SİTEMİN KENDİ AÇTIĞI 1 LW CARMIŞ KANI TIN=))
Re: SİTEMİN KENDİ AÇTIĞI 1 LW CARMIŞ KANI TIN=))
Nocomment konuya kilit vurmadna bize bir açıklama yap bu cocuk oyunda bloklanması için daha ne olması gerekir ??????? İnsan hesabına alın bir cvp yazın konuyu kitlemek çözüm değil
Beterdir hayat..Acılar çekenlere..
Siтєм
Siтєм
daha hala ip de suç varmı diyor lan Allaha sövdün üstüne forumda sördün daha bide ipyemi baksınlar malak
Siтєм
Siтєм
sianfeamx yazdı:..mutlaka ki bi bayan akraban kardeşin yegenin yoksa mutlaka annen vardır..bence kork onların basına birsey gelmesin diye bukadar küfürden bukadar insanın ahını aldıktan sonra allahın adaleti mutlaka takdir gösterecektir..
Yani bilmiyorum annesi varmıdır. Böyle bir yaratık bir insandan doğmuş olabilir mi? Bence yumurtadan çıkmış olabilir... Yeni bir canlı türü, yeni bir yaşam biçimi bu. Bilimsel olarak incelemeye değer. Yazabiliyor, bilgisayar kullanabiliyor ve yaşam enerjisini küfür etmekten alıyor. İlginç çok ilginç...
Nocomment bi cvp ya bi konuşalım karşılıklı gerekirse cepten gerekirse msnden gerekirse burdan nerden nasıl diyorsan bi konuşalımda suratıma karşı bi cvp ver deki bana bizim gücümüz bunu bloklamaya yetmez napalım gidelim cafesinimi basalım katilmi olalım biz namus için yaşarız adams abah akşam hesap açıpo küfür ediyor bnn hesabını ipsini bloklamamak yerine konuya kilit vurmakta neyin nesi bi görüşelim hayatımız sanal değil gerçek hayattada olur bi açıkla bana dostca yazıyorum bunu tehditkar falan algılama sabır tükendi rica ettik olmadı destege attık olmadı hepimizin ailesi ayrı ama 1 ortak noktamız var Allah bu insana benzeyen yaratık Allaha varana kadar hakaret etti daha ne yapalım?
Siтєм
Siтєм
Merhabalar
Forum üzerinden yapılan hakaret ve rahatsız edici davranışlara haberdar olduğumuz an müdahil oluyoruz. Oyunclarımızdan herhangi biri bu konuda şikayette bulunduğunda ; Mevcut konu incelenir ve gerekli yaptırımlar uygulanır.
Burada ( örnektir ) en büyük kısır döngü , şikayetçi olan oyuncularımızın konuyu tartışma ortamına çekmesi / cevap vermesi ve bunu yaparken kendisininde kural ihlali yapmasıdır.
Forum kanallarını bilinçli olarak gereksiz yere işgal edenlerin , küfür ve hakareti kendilerine felsefe edinenlerin, uyarı ve ikazları dinlemeyenlerin ;
-- Forum hesapları kapatılır
-- IP adresleri yasaklanır
-- Son aşamada oyun hesaplarına yaptırım uygulanır
Şikayetçi yada Davacı olan oyuncular var ise ; Resmi ( Mahkemelerce ) talep doğrultusunda , şikayet edilen ve edilen oyuncuların forum ve oyun konuşma dökümleri yetkililere ( Resmi makamlara ) sunulur .
İyi forumlar