Veda Vakti Cccxreiss
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Veda Vakti Cccxreiss
Arkadaslar ben burda ıyı yada kötü Kımseye cevap vermek ıstemıyorum 2013 e kadar bloklu vazıyetteyım
Haa tabıkı her lafa verılecek bı cevabımız yokmu ? var ! lakın bır lafa bakıyoruz bız LAf mı dıye ... eee haliylede söyleyene bakıyoruz ... ADAM mı diye !!
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
adam oldunda laf mı söylüyosn m4L.Geceninyargicii yazdı:Arkadaslar ben burda ıyı yada kötü Kımseye cevap vermek ıstemıyorum 2013 e kadar bloklu vazıyetteyımHaa tabıkı her lafa verılecek bı cevabımız yokmu ? var ! lakın bır lafa bakıyoruz bız LAf mı dıye ... eee haliylede söyleyene bakıyoruz ... ADAM mı diye !!
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Abisi iyi hoş yazmışsın da, şimdi o 1 lvl charı açıpta amacı zaten bu olana istediğini vermiş oluyormusun oluyorsun.
Kısacası Okul için bırakıyorum dersin anlarım, İş için bırakıyorum dersin anlarım , Ailem için bırakıyorum dersin anlarım ama bir zorlukla karşılaştım bırakıyorum dersen bunu anlamam.
Bu bir oyun olabilir ama senin şu davranışın hayatta karşılaştığı zorluklardan kaçan birey karakterini ortaya koyar ki, buda hiç hoş değil.
Ben öyle güle güle git falan filan gibi afilli yazılar yazmayacağım ama yaptığın yanlış bunu bil....
Kısacası Okul için bırakıyorum dersin anlarım, İş için bırakıyorum dersin anlarım , Ailem için bırakıyorum dersin anlarım ama bir zorlukla karşılaştım bırakıyorum dersen bunu anlamam.
Bu bir oyun olabilir ama senin şu davranışın hayatta karşılaştığı zorluklardan kaçan birey karakterini ortaya koyar ki, buda hiç hoş değil.
Ben öyle güle güle git falan filan gibi afilli yazılar yazmayacağım ama yaptığın yanlış bunu bil....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan