Veda Vakti Cccxreiss

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Veda Vakti Cccxreiss

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Arkadaslar ben burda ıyı yada kötü Kımseye cevap vermek ıstemıyorum 2013 e kadar bloklu vazıyetteyım =) Haa tabıkı her lafa verılecek bı cevabımız yokmu ? var ! lakın bır lafa bakıyoruz bız LAf mı dıye ... eee haliylede söyleyene bakıyoruz ... ADAM mı diye !!
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xllhayaletllx »

Geceninyargicii yazdı:Arkadaslar ben burda ıyı yada kötü Kımseye cevap vermek ıstemıyorum 2013 e kadar bloklu vazıyetteyım =) Haa tabıkı her lafa verılecek bı cevabımız yokmu ? var ! lakın bır lafa bakıyoruz bız LAf mı dıye ... eee haliylede söyleyene bakıyoruz ... ADAM mı diye !!
adam oldunda laf mı söylüyosn m4L.
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mesgenccom »

Abisi iyi hoş yazmışsın da, şimdi o 1 lvl charı açıpta amacı zaten bu olana istediğini vermiş oluyormusun oluyorsun.

Kısacası Okul için bırakıyorum dersin anlarım, İş için bırakıyorum dersin anlarım , Ailem için bırakıyorum dersin anlarım ama bir zorlukla karşılaştım bırakıyorum dersen bunu anlamam.

Bu bir oyun olabilir ama senin şu davranışın hayatta karşılaştığı zorluklardan kaçan birey karakterini ortaya koyar ki, buda hiç hoş değil.

Ben öyle güle güle git falan filan gibi afilli yazılar yazmayacağım ama yaptığın yanlış bunu bil....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan

“Genel Sohbet” sayfasına dön