oyun hatasımı yok öle bişey 5 kişi gruptan yada çıkış kapısından çıkmayıp alt çekerse 1 kişi kalır ama oda 10 dakka gelmezlerse oda atılır yani bi kişi düşse 10 dakkalığına karakterinin gölgesi bölgede kalıyo gibi düşüne bilirsinizmitmet yazdı:arada bi oyun hatasından olabiliyor.Sagopakajmeran yazdı:ufak atta civcivler yesinXxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum
GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU
arkadaşlar ya bu yazı düzeltilmeli bence yada yazıda dediği gibi 3 kişi girebilmeli grup bölgelerine
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
3 Kişiye özel bir grup bölgesinin gerçekleşmesi için , yaratıkların ona göre sayısı azaltılması ve güç dengesi ayarlanmalı.Cullenx yazdı:arkadaşlar ya bu yazı düzeltilmeli bence yada yazıda dediği gibi 3 kişi girebilmeli grup bölgelerine
Yok eğer herşey aynı kalsın 3 kişi girelim dersende ; 6 kişi girsin 3 ünü bölgeden atarsın oldu mu sana 3 kişilik grup bölgesi
Not: Diger türlü dengeleme bu saatten sonra yapılması zor. Onun yerine gelecekte eger bir grup bölgesi gelirse belki orada yoksa bu sıgınak ve migrat için düşünülemez ...

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
sayın yönetici arkadaşlarım yada sayın forum yetkilisi arkadaşlarım bu başlığa göz atan birisi yokmu acaba aranızda lütfen bu konuya bi yetkili ağızdan cevap alabilirmiyim grup bölgelerine en az 3 kişilik bi grup girebilir yazıyo neden oyunda en az 6 kişi gerekiyo acabaCullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :
- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.
arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
grup bölgelerine girmek için en az 6 kişilik bir grup gerekli ama gruptaki kişi sayısı 3 ün altına düşerse kalanlar atılıyor
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Arkadaşım mesela junon kestin 3 kişi kaldınız 3 kişiden biri çıkarsa kalan 2 kişide atılır. Bazen tek kalabiliyorsun.Cullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :
- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.
arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
kafemeze yazdı:arkadaşım en az 3 kişi dediği mesela 1 kişi hattan düştü oda grubun kritik birisi diyelim herkes adam çıktı dağılırız deyip çıkıyor ve 3 kişi kaldılar eğer birisi çıkarsa veya düşerse geriye kalan 2 kişide grup bölgesinden atılıyor yani anlayacağın grup 3 kişiden aşağı düşerse grup bölgelerinden çıkarılıyorlar...
İyi Günler Dilerim...
İki kişi kalabiliyorsun

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

tek kisi atılır sadeceXxxChesTeRxxX yazdı:Arkadaşım mesela junon kestin 3 kişi kaldınız 3 kişiden biri çıkarsa kalan 2 kişide atılır. Bazen tek kalabiliyorsun.Cullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :
auril & DoubleLift
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Auril yazdı:tek kisi atılır sadeceXxxChesTeRxxX yazdı:Arkadaşım mesela junon kestin 3 kişi kaldınız 3 kişiden biri çıkarsa kalan 2 kişide atılır. Bazen tek kalabiliyorsun.Cullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Cullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :
Merhaba,
Arkadaşımız iyi bir noktaya değinmiş. Sanırım grup bölgeleri test aşamasındayken en az 3 kişilik bir grupla girilmesi tasarlanmış. Daha sonra vazgeçilip sadece 6 kişilik bir grupla girilmesi kararı alınmış olabilir. Şu anda sadece 6 kişilik gruplarla girilebiliyor. Orada bulunan yazıyı da önemseyip değiştiren olmamış. Benim nacizane fikrim böyle
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)