evet usta bir büyücü olarak görüyorum kendimi 2 senedir oynadığım bu oyunda ilk karakterim büyücüydü ve en sevdiğim büyücü oldu
şimdi bu forumda meteoritin dengesizliği hakkında konu açmıştım benim büyücümde alter kolye yüzük oldugundan dolayı meteorite çeviremiyorum çarı
şimdi yeni büyücü açıcak arkadaşlara tavsiyem olucak
evet arakdaşlar son güncellemeden sonra büyücünün diğer büyülerden 3 kat üstün olan meteorit çok çok ön plana çıktı ve şimdi kasmalık yetenekler vereceğim
15 meteorit
15 bilgisi
15 kons(40 a kadar)
15 tesla
15buz(yıldırım)
15bilgisi(yıldırım bilgisi)
zihine verin sürekli 49 olduğuınuzda 8 puan kalıyor
gbm yapın çarınız meteorit buza döndürün çünkü kenan yada junonda meteorit elektrik şaheseri yok
ya meteorit buz buz elektirk olcaksınız
buz elektriği tavsiye etmiyorum ezilirsiniz bu yeteneklerle
e meteorit buz kesin hiç bi zaman değiştirmeyin
15 büyü bozma verin 15 zihin verin üstünüzü oldukça fiziksel dizin üstünlüğünüzü göreceksiniz...
faydalı olduysam ne mutlu
KESİN BİR UYARI: ÇARINIZDA MUTLAKA METEORİT OLSUN
buz elektrik verirseniz çok üzülürsünüz...
iyi forumlar
Her yerde büyücü yetenekleri. . .
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Her yerde büyücü yetenekleri. . .
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Her yerde büyücü yetenekleri. . .
buz elk im we hiç de ezilmiyorum tam tersi söz konusu 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
sen öyle san . . . yendiğin adamlar 49 levelmi kontrol et ve itemlerini kontrol etmitmet yazdı:buz elk im we hiç de ezilmiyorum tam tersi söz konusu
THEANSWER
THEANSWER
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
full azat we 49 lwlTheanswerr yazdı:sen öyle san . . . yendiğin adamlar 49 levelmi kontrol et ve itemlerini kontrol etmitmet yazdı:buz elk im we hiç de ezilmiyorum tam tersi söz konusu
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
mitmet yazdı:full azat we 49 lwlTheanswerr yazdı:sen öyle san . . . yendiğin adamlar 49 levelmi kontrol et ve itemlerini kontrol etmitmet yazdı:buz elk im we hiç de ezilmiyorum tam tersi söz konusu
keşke bende de öyle olsa elektrikl yeteneğim çok kuvvetli ve büyücülerin yüzde 95 i kenan için elektrik direnci verdiği için elektrik vurmaz direnç olmasa bile az vurur
METEORİTİN BÜYÜK ÜSTÜNLÜĞÜ SÖZ KONUSU . . .
iyi forumlar . . .
THEANSWER
THEANSWER
kardeşim sen istiyorsun
Elektrikle meteorid aynı vursun sadece elektirikle değil bütün yetenekler aynı vursun o zaman
o zaman savaşçı içinde max ve element aynı vursun oyun m2 olsun xD
Elektrikle meteorid aynı vursun sadece elektirikle değil bütün yetenekler aynı vursun o zaman

- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
aslında kısmen bildinShader yazdı:kardeşim sen istiyorsun
THEANSWER
THEANSWER
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
Shader yazdı:hacı sen oyunu bırak git kendini süte ver kafayı bul
herkes senin gibi sütle kafa bulmuyor değilmi kendin çok bulmuşsun galiba bu işte prof sun kap bir bardak ve süt kutusu başla işe
adaletsiz oyunu hiç sevmem
bu yüzden hakkımı arayıp dengeyi savunuyorum. . .
THEANSWER
THEANSWER
Oyunun adaletsiz oldugunu nereden çıkardın sen hangi oyunda gördün bütün yeteneklerin aynı vurduğunu