hey Allahım ben artık bişe demiyorum tamam ya herkes birlik olmuş bana karşı çıkyıor. . .Shader yazdı:Oyunun adaletsiz oldugunu nereden çıkardın sen hangi oyunda gördün bütün yeteneklerin aynı vurduğunu
Her yerde büyücü yetenekleri. . .
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Her yerde büyücü yetenekleri. . .
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
- SonOfOsiris
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar sakin olun, birbirimizi kırmaya gerek yok. Şunu söyleyim Meteorit büyücüye eskidende iyi vuruyordu şimdide iyi vuruyor. Çünkü büyücünün zırhı düşük. Ben zamanında büyücüme zırh efsunlu elbiseler almıştım, klan savaşlarında rakip büyücü bana (örnek olarak söylüyorum) 900 - 1000 vururken ben onlara 1300 - 1400 arası vuruyordum. Aynı şekilde savaşçıların zırhı yüksek olduğu için (güncellemeden önce) meteorit element vuruşlara göre az vururdu.
Mesela ruh kalkanlı şifacıya meteorit vur birde ruh kalkanı olmayan şifacıya vur. Yada elektrik direnci yüksek olan birine elektrikle vur birde elektrik direnci düşük birine vur. Bizzat bunuda denedik. Direnci yüksek olana element çok az vuruyor.
Mesela ruh kalkanlı şifacıya meteorit vur birde ruh kalkanı olmayan şifacıya vur. Yada elektrik direnci yüksek olan birine elektrikle vur birde elektrik direnci düşük birine vur. Bizzat bunuda denedik. Direnci yüksek olana element çok az vuruyor.
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Cok dar dusunmussn bı kere üstünü elektrik diz büyü bozmayı fulle meteoritini tut elektrk at
FArkını göreceksin
FArkını göreceksin
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- KoLpaxxhayaT
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
OFF EZİKSİN BİŞE BİLMİOSN BELLİ!
BU KONUYU SANTİNO ABİMİS AÇMISTI,BEN DEVAM ETTİRİOM
EN İİSİ BU
EN İİSİ BU
Büyücülerin Efendisi Kolpaxxbaşkan - Kolpaxxhayat - Kolpaxxbüyücüsantino yazdı:15 depar 15depar bilgisi
15 sifa 15 bilgisi
15 buz 15 ates bilgisi
15 çağrı 15 bilgisi
15 ck 15 ck bilgisi
15 elemnt direnc
15 fzksel direnc
15 kons
15 direnc kırma
Wu~`Huu
- SonOfOsiris
- Salgın Koruyucusu
Ben taktik vermek için yada meteorit kullanın diye yazmadım. Sadece meteoritin neden büyücüye çok hasar verdiğini açıkladım...XottomancavalryX yazdı:Cok dar dusunmussn bı kere üstünü elektrik diz büyü bozmayı fulle meteoritini tut elektrk at
FArkını göreceksin
Oyun içinde değişik taktikler kullanılabilir...
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Sana demedim zatenSonOfOsiris yazdı:Ben taktik vermek için yada meteorit kullanın diye yazmadım. Sadece meteoritin neden büyücüye çok hasar verdiğini açıkladım...XottomancavalryX yazdı:Cok dar dusunmussn bı kere üstünü elektrik diz büyü bozmayı fulle meteoritini tut elektrk at
FArkını göreceksin
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
- SonOfOsiris
- Salgın Koruyucusu
İsim belirtmeyince bana yazdığını sandımXottomancavalryX yazdı:Sana demedim zatenSonOfOsiris yazdı:Ben taktik vermek için yada meteorit kullanın diye yazmadım. Sadece meteoritin neden büyücüye çok hasar verdiğini açıkladım...XottomancavalryX yazdı:Cok dar dusunmussn bı kere üstünü elektrik diz büyü bozmayı fulle meteoritini tut elektrk at
FArkını göreceksin
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
az wurur ama meteoritten iyidir. direnç kırma elektriqe de etki ettiqi için yıldırımı kullanıyorum. üstüm buz. buz fiziksel de denedim ama hep klan sawaşı ya da ws yapmadıqım için (meranın zırhı yüksek) elektrik yaptım meteoriti tekrar. yerine qöre üstün ama elektriqi de küçümsemeTheanswerr yazdı:mitmet yazdı:full azat we 49 lwlTheanswerr yazdı:sen öyle san . . . yendiğin adamlar 49 levelmi kontrol et ve itemlerini kontrol etmitmet yazdı:buz elk im we hiç de ezilmiyorum tam tersi söz konusu
keşke bende de öyle olsa elektrikl yeteneğim çok kuvvetli ve büyücülerin yüzde 95 i kenan için elektrik direnci verdiği için elektrik vurmaz direnç olmasa bile az vurur
METEORİTİN BÜYÜK ÜSTÜNLÜĞÜ SÖZ KONUSU . . .
iyi forumlar . . .
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
bencedeKoLpaxxhayaT yazdı:OFF EZİKSİN BİŞE BİLMİOSN BELLİ!
EN İİSİ BUBüyücülerin Efendisi Kolpaxxbaşkan - Kolpaxxhayat - Kolpaxxbüyücüsantino yazdı:15 depar 15depar bilgisi
15 sifa 15 bilgisi
15 buz 15 ates bilgisi
15 çağrı 15 bilgisi
15 ck 15 ck bilgisi
15 elemnt direnc
15 fzksel direnc
15 kons
15 direnc kırma