Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forma verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim. konu başlığını aramadan bu başlığı açtım.
Hepimizin bildiği üzere maden fırsatçıları artık can yakıyor. Yönetimde kısa vadede bu soruna çözüm bulacak gibi görünmüyor. Şaheser üretmek artık oyun oynamanın önüne geçti. Her değerli madenin başında en az 3 kişi hatta bu pc de olsa topazın basında 8 kişi varken resim almıştım. herşeyden öte piyasadaki bu talep üzerine aslında o madene ihtiyacı olmayan ama bu şekilde güzel para kazanıldığını anlayan kişilerde maden başındalar. Kısaca oyunda karaborsacı türedi. ve madeni resmen fiyatı artıncaya kadar bekletip satıp rant yapanlar. 3 e alıp 5 e satanlar var. Ticarettir buna müdehale edilmez. Ancak şuda bir gerçektir ki oyunda eşitliği savunan yönetimin maden başında ihtiyacı olduğu için maden arayan fakat maddi imkanlarından dolayı pc si ve ya bulunduğu yer olarak yüksek bağlantı hızına sahip olamadığı için madenler genelde aynı ellerden hızlı bağlantısı olanlar tarafından çekilerek diğerlerine fırsat tanınmıyor. Buda oyundaki eşitliğe zede veriyor.
bu olaylar çerçevesinde şu bir gerçek ki önerilen ek madenler bunu asla ve asla çözmeyecek. zira zaten maden çeken hızlı adamın her maden basında 1 charı beklemede. Birinden cekıp diğerine gidiyor. bunun bence tek çözüm yolu var.
piyasayı dengeleyecek bir madenci.
şöyleki herhengi bir bölgede veya hepsinde 1 tane olmak üzere madenı paraya ceviren (oyundakı madenlerın gercek satıs rakamı ıle oyun satıs rakamı arasındakı komedının herkes farkında)veya maden satan bir oyun adamı (karakter) olmalı. saheserlerde kullanılan madenlere göre oyun yonetımı değerli madenlere dolayısı ıle sahesere bir fiyat biçmeli. bu şekilde ucuk rakamlardan haksız kazanctan uzak bir oyunda gönül rahatlığı ile oynarız. parası olan oradan makul fıyata alır olmayan yıne maden basına gider. ama en azından tek fıyat olur. bu şekilde oyunu bırakanlarda oyundan uzaklasmaz. herkesin bildiği üzere artık millet maden peşinde koşmaktan oyun oynayamaz hale geldı ne kımse bırbırıne yardım edıyor nede oyun oynayabiliyor varsa yoksa maden.
umartım bu küçük önerim dikkate alınır. ve oyun daha zevkli hale gelir.
herkese iyi forumlar.
saygılar sevgiler.
MADEN FIRSATÇILARINA ARTIK SONNN!!!
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
MADEN FIRSATÇILARINA ARTIK SONNN!!!
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Re: MADEN FIRSATÇILARINA ARTIK SONNN!!!
+1
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Güzel ßir Düşünce Metin Aßi ama ZandetMiyorum Yapıcaklarını
Kadımler Geldiginde Ejderi 50 mye üreten var Çünkü mavi 1 mdi .
Şimdi Adam Nasıl ürtsin 350myi geçiyor,Senın dedıgın Yönetem Güzel ßence.
Yenı kasan adamlar nasıl üretsin, 350mde
kalmaz dahada Artıcaktır Zaten oyunda PAra yok Varsa Yoq sa ßir kaç Kiişide Var
Düşüncen Güzel ama Uygulanma İhtimali %0
ßen Kutu alamıyorum diorum DR Dio [GM] ler DR Hangi Sehirde Varsa Ona Getiriyor. Kaç kez denedım Ama
olmuyo,İksirde NPC den SAtılcaktı Noldu Hayal oldu xD Ecelide Düşün ßen 180 190mye Ürettim Ark 4 ay önce 90mye
üretti
Neyse Uygulancagını sanmam 
Kadımler Geldiginde Ejderi 50 mye üreten var Çünkü mavi 1 mdi .
Şimdi Adam Nasıl ürtsin 350myi geçiyor,Senın dedıgın Yönetem Güzel ßence.
Yenı kasan adamlar nasıl üretsin, 350mde
kalmaz dahada Artıcaktır Zaten oyunda PAra yok Varsa Yoq sa ßir kaç Kiişide Var
Düşüncen Güzel ama Uygulanma İhtimali %0
ßen Kutu alamıyorum diorum DR Dio [GM] ler DR Hangi Sehirde Varsa Ona Getiriyor. Kaç kez denedım Ama
olmuyo,İksirde NPC den SAtılcaktı Noldu Hayal oldu xD Ecelide Düşün ßen 180 190mye Ürettim Ark 4 ay önce 90mye
üretti
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Evet aslında materyal satan işporta cinsinden bşeler olabilir bunu en iyi mısırdaki tüccar yapar..
