Yeni bir Kanal

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Yeni bir Kanal

Mesaj gönderen Canceazi »

Sagopakajmeran yazdı:arkadaş kendide anladı aslında saçmaladını ama kıvırtıo .
1)Kıvırtmak senin işin ben dansöz değilim ;) Kötülemek en kolay şey kajmeran.
2) Tarihi araştırırsan Einstein'in öldükten sonra beyninin incelenmesine izin verdiğini ve sinir hücrelerenin normal bir beyne göre çok daha fazla sayıda olduğunu, ayrıca öldükten sonra okunması için bıraktığı bir zarftada B"ilgi asla hayal gücünün önüne geçemez" yazısı bulununca tüm dediklerim bunların özeti oluyor.
3) istersen toz ol ! ;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Canceazi yazdı:
2) Tarihi araştırırsan Einstein'in öldükten sonra beyninin incelenmesine izin verdiğini ve sinir hücrelerenin normal bir beyne göre çok daha fazla sayıda olduğunu, ayrıca öldükten sonra okunması için bıraktığı bir zarftada B"ilgi asla hayal gücünün önüne geçemez" yazısı bulununca tüm dediklerim bunların özeti oluyor.
3) istersen toz ol ! ;)
konuşmalarından kimin dansöz olduğu anlaşılıo it...
önce diosun hayal edilen her şey gerçek olabilir. sonra diosun ilahi şeyler dışında.. erkek adam sözünün arkasında olur....
einstein zeki olabilir elhamdülillah ama zeki biri die her sözüne inanmak salaklık... Einstein'n İzafiyet teorisini hepimiz bilioruzdur.. peki bu adam her şeyi biliosa yani bir ilah ise .(eğer her şeyi doğru bilip yorumlarının hepsi doğruysa ilah olur) peki izafiyet tezi nasıl çürüdü... daha çok toysun... hiç bi şey hakkında bilgin yok karşıma geçip demagoji yapma....
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Sagopakajmeran yazdı:
Canceazi yazdı:
3) istersen toz ol ! ;)
konuşmalarından kimin dansöz olduğu anlaşılıo it...
önce diosun hayal edilen her şey gerçek olabilir. sonra diosun ilahi şeyler dışında.. erkek adam sözünün arkasında olur....
einstein zeki olabilir elhamdülillah ama zeki biri die her sözüne inanmak salaklık... Einstein'n İzafiyet teorisini hepimiz bilioruzdur.. peki bu adam her şeyi biliosa yani bir ilah ise .(eğer her şeyi doğru bilip yorumlarının hepsi doğruysa ilah olur) peki izafiyet tezi nasıl çürüdü... daha çok toysun... hiç bi şey hakkında bilgin yok karşıma geçip demagoji yapma....
Ben ilahi şeyler dışında demedim :) konuyu tartışmaya sürüklüyorsun ama einstein hakkında izafiyet teorisinden başka birşey bilmediğini düşünüyorum :) oda ağızlarda sakız olmuş zaten :) ama bneim demek istediğim einstein yaradılışı değili bilimi göz önünde bulundurmuş buna dayanarak ilahi şeyleri kastetmediğini düşündüğümü belirttim ;) .
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

konunun amacından çok uzaklaşmış olması ve tartışmaya ulaşması nedeni ile konuyu kitliyorum. devamı niteliğinde konuların açılmaması dileği ile....
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön