Cevabı çok basit ; bu oyunu oynayanların yaş ortalaması düşük genelde lise ve ortaokul öğrencileri okula git gel yapmaktan ve ikv oynamaktan başka işleri yok, benimse bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yokEnSoNxLeonar yazdı:bu kadar basıt bır oyunda anlamıorum nasıL sahaser basamıorsunuz1 mıLyar param calınsada 5 tane kapı gıbı sahaserım var
alakası yok ben sınava gırdım donemlerde bıle 1 saat bankada oturmam yetıordu bıLmıorum bendemı var boyle bısı yoksa tıcaretı bılen yapan oyunculardamı benım bısı dememe gerek yok ırıdıyumu yanstır bana mesala 15m mu 10m derler veya her seyın ucuzu ıtem maden,bıraz tıcaret bılgısı lazım oyunda ornk verıyım paşhabjk,Kuklacınınprensı,koturuye,mckeremV ve benzerı oyuncular saten paraları boyle yapıorlar ben her şeyı tek ustam ensonmalatyalıdan orendım devamıda geldı once uretımlerle başladım bu olaya sonra devamlı gelıor saten tıcaret yaptıkca oyunu bılmeyen oyuncular sıze satıor elındeklerı boyle yuruor az cok bılgı verebıldıysem ne mutlu bana.. ama yapacak bısı yok o kadar emekım ıkv destekı uyarmama rağmen heba oLdu karekterlerımı aktarmadılar soyuldu saqlık oLsun ne dıyım.Cevabı çok basit ; bu oyunu oynayanların yaş ortalaması düşük genelde lise ve ortaokul öğrencileri okula git gel yapmaktan ve ikv oynamaktan başka işleri yok, benimse bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yok
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
EnSoNxLeonar yazdı:alakası yok ben sınava gırdım donemlerde bıle 1 saat bankada oturmam yetıordu bıLmıorum bendemı var boyle bısı yoksa tıcaretı bılen yapan oyunculardamı benım bısı dememe gerek yok ırıdıyumu yanstır bana mesala 15m mu 10m derler veya her seyın ucuzu ıtem maden,bıraz tıcaret bılgısı lazım oyunda ornk verıyım paşhabjk,Kuklacınınprensı,koturuye,mckeremV ve benzerı oyuncular saten paraları boyle yapıorlar ben her şeyı tek ustam ensonmalatyalıdan orendım devamıda geldı once uretımlerle başladım bu olaya sonra devamlı gelıor saten tıcaret yaptıkca oyunu bılmeyen oyuncular sıze satıor elındeklerı boyle yuruor az cok bılgı verebıldıysem ne mutlu bana.. ama yapacak bısı yok o kadar emekım ıkv destekı uyarmama rağmen heba oLdu karekterlerımı aktarmadılar soyuldu saqlık oLsun ne dıyım.Cevabı çok basit ; bu oyunu oynayanların yaş ortalaması düşük genelde lise ve ortaokul öğrencileri okula git gel yapmaktan ve ikv oynamaktan başka işleri yok, benimse bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yok
atabey yazdı:EnSoNxLeonar yazdı:alakası yok ben sınava gırdım donemlerde bıle 1 saat bankada oturmam yetıordu bıLmıorum bendemı var boyle bısı yoksa tıcaretı bılen yapan oyunculardamı benım bısı dememe gerek yok ırıdıyumu yanstır bana mesala 15m mu 10m derler veya her seyın ucuzu ıtem maden,bıraz tıcaret bılgısı lazım oyunda ornk verıyım paşhabjk,Kuklacınınprensı,koturuye,mckeremV ve benzerı oyuncular saten paraları boyle yapıorlar ben her şeyı tek ustam ensonmalatyalıdan orendım devamıda geldı once uretımlerle başladım bu olaya sonra devamlı gelıor saten tıcaret yaptıkca oyunu bılmeyen oyuncular sıze satıor elındeklerı boyle yuruor az cok bılgı verebıldıysem ne mutlu bana.. ama yapacak bısı yok o kadar emekım ıkv destekı uyarmama rağmen heba oLdu karekterlerımı aktarmadılar soyuldu saqlık oLsun ne dıyım.Cevabı çok basit ; bu oyunu oynayanların yaş ortalaması düşük genelde lise ve ortaokul öğrencileri okula git gel yapmaktan ve ikv oynamaktan başka işleri yok, benimse bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yok