Örn:Tüccar : 10m Mavi Topaz
Piyasa da otomatik olara 8mlerde gider geLir. Bu aynı zamanda sunucular arasındaki fiyat farklarınıda giderebilir.. Birde bizler pazar kurabilsek örn: 6 eşiyalık bir çanta alabilsek fiyatlarını yassak işporta gibin satsak. Klan ve bölgeyi kirletmekten kurtuluruz.( Tabii buda pluslara ait olucak, Plus olmayanlar pazar kuramıycak.)
Örn:Tüccar : 10m Mavi Topaz
Piyasa da otomatik olara 8mlerde gider geLir. Bu aynı zamanda sunucular arasındaki fiyat farklarınıda giderebilir.. Birde bizler pazar kurabilsek örn: 6 eşiyalık bir çanta alabilsek fiyatlarını yassak işporta gibin satsak. Klan ve bölgeyi kirletmekten kurtuluruz.( Tabii buda pluslara ait olucak, Plus olmayanlar pazar kuramıycak.)
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Bende ashab üreticem kadimler hariç 210m diye hesapladım.. Ama hissediyorum as kaldı 2 haftaya ashab hazır inş. 
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Ahh ßenDe ßir Ejder yapsam Gerisi gelicek te
MAvı malum 14m
menekse 10m Akık 7m
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Yasincim olay olması yada olmaması değil. Şuan mevcut sorun bu görünüyor. Şöyle özetleyebilirm;
dün gece tılsımdan bir oyuncu emindeki maden piyasası nedir diye bir char açıp bölgeye yazmış bende daha dün ejder ütemek için maden kovaladığım için heyecanla atladım olaya. tılsımda şuan ( aman bizim karaborsacılar duymasın
)menekşe 30 m kaidim 30 m vs civarındaymış. oyuna böyle bir madencinin eklenmesi yönetim bölümünü ne kadar zorlar bilemiyorurum) sonuçta mevcut satıcıların cantasına bile ekleseler tıpkı receteler gibi olay çözülür gibi.
Yani yönetim merkez bankası görevi görecek. piyasayı dengeleyecek. dileyen madenını ısportadan 3-5 aşağı satar yine ama en azından 1 hafta 10 günde bu kadar fiyat farklarıyla uğraşmayız. bizdeki maden piyasası İMKB yi alt üst edecek durumda.
(dün yine mavide 9 kişi idik bir ara
sevgiler selamlar.
sonuçta bizler oyuncuyuz ve taleplerimiz olacak yönetimde dikkat aldığı ölçüde sürekliliği olacak. sadece bir yönetici bu fikrin olmaması için bana bir mantıklı açıklama yapsın kafi.
Neden Olmasın ?
dün gece tılsımdan bir oyuncu emindeki maden piyasası nedir diye bir char açıp bölgeye yazmış bende daha dün ejder ütemek için maden kovaladığım için heyecanla atladım olaya. tılsımda şuan ( aman bizim karaborsacılar duymasın
Yani yönetim merkez bankası görevi görecek. piyasayı dengeleyecek. dileyen madenını ısportadan 3-5 aşağı satar yine ama en azından 1 hafta 10 günde bu kadar fiyat farklarıyla uğraşmayız. bizdeki maden piyasası İMKB yi alt üst edecek durumda.
(dün yine mavide 9 kişi idik bir ara
sevgiler selamlar.
sonuçta bizler oyuncuyuz ve taleplerimiz olacak yönetimde dikkat aldığı ölçüde sürekliliği olacak. sadece bir yönetici bu fikrin olmaması için bana bir mantıklı açıklama yapsın kafi.
Neden Olmasın ?
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Pardon kadim 70 m tılsımda yanlış yazmışım. 
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Mantıklı ßir Açıklama ''KİLİT'' [GM]'l€rın yapacagı T€k iş Konuya Kilit ßir k€r€ olsun Olumlu
c€vap v€rs€l€r ŞAşcam
yav750 ßin Kişi oynuyormuş Yalan
Çünkü oyayan kişi sayısını açılan üy€lıkl€r€ Gör€ H€saplıyorlar
(ßana Göre zat€n baska ßir ş€kılde olmaz olamaz) ߀nım Sad€c€ 5 Üy€ligim Var H€rk€st€ 5 üy€lik oldugunu
Düşün
750ßin kişi
750000/5=150 ßin kişiZat€n Yarısıda ßıraktı. Oyun ßoşaldı ama [GM] ,[DEV]' l€r
Anlamak ist€mıyor. İkv oyuncuları
Haksızlık Görünce Oyunu ßırakıyor Haklılarda ߀n D€ ßırakırdım ama Vakit g€çir€c€k Adam Gißi ßir
oyun yoqN€ys€
Uygulama olursa Çok Güz€l olur €n Azından piyasa Düz€l€n€ kadar Olsun
Kesinlikle katılıyorum!! bu şekilde fiyatlar sabitlenmiş olur ve piyasa fiyatları devamlı yukarı taşıyanların elinden çıkar:) eyyy yönetim size sesleniyorz maduruz bizi duyun:)