MADEN FIRSATÇILARINA ARTIK SONNN!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ottomanarmy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: MADEN FIRSATÇILARINA ARTIK SONNN!!!

Mesaj gönderen Ottomanarmy »

Sanatkarr yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forma verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim. konu başlığını aramadan bu başlığı açtım.
Hepimizin bildiği üzere maden fırsatçıları artık can yakıyor. Yönetimde kısa vadede bu soruna çözüm bulacak gibi görünmüyor. Şaheser üretmek artık oyun oynamanın önüne geçti. Her değerli madenin başında en az 3 kişi hatta bu pc de olsa topazın basında 8 kişi varken resim almıştım. herşeyden öte piyasadaki bu talep üzerine aslında o madene ihtiyacı olmayan ama bu şekilde güzel para kazanıldığını anlayan kişilerde maden başındalar. Kısaca oyunda karaborsacı türedi. ve madeni resmen fiyatı artıncaya kadar bekletip satıp rant yapanlar. 3 e alıp 5 e satanlar var. Ticarettir buna müdehale edilmez. Ancak şuda bir gerçektir ki oyunda eşitliği savunan yönetimin maden başında ihtiyacı olduğu için maden arayan fakat maddi imkanlarından dolayı pc si ve ya bulunduğu yer olarak yüksek bağlantı hızına sahip olamadığı için madenler genelde aynı ellerden hızlı bağlantısı olanlar tarafından çekilerek diğerlerine fırsat tanınmıyor. Buda oyundaki eşitliğe zede veriyor.
bu olaylar çerçevesinde şu bir gerçek ki önerilen ek madenler bunu asla ve asla çözmeyecek. zira zaten maden çeken hızlı adamın her maden basında 1 charı beklemede. Birinden cekıp diğerine gidiyor. bunun bence tek çözüm yolu var.

piyasayı dengeleyecek bir madenci.

şöyleki herhengi bir bölgede veya hepsinde 1 tane olmak üzere madenı paraya ceviren (oyundakı madenlerın gercek satıs rakamı ıle oyun satıs rakamı arasındakı komedının herkes farkında)veya maden satan bir oyun adamı (karakter) olmalı. saheserlerde kullanılan madenlere göre oyun yonetımı değerli madenlere dolayısı ıle sahesere bir fiyat biçmeli. bu şekilde ucuk rakamlardan haksız kazanctan uzak bir oyunda gönül rahatlığı ile oynarız. parası olan oradan makul fıyata alır olmayan yıne maden basına gider. ama en azından tek fıyat olur. bu şekilde oyunu bırakanlarda oyundan uzaklasmaz. herkesin bildiği üzere artık millet maden peşinde koşmaktan oyun oynayamaz hale geldı ne kımse bırbırıne yardım edıyor nede oyun oynayabiliyor varsa yoksa maden.

umartım bu küçük önerim dikkate alınır. ve oyun daha zevkli hale gelir.

herkese iyi forumlar.

saygılar sevgiler.

Kesinlikle metin arkadaşıma katılıyorum yönetimin biran önce el koyması lazım bu duruma.En azından öyle düşünüyorum:)
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

bu konuyu açan arkadaş güzel bi noktaya deyinmiş oyunda haksız kazancında önüne geçilmiş olunur böylece bunu ikv destek ekibine kopyalayıp gönderelim şahsen ben yaptım ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Taskopru37 yazdı:Evet aslında materyal satan işporta cinsinden bşeler olabilir bunu en iyi mısırdaki tüccar yapar..
Örn:Tüccar : 10m Mavi Topaz
Piyasa da otomatik olara 8mlerde gider geLir. Bu aynı zamanda sunucular arasındaki fiyat farklarınıda giderebilir.. Birde bizler pazar kurabilsek örn: 6 eşiyalık bir çanta alabilsek fiyatlarını yassak işporta gibin satsak. Klan ve bölgeyi kirletmekten kurtuluruz.( Tabii buda pluslara ait olucak, Plus olmayanlar pazar kuramıycak.)

