaşçının aktif olabileceği bir görevi var fakat oyuncular bunu deaktif ediyor. Burada yönetimden ziyade oyunculara bulmak gerekir suçu ;)
aklımdakilerin aynısını anlatmışsın :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

destekliyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen animate »

Crack yazdı:destekliyorum
Crack teşekkür ederim arkadaşım :=)
Anladığım kadarıyla from da tıpkı grup bölgeleri gibi büyücüler tarafından feth edilmiş durumda.
Kullanıcı avatarı
animate
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen animate »

Cunocuneyt yazdı: Aynen katılıyorum kardeşim GM' lerim maden yenilik yaptınız madem savaşçıyı ikiye böldünüz osantif desantif diye o zaman iyice bakın ama gerçekten iyice bakın. Oyuncular akıl vermesin dert yanmasın sizde kar yapın teşekkür alın ama nerde illah insanlara gına getireceksiniz. YAZIKLAR OLSUN
Cüno seni burada görmek ne kadar güzel desteğin için teşekkür ederim dostum.
Ofsanfis ve defansif e gelecek olursak 2 yeteneği birden kullanan oyuncular da var oyunda ancak bu sefer bulunması sart olan diğer yetenelere yeterli puanları veremiyorlar. Ve üstleri tam donanımlı olsa bile verim alamıyorlar. Tabi bu durum bölgeler içinde geçerli. 5+1 yöntemi ile kurulan gruplarda yer alamadıkları için değerlendirme yapamıyorlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön