GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU

Mesaj gönderen veym2 »

mitmet yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum :D
ufak atta civcivler yesin ;)
arada bi oyun hatasından olabiliyor.
oyun hatasımı yok öle bişey 5 kişi gruptan yada çıkış kapısından çıkmayıp alt çekerse 1 kişi kalır ama oda 10 dakka gelmezlerse oda atılır yani bi kişi düşse 10 dakkalığına karakterinin gölgesi bölgede kalıyo gibi düşüne bilirsiniz
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Cullenx »

arkadaşlar ya bu yazı düzeltilmeli bence yada yazıda dediği gibi 3 kişi girebilmeli grup bölgelerine
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Patasana »

Cullenx yazdı:arkadaşlar ya bu yazı düzeltilmeli bence yada yazıda dediği gibi 3 kişi girebilmeli grup bölgelerine
3 Kişiye özel bir grup bölgesinin gerçekleşmesi için , yaratıkların ona göre sayısı azaltılması ve güç dengesi ayarlanmalı.
Yok eğer herşey aynı kalsın 3 kişi girelim dersende ; 6 kişi girsin 3 ünü bölgeden atarsın oldu mu sana 3 kişilik grup bölgesi

Not: Diger türlü dengeleme bu saatten sonra yapılması zor. Onun yerine gelecekte eger bir grup bölgesi gelirse belki orada yoksa bu sıgınak ve migrat için düşünülemez ...
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Cullenx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cullenx »

Cullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :

- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.

arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
sayın yönetici arkadaşlarım yada sayın forum yetkilisi arkadaşlarım bu başlığa göz atan birisi yokmu acaba aranızda lütfen bu konuya bi yetkili ağızdan cevap alabilirmiyim grup bölgelerine en az 3 kişilik bi grup girebilir yazıyo neden oyunda en az 6 kişi gerekiyo acaba
Kullanıcı avatarı
celik2626
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen celik2626 »

grup bölgelerine girmek için en az 6 kişilik bir grup gerekli ama gruptaki kişi sayısı 3 ün altına düşerse kalanlar atılıyor
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.

arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
Arkadaşım mesela junon kestin 3 kişi kaldınız 3 kişiden biri çıkarsa kalan 2 kişide atılır. Bazen tek kalabiliyorsun.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

kafemeze yazdı:arkadaşım en az 3 kişi dediği mesela 1 kişi hattan düştü oda grubun kritik birisi diyelim herkes adam çıktı dağılırız deyip çıkıyor ve 3 kişi kaldılar eğer birisi çıkarsa veya düşerse geriye kalan 2 kişide grup bölgesinden atılıyor yani anlayacağın grup 3 kişiden aşağı düşerse grup bölgelerinden çıkarılıyorlar...
İyi Günler Dilerim...

İki kişi kalabiliyorsun :))
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

XxxChesTeRxxX yazdı:

Arkadaşım mesela junon kestin 3 kişi kaldınız 3 kişiden biri çıkarsa kalan 2 kişide atılır. Bazen tek kalabiliyorsun.
tek kisi atılır sadece
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Auril yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:

tek kisi atılır sadece
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Striker »

Merhaba,

Arkadaşımız iyi bir noktaya değinmiş. Sanırım grup bölgeleri test aşamasındayken en az 3 kişilik bir grupla girilmesi tasarlanmış. Daha sonra vazgeçilip sadece 6 kişilik bir grupla girilmesi kararı alınmış olabilir. Şu anda sadece 6 kişilik gruplarla girilebiliyor. Orada bulunan yazıyı da önemseyip değiştiren olmamış. Benim nacizane fikrim böyle :D. İyi forumlar.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön