Selamun Aleyküm gençler . Ben Kangix(ibrahim). Okul dolayısıyla oyuna ara vermek zorunda kaldım ve şimdiden sizi ve oyunu özlemeye başladım Ama hayat illaki bir kapı kapanır bir kapı açılır. Kısa ve öz kesicem. Kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin. Bir yanlışımız olmüş ise affedin sizain bana bir yanlışınız olmuş ise hakkım hell olsun.
Görüşmek Üzere ...
Çok değerli arkadaşlarım ve abilerim ((( Spartalıxşehmuz, Çılgıntürksoner, Parthenious(müfit abim), Priestguard (oyuna girmediğim için tan hatırlamadım ynlış yazdıysam pardon ), Akın, (ve bir çok hatırladığım arkadaşlar) )))
Eğer unuttuklarım warsa özür dilerim war olduğunu biliorum ve hatırlıorum fakat fazala yer kaybı dolayısıyla yazmadım sizi bu arkadaşlarımla ayrı tutmuyorum lütfen yanlış anlamayın... Önümüzdeki yaz görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun.
Kangix(ibrahim)
İnsanlar iki çeşittir.
1. Çabalayıp Kaybeden veya kazananlar.
2. Çabalayıp kaybedenlerden istifade edip yararlananlar.Kısacası batık geminin malını toplayanlar.
kangix yazdı:Selamun Aleyküm gençler . Ben Kangix(ibrahim). Okul dolayısıyla oyuna ara vermek zorunda kaldım ve şimdiden sizi ve oyunu özlemeye başladım Ama hayat illaki bir kapı kapanır bir kapı açılır. Kısa ve öz kesicem. Kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin. Bir yanlışımız olmüş ise affedin sizain bana bir yanlışınız olmuş ise hakkım hell olsun.
Görüşmek Üzere ...
Çok değerli arkadaşlarım ve abilerim ((( Spartalıxşehmuz, Çılgıntürksoner, Parthenious(müfit abim), Priestguard (oyuna girmediğim için tan hatırlamadım ynlış yazdıysam pardon ), Akın, (ve bir çok hatırladığım arkadaşlar) )))
Eğer unuttuklarım warsa özür dilerim war olduğunu biliorum ve hatırlıorum fakat fazala yer kaybı dolayısıyla yazmadım sizi bu arkadaşlarımla ayrı tutmuyorum lütfen yanlış anlamayın... Önümüzdeki yaz görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun.
Kangix(ibrahim)
Yürü git len
ALLAH'a emanet ol Kardeşim , Yolun aÇık olsun ... Sen kurtuldun biz kurtulamadık daha
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..