Merhabalar
Forum ortamında tartışma ve hakaret içerikli yazınızdan dolayı 1 hesabınız dün kapatılmıştı .
Bu gün açmış olduğunuz konu uyarı mahiyetinde kilitlendi . :arrow: viewtopic.php?f=31&t=41072&start=20
Forum kuralları gereği bu hesabınızıda süresiz uzaklaştırıyorum . Benzer konuların açılması halinde , oyun hesaplarınızada yaptırım uygulanacağını hatırlatmak isterim .
SİTEMİN KENDİ AÇTIĞI 1 LW CARMIŞ KANI TIN=))
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: SİTEMİN KENDİ AÇTIĞI 1 LW CARMIŞ KANI TIN=))
seni en başta SEN rezil ediyorsun kurdugun cümleleri 10 yasındaki cocuk bile kurmaz..okadar yazı yazdın hepsi birbirinin aynısı..bukadar calısıyo kafan bukadarlık adamsın işte..ben kimsenin yalakası deilim olmama gerekte yok ama senin neleri yaladıgın belli oluyo..senin kafa tasının içinde beyin deil bir tutam ot var bunu herkeze kanıtladın..sen konustukca batacaksın..dahada rezil olacaksın...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Mübarek cuma vakti bile bu kutsal değerlere sövebiliyorsan belliki Allah'a inancın hiç yok gerçi sen Allah'a sövmüştün yazık az evvel cuma hutbesinde ne denildi söyleyim. Klavuzu şeytan olanın klavuzu nefsi olanın vallahi bela üstünden eksik olmaz Yönetim bu adamı hala nedendir tuttuğunuz anlamadım???
Beterdir hayat..Acılar çekenlere..
Siтєм
Siтєм
Baban sana internet kafeyi açmış adam olursun diyede işte eşşeğe altın semer vurmuşlar yine eşşek yav sen hep aileden bahsediyorsun sen öylemi yapıyorsunda bizleride öyle görüyorsun de bakayım bi çok başına geldi böyle şeyler yoksa o kafeyi bu anlattıklaırnlamı açtın bizi kaale almıyormuş
her alanda bize laf sokma derdindesin snn devrin kapandı yeğen boşa hiiiiç çabalama biz kanıtımızıda koyduk ha sakın burda kapandı sanma daha devamı var hele dur inceleniyorsun bakalım ne olacak!!
Siтєм
Siтєм
kendi mesleğini bana yontma yeğen
bnm ihtiyacım sana ait bir şahısa git başka yerde satış yap
Siтєм
Siтєм
hırsızlıgın Allaha küfrün normal küfrün ispatlandı diye neden bukadar zoruna gitti şeker kız baka rtık gülüyorum haline ciddiye bile almıyorum 
Siтєм
Siтєм
yaş kaç snn ergen gerisi sefil
durmadan bel altındasın kafnaı cıkarda dünyaya bak hayat donunun içinde başlayıp bitmiyor biz hayatımızdaki kadınları snn gibi lafa cümleye katmayız dikkat edersen en başından sonuna kadar katans ensin demekki bi tkaım sorunlar olmuş yada kendine ait mesleği bize yaptı diye gösteriyorsun foto foto diyorsun bi koyda görelim açık adresmiş ben senmiyim ayağına gelicem ha cok gelmek istiyorsan buyur bişz verelimg el mekanımıza hadi bakim şeker kız
Siтєм
Siтєм
kimileri vardır kendilerini cok zeki sanarlar ama gercek öle deildir..sende o insanlardan birisin...amacın belli senin ama eski konuları acmaya gerek yok..sunuda bil..biz küfüre küfürle karşılık vermeyiz... biz börtecinelerede gereken cevabı gereken sekilde verdik ve konu kapandı..senin kıt beynin bunu algılayamaz ama
sen kazdıgın çukurda kaybolacaksın buna eminim...üzerine toprak örtenlerden biride ben olacagım
ben ve etrafımdaki herkez ne oldugunu biliyor senin sen konusmaya devam et kendi kendine konular ac ona buna söv
ama suda var allah adaletlidir..ettiğin küfürleri bir gün kendi etrafında görürsün..mutlaka ki bi bayan akraban kardeşin yegenin yoksa mutlaka annen vardır..bence kork onların basına birsey gelmesin diye bukadar küfürden bukadar insanın ahını aldıktan sonra allahın adaleti mutlaka takdir gösterecektir..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Allah yargılasın!
Siтєм
Siтєм
benim kralım yok cünkü ben soytarı değilim az cok film izlemişsindir her kralın bir soytarı vardır sende soytarısın kralın gelmesin bizim adımız ona gitmiştir o korku yeter
kadınları bukadar ağzına alma arkadaşında dediği gibi döner snn aileni bulur yanar döner bizi ararsın helallik istemeye.. Allah yargılasın
Siтєм
Siтєм