İkv nin 19 lwli varmıydı be :lol:faysbok yazdı:hayır kardeşim bu balıkçının orda eme girip çıkınca karşına bu manzara oluşuyor 19 lvl zamanında oluyordu şimdi hiç denemedimCanceazi yazdı:
kafama en çok bu resim takıldı :? datadamı var bunlar
Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu

prd 34 ya yanlış tuşIxMykonSxI yazdı:İkv nin 19 lwli varmıydı be :lol:faysbok yazdı:hayır kardeşim bu balıkçının orda eme girip çıkınca karşına bu manzara oluşuyor 19 lvl zamanında oluyordu şimdi hiç denemedimCanceazi yazdı:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

19 ile 34 arasında baya tüş var ne yanlıs tusmusfaysbok yazdı:prd 34 ya yanlış tuşIxMykonSxI yazdı:İkv nin 19 lwli varmıydı be :lol:faysbok yazdı:hayır kardeşim bu balıkçının orda eme girip çıkınca karşına bu manzara oluşuyor 19 lvl zamanında oluyordu şimdi hiç denemedimCanceazi yazdı:
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Bymamisho yazdı:19 ile 34 arasında baya tüş var ne yanlıs tusmusfaysbok yazdı:prd 34 ya yanlış tuşIxMykonSxI yazdı:İkv nin 19 lwli varmıydı be :lol:faysbok yazdı:hayır kardeşim bu balıkçının orda eme girip çıkınca karşına bu manzara oluşuyor 19 lvl zamanında oluyordu şimdi hiç denemedimCanceazi yazdı:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

harflerin üstündeki sayıları kullanıyorum arada karışıyor 39 lvl zamanından oldumu şimdi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Seni arastırmiaların ve gözlemlerin için tebrik ediyorum.. Gerçekten büyük bir sabır ve beraberinde gelen basarı.. Bu dediklerinin dogruluguna ben de inanıyorum..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
King Çalışmalarkurmayxnejdet yazdı:Seni arastırmiaların ve gözlemlerin için tebrik ediyorum.. Gerçekten büyük bir sabır ve beraberinde gelen basarı.. Bu dediklerinin dogruluguna ben de inanıyorum..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım daha yararlı, daha kapsamı ve daha doğru konular sizlere nasp olur...Canceazi yazdı:King Çalışmalarkurmayxnejdet yazdı:Seni arastırmiaların ve gözlemlerin için tebrik ediyorum.. Gerçekten büyük bir sabır ve beraberinde gelen basarı.. Bu dediklerinin dogruluguna ben de inanıyorum..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
TTeeŞŞeeKKüüRRllEErrRescuer yazdı:İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım daha yararlı, daha kapsamı ve daha doğru konular sizlere nasp olur...Canceazi yazdı:King Çalışmalarkurmayxnejdet yazdı:Seni arastırmiaların ve gözlemlerin için tebrik ediyorum.. Gerçekten büyük bir sabır ve beraberinde gelen basarı.. Bu dediklerinin dogruluguna ben de inanıyorum..

karaköy gelse bile grup bölgesi olmak zorunda oyun öyle bir duruma geldi ki artık 59 seviye sınırı gelmesi imkansız eğer 59 gelirse latif ecel filan değeri kalmaz 55 level bir balyoz ecel latif e 1000 basar bu durumda bu şahaserlerin zırhların takıların düşürülmesine migrata girilmesine gerek kalmaz karaköy de büyük ihtimal boss kuklacı olur girişinde sivri adanın orda yalnız adamdan olacağını düşünüyorum
SirDeathLess