Bir Daha Görüşmek Ümidiyle...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kangix
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Bir Daha Görüşmek Ümidiyle...

Mesaj gönderen kangix »

Selamun Aleyküm gençler . Ben Kangix(ibrahim). Okul dolayısıyla oyuna ara vermek zorunda kaldım ve şimdiden sizi ve oyunu özlemeye başladım :( Ama hayat illaki bir kapı kapanır bir kapı açılır. Kısa ve öz kesicem. Kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin. Bir yanlışımız olmüş ise affedin sizain bana bir yanlışınız olmuş ise hakkım hell olsun.

Görüşmek Üzere ...

Çok değerli arkadaşlarım ve abilerim ((( Spartalıxşehmuz, Çılgıntürksoner, Parthenious(müfit abim), Priestguard (oyuna girmediğim için tan hatırlamadım ynlış yazdıysam pardon :) ), Akın, (ve bir çok hatırladığım arkadaşlar) )))

Eğer unuttuklarım warsa özür dilerim war olduğunu biliorum ve hatırlıorum fakat fazala yer kaybı dolayısıyla yazmadım sizi bu arkadaşlarımla ayrı tutmuyorum lütfen yanlış anlamayın... Önümüzdeki yaz görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun.

Kangix(ibrahim)
İnsanlar iki çeşittir.

1. Çabalayıp Kaybeden veya kazananlar.
2. Çabalayıp kaybedenlerden istifade edip yararlananlar.Kısacası batık geminin malını toplayanlar.
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Bir Daha Görüşmek Ümidiyle...

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

kangix yazdı:Selamun Aleyküm gençler . Ben Kangix(ibrahim). Okul dolayısıyla oyuna ara vermek zorunda kaldım ve şimdiden sizi ve oyunu özlemeye başladım :( Ama hayat illaki bir kapı kapanır bir kapı açılır. Kısa ve öz kesicem. Kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin. Bir yanlışımız olmüş ise affedin sizain bana bir yanlışınız olmuş ise hakkım hell olsun.

Görüşmek Üzere ...

Çok değerli arkadaşlarım ve abilerim ((( Spartalıxşehmuz, Çılgıntürksoner, Parthenious(müfit abim), Priestguard (oyuna girmediğim için tan hatırlamadım ynlış yazdıysam pardon :) ), Akın, (ve bir çok hatırladığım arkadaşlar) )))

Eğer unuttuklarım warsa özür dilerim war olduğunu biliorum ve hatırlıorum fakat fazala yer kaybı dolayısıyla yazmadım sizi bu arkadaşlarımla ayrı tutmuyorum lütfen yanlış anlamayın... Önümüzdeki yaz görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun.

Kangix(ibrahim)

Yürü git len :D

ALLAH'a emanet ol Kardeşim , Yolun aÇık olsun ... Sen kurtuldun biz kurtulamadık daha :P
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
kangix
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kangix »

Kardeşim senn adını yazmamışım ama sennde hatrını sayarım ;D düş şu oyunun yakasından artık oğlum sunucuda soymadığın çar bırakmadın :mrgreen: :mrgreen:
İnsanlar iki çeşittir.

1. Çabalayıp Kaybeden veya kazananlar.
2. Çabalayıp kaybedenlerden istifade edip yararlananlar.Kısacası batık geminin malını toplayanlar.
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacK23 »

Hayatında Başarılar Kardeşim...
Persiian
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

KayboL La :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ReeLde başarıLar dönersen biz buraLardayız Tydixx i görürsen deki Joker çarpsın sana :D Hadi aeo DersLerindede başarLar diLerim. ;)

Xjokerx / Ucube.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
lasido
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen lasido »

Ucube yazdı:KayboL La :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ReeLde başarıLar dönersen biz buraLardayız Tydixx i görürsen deki Joker çarpsın sana :D Hadi aeo DersLerindede başarLar diLerim. ;)

Xjokerx / Ucube.
salak
Xjokerx-Ucube-Ucubee-Rowxucube-Xxjoker
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

kENDINE İYİ BAK .. SONRA GORUSMEK DİLEGİYLE HOSCAKAL ŞİMDİLİK...
SerdarUSTA

“Genel Sohbet” sayfasına dön