Öncelikle Selamlar,Konuyu Açan Arkadaşımız Bir Bakıma Haklı Olabılır Fakat,Yok Tüccarda Mavi Topaz 10 Mılyon Olarak Satılsın Gıbı Sözler Tamamen Saçmalık Gerçekleşemıcek Önerıler Arasına Gırer.Saf Madenlerı Tüccarlar Satsaydı;Sarraf,Lokman,Madenci Gıbı Toplama Puanları Hic Olmazdı.Fakat Maden Sayılarının Elmas,Mantar Gibi 4 e Çıkarılarak Madenlerın 4 Farklı Yerde Olarak Pıyasanın Ucuzlanmasını Saglayabılırler.

Bölge Kanalı Sohbet İçin Degıl Ticaret ve Genel Yardımlaşma İçin Oldugunuda Unutmamak Gerek .

İyi Forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HardStyle »

Oyundaki maden fiyatlarının dengesizliğine tek çözüm, Mısır Çarşısında bulunan karakterlerde madenlerin saflarının belirlenen bir fiyatta satılması ve o belirlenen fiyattan kişilerin çektiği safları da aynı karakterlere alacağı fiyattan satılabilmesidir. Başka da bir çözüm görünmüyor gibi.

İyi Eğlenceler.
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Öncelikle Selamlar,Konuyu Açan Arkadaşımız Bir Bakıma Haklı Olabılır Fakat,Yok Tüccarda Mavi Topaz 10 Mılyon Olarak Satılsın Gıbı Sözler Tamamen Saçmalık Gerçekleşemıcek Önerıler Arasına Gırer.Saf Madenlerı Tüccarlar Satsaydı;Sarraf,Lokman,Madenci Gıbı Toplama Puanları Hic Olmazdı.Fakat Maden Sayılarının Elmas,Mantar Gibi 4 e Çıkarılarak Madenlerın 4 Farklı Yerde Olarak Pıyasanın Ucuzlanmasını Saglayabılırler.

Bölge Kanalı Sohbet İçin Degıl Ticaret ve Genel Yardımlaşma İçin Oldugunuda Unutmamak Gerek .

İyi Forumlar.
[/quote]

eger yazımı iyice okuduysan aslında senın sorun olarak gördüğün şeyede cvp göreceksin. ben dedim ki parası olan uygun fiyata maden alır o madenciden. yani maden cekme puanları yinede kullanılır. zira parası olmayan cekmek zorunda. kesinlikle fiyat belirlenmeli en azından şimdi neler var maden olarak değerli giyisilerde kullanılan itemli kıyafetlerde kullanılan. onlar baz alınarak madenlere fiyat belirlenir. yapılsa harika bir çözüm. senin dediğin gibi maden sayısı örn: topaz 2 den 4 e cıkarsa düşmez ucar. zira madeni ceken hızlı eller zaten bellı. adam ıkı charını değilde 4 charını madene koyar. yanı yıne ulkemızdede oldugu gibi parası olan para kazanmaya devam eder.

saygılar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bu konu hakkında destek bölümünden gelen cvp;

"Yanıt :
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.

"

sanırım boşa nefes tüketilmemeli daha fazla. zaten kısa vadede çözüm olmıyacağının farkındaydım. benım kı sadece öneri.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
anonimm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen anonimm »

Müthiş bir düşünce... Bu gerçekten çok büyük bir gelişme olur oyun kaybettiği oyuncuları geri kazanabilir. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. :)
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Whiteniks yazdı:Kesinlikle katılıyorum!! bu şekilde fiyatlar sabitlenmiş olur ve piyasa fiyatları devamlı yukarı taşıyanların elinden çıkar:) eyyy yönetim size sesleniyorz maduruz bizi duyun:)
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
Hardwork
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hardwork »

sanki sen beklemiyorsun maden başında...
Hardwork
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bende para yok mecburen bekliyorum... ben kimseye beklemesin demıyorum yazıyı iyi analiz et istersen. konu maden basında beklemek değil...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Sohbet” sayfasına dön