Şaheser üretmek hayal oldu :S

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Şaheser üretmek hayal oldu :S

Mesaj gönderen secret »

İşte madenlerin geldiği son durum :?

Resim
Resim
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Şaheser üretmek hayal oldu :S

Mesaj gönderen JouRney »

Hayat :D
2009-2013
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

bu kadar basıt bır oyunda anlamıorum nasıL sahaser basamıorsunuz :D 1 mıLyar param calınsada 5 tane kapı gıbı sahaserım var :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

EnSoNxLeonar yazdı:bu kadar basıt bır oyunda anlamıorum nasıL sahaser basamıorsunuz :D 1 mıLyar param calınsada 5 tane kapı gıbı sahaserım var :D
Cevabı çok basit ; bu oyunu oynayanların yaş ortalaması düşük genelde lise ve ortaokul öğrencileri okula git gel yapmaktan ve ikv oynamaktan başka işleri yok, benimse bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yok
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Cevabı çok basit ; bu oyunu oynayanların yaş ortalaması düşük genelde lise ve ortaokul öğrencileri okula git gel yapmaktan ve ikv oynamaktan başka işleri yok, benimse bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yok
alakası yok ben sınava gırdım donemlerde bıle 1 saat bankada oturmam yetıordu bıLmıorum bendemı var boyle bısı yoksa tıcaretı bılen yapan oyunculardamı benım bısı dememe gerek yok ırıdıyumu yanstır bana mesala 15m mu 10m derler veya her seyın ucuzu ıtem maden,bıraz tıcaret bılgısı lazım oyunda ornk verıyım paşhabjk,Kuklacınınprensı,koturuye,mckeremV ve benzerı oyuncular saten paraları boyle yapıorlar ben her şeyı tek ustam ensonmalatyalıdan orendım devamıda geldı once uretımlerle başladım bu olaya sonra devamlı gelıor saten tıcaret yaptıkca oyunu bılmeyen oyuncular sıze satıor elındeklerı boyle yuruor az cok bılgı verebıldıysem ne mutlu bana.. ama yapacak bısı yok o kadar emekım ıkv destekı uyarmama rağmen heba oLdu karekterlerımı aktarmadılar soyuldu saqlık oLsun ne dıyım.
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen winwar3 »

Gerçekten hayal ya kadimi bile paylaşamıyorlar ya ..!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

EnSoNxLeonar yazdı:
alakası yok ben sınava gırdım donemlerde bıle 1 saat bankada oturmam yetıordu bıLmıorum bendemı var boyle bısı yoksa tıcaretı bılen yapan oyunculardamı benım bısı dememe gerek yok ırıdıyumu yanstır bana mesala 15m mu 10m derler veya her seyın ucuzu ıtem maden,bıraz tıcaret bılgısı lazım oyunda ornk verıyım paşhabjk,Kuklacınınprensı,koturuye,mckeremV ve benzerı oyuncular saten paraları boyle yapıorlar ben her şeyı tek ustam ensonmalatyalıdan orendım devamıda geldı once uretımlerle başladım bu olaya sonra devamlı gelıor saten tıcaret yaptıkca oyunu bılmeyen oyuncular sıze satıor elındeklerı boyle yuruor az cok bılgı verebıldıysem ne mutlu bana.. ama yapacak bısı yok o kadar emekım ıkv destekı uyarmama rağmen heba oLdu karekterlerımı aktarmadılar soyuldu saqlık oLsun ne dıyım.
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Sanmıyorum ya abartıyorsun bence günde 1-2 saat bu oyuna zaman ayıranlar üstünü dizebilmekten başka bir şey yapamıyor, oyunda iyi durumda olanlara baktıgımızda 8-10 saat online süreleri var adamların ne zaman girsem oyunda olan adamlar bunlar :)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

atabey yazdı:
EnSoNxLeonar yazdı:

Ahmet kardeşim olayı burda gayet iyi açıklamış bendede saheser yok ama uretme gibi bir çabamda yok oyuna az zaman ayırıyoruz ama saheser yok diye grup bölgelerine almayacak adam varsada zaten o grupla isteselerde ben girmiyorum kısacası olursa olur olmazsa olmaz takıl bence daha iyi bosver saheseri falan iki sohbet edecek dostun olsun yeter gerisi hikaye...

YakamozxPaix & SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Dap0eT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dap0eT »

Dionea çalıntıdır ızın vermeyın sılıcem çarı elıme gecırırsem
ResimResim

o harf seni anlatırken bazen duygulanır ağlarım o harf seni anarken bazen sövüp günaha girerim

“Genel Sohbet” sayfasına dön