Kanalda şah kobranın ordaki kapalı yerden gökyüzüne çıkılması ve gökyüzü kanalının içinde çok büyük bir ev olabilir ve orda dev olabilir Kadim hidradan güçlü bir dev.
Oyunun Gelişmesi için bunu istiyorum. beni destekleyenler war mı???
Kod: Tümünü seç
http://img13.imageshack.us/img13/4949/ekran010811131801.jpg
TeaM09 yazdı:Annenin anlattıgı hikayenin etkisinde kalmıssın sanırım. İnş Geçer üzüldüm gerçekten durumuna :twisted:
O şah kobranın orada ki kapı ileri ki zamanalrda açılacaktır.Yeni bir bölge yani adıyla "Çemberlitaş" gelecektir.Tahminlerimize göre girişi oradan olacak.SOVE yazdı:TeaM09 yazdı:Annenin anlattıgı hikayenin etkisinde kalmıssın sanırım. İnş Geçer üzüldüm gerçekten durumuna :twisted:
Kimsenin hayal gücüyle dalga gecme. Hevesini kırma kimsenin. Yaşı küçük olabilir belki?
İçinden gelerek çok samimi yazmış. Lütfen anlayışlı olalım biraz. Herkese laf sokma telaşı içinde, kırma çabası için olmak hiçte hoş değil.
emreciksin27 yazdı:Yeni Bir Kanal Daha Çıkarsa Oyun Daha İyi Gelişir.
Kanalda şah kobranın ordaki kapalı yerden gökyüzüne çıkılması ve gökyüzü kanalının içinde çok büyük bir ev olabilir ve orda dev olabilir Kadim hidradan güçlü bir dev.
Oyunun Gelişmesi için bunu istiyorum. beni destekleyenler war mı???
her şey olamaz kardeşimCanceazi yazdı:Einstein'in bir teoremine göre birşey imkansız olsaydı insan onu hayal edemezdi. Yani Einstein'e göre aklınıza gelebilen herşeyin gerçekleşme ihtimali var !!!
hayır çemberlitaş girişi ordan değil... datalarla oynayıp bakmıştım...TURKIYEIMPARATOR yazdı:O şah kobranın orada ki kapı ileri ki zamanalrda açılacaktır.Yeni bir bölge yani adıyla "Çemberlitaş" gelecektir.Tahminlerimize göre girişi oradan olacak.SOVE yazdı:TeaM09 yazdı:Annenin anlattıgı hikayenin etkisinde kalmıssın sanırım. İnş Geçer üzüldüm gerçekten durumuna :twisted:
Kimsenin hayal gücüyle dalga gecme. Hevesini kırma kimsenin. Yaşı küçük olabilir belki?
İçinden gelerek çok samimi yazmış. Lütfen anlayışlı olalım biraz. Herkese laf sokma telaşı içinde, kırma çabası için olmak hiçte hoş değil.
neresi peki kardeşim?Çoğu kişinin düşüncesi orası.Arkadaşlar felan aramızda orası olacak diye konuşuyoruz.Neresi olduğu hakkında bilgi verirsen sevinirim.Bu arada ;Sagopakajmeran yazdı:hayır çemberlitaş girişi ordan değil... datalarla oynayıp bakmıştım...TURKIYEIMPARATOR yazdı:O şah kobranın orada ki kapı ileri ki zamanalrda açılacaktır.Yeni bir bölge yani adıyla "Çemberlitaş" gelecektir.Tahminlerimize göre girişi oradan olacak.SOVE yazdı:TeaM09 yazdı:Annenin anlattıgı hikayenin etkisinde kalmıssın sanırım. İnş Geçer üzüldüm gerçekten durumuna :twisted: