İKV - Kimsenin Bilmedikleri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV - Kimsenin Bilmedikleri...

Mesaj gönderen Soulreaper »

Kullgeretta yazdı:
Soulreaper yazdı:Yazdıklarını dikkatlice okudum fakat oyunu bilen çoğu kimsenin zaten bilmediği bişey yazmamışssın aksine eksiklerin çok bir kaçını yazayımda sonraki sefere doğrusunu geçme imkanın olsun.

14. madden
Oyunda en uzun kesilen bos dişi öürümcek demişsin.

Kaç kere ifliss Yaptın yada kestin ?

18.madden

Eski ( savaşcı ) demişsin

Eski ve arkdaşları olacak o görevi Eski ve 6 arkadaşı bitirdi.GM Aburanın bölgeden yazdığı isimlerde şöyledir.

ESKİ , Choulsea , Dktakashi , kızılyangın , KENJO , HealtBoy , Nick

29.madden

Lodos klanının hayvanlara savaş açtığı Arz klanının ise barış içinde yaşam istediği demişsin.

Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığını ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiğini yazmamışsın.

Saygılarımla

eminönü / Soulreaper

Sevgili dostum Soulreaper ,

29. Madde eleştirinde yazdıgın şeyi anlayamadım herhalde !

"Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığı ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiği"

kelimesinde bir gariplik var :) Arzların Meran büyücüleri tarafından büyülendiğini nereden biliyorsun acaba ? Somut bir kanıtın varmı :):)
Konuyla alakalı olarak www.isanbuloyun.com adresindeki oyun tarihçe ve hikayelerini dikkatlice okursanız zaten herşeyin cevabını hatta oyunun ana fikrini bile anlayacaksınız.

iyi eğlenceler. ;)
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Soulreaper yazdı:
Kullgeretta yazdı:
Soulreaper yazdı:Yazdıklarını dikkatlice okudum fakat oyunu bilen çoğu kimsenin zaten bilmediği bişey yazmamışssın aksine eksiklerin çok bir kaçını yazayımda sonraki sefere doğrusunu geçme imkanın olsun.

14. madden

18.madden

Eski ve arkdaşları olacak o görevi Eski ve 6 arkadaşı bitirdi.GM Aburanın bölgeden yazdığı isimlerde şöyledir.

29.madden

Lodos klanının hayvanlara savaş açtığı Arz klanının ise barış içinde yaşam istediği demişsin.

Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığını ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiğini yazmamışsın.

Saygılarımla

eminönü / Soulreaper

"Arzların hayvan ırkıyla anlaşma yaptığı ve meran büyücüleri tarafından hipnotize edildiği"

kelimesinde bir gariplik var :) Arzların Meran büyücüleri tarafından büyülendiğini nereden biliyorsun acaba ? Somut bir kanıtın varmı :):)
Konuyla alakalı olarak www.isanbuloyun.com adresindeki oyun tarihçe ve hikayelerini dikkatlice okursanız zaten herşeyin cevabını hatta oyunun ana fikrini bile anlayacaksınız.

iyi eğlenceler. ;)

Tarihçe ezberimde dostum o açıdan bir sorunum yok :) Hikayelerden bahsediyorsan benim hatırladıgım hançer diş ve çattal kuyruk hikayesindeki kahramanımızın kahrolasıca arzın ....'leri ve Meran uşakları sözleri herhalde senin aklına Meranlar tarafından büyülenmiş olarak geçti :) Kısaca Arz klanı sadece iletişime geçilebilecek Saklı türleri araştırıp onlarla iletişime geçip işbirliği yapmayı düşünen bir klandır ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Kullgeretta yazdı:
Soulreaper yazdı:
Kullgeretta yazdı:

14. madden

18.madden

29.madden

Saygılarımla

eminönü / Soulreaper

iyi eğlenceler. ;)

Tarihçe ezberimde dostum o açıdan bir sorunum yok :) Hikayelerden bahsediyorsan benim hatırladıgım hançer diş ve çattal kuyruk hikayesindeki kahramanımızın kahrolasıca arzın ....'leri ve Meran uşakları sözleri herhalde senin aklına Meranlar tarafından büyülenmiş olarak geçti :) Kısaca Arz klanı sadece iletişime geçilebilecek Saklı türleri araştırıp onlarla iletişime geçip işbirliği yapmayı düşünen bir klandır ;)

Kulgeretta Doğru Söylemiş Fazla Söze Ne Hacet :)
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

GHOSEN yazdı:

Saol doğruuladıgın için GHOSEN dostum :) [Özel mesajı bi cevaplasan :)))]
NewKULL

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Kullgeretta yazdı:
GHOSEN yazdı:

Saol doğruuladıgın için GHOSEN dostum :) [Özel mesajı bi cevaplasan :)))]

Özel Mesaj Olsa Cevaplayacağım Ama, Ö.M Olarak Saçma Sapan Sembollerin Olduğu Garip Bir Mesaj Geldi Yazar Kulgeretta Diyordu. Altında da Birşey Yazıyordu, Hafif Tarzanca da Olsa Anlayıp Sana Cevap Yolladım Gelmiş Olması Lazım :)

Tekrar Yollarsan Aynı Mesajı Sevinirim Bu Mozilla-Exploler Arası Geçiş Sırasında Sorunlar Çıkyıor Kayan Kodlar Falan Kusura Bakma :|
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kullgeretta yazdı:
Soulreaper yazdı:
Kullgeretta yazdı:

14. madden

18.madden

29.madden

Saygılarımla

eminönü / Soulreaper

iyi eğlenceler. ;)

Umarım aşağıdaki alıntılar işini görür ;)

www.istanbuloyun.com Hançer Diş ve Çatal kuyruk

"Yaratıklar çocuklarımızı boğazlarken onlar (Arzın çocukları ) hala yaratıklardan medet umabiliyorlardı. 'Meran büyüsünden sakının.', demişti (Lodos) klanının baş büyücüleri, 'Yoksa sizlerin de aklınızı ayartırlar ve o yaratık sevicilerden biri olursunuz.' "

www.istanbuloyun.com Sıradan Bir Gün

Büyücü, arkadaşına ‘Bana bırak’ der gibi bir bakış atıp öne çıktı ve bir eliyle gömleğinin içine uzanıp boynunda asılı olan klan madalyonunu tutarak herkesin görebileceği bir şekilde havaya kaldırdı.

"Bizler ‘Arzın Çocuklarıyız’! Tıpkı bizler gibi sizlerin de arzın çocukları olduğunuzu biliyor ve mevcudiyetinize saygı duyuyoruz.", dedi ve hafifçe eğilerek selam verdi.

Dişi merandan yalnızca savaşçılarından birine kısa bir bakış şeklinde tepki geldi ve tavandaki sarkıttan düşen bir su damlası yere ulaşana kadar iki insanın başları bedenlerinden ayrılmıştı.

Azacık düşünen kişi buradan neyin ne olduğunu anlayabilir :)

Madem hançer diş dedin ben sana ordan ve sıradan bir gün hikayelerinden bir alıntı yaptım daha bunlar gibi 10 ' larca şey var yeterki okuduğumuzu anlamayı bilelim :)

İyi forumlar..

eminönü / Soulreaper
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bu arada siz çatal diş hikayesi dediğiniz için oradan bir alıntı yaptım yani daha bunlar gibi 10 'larca şey var yeterki okuyalım ve okuduğumuzu iyi idrak edelim :)

Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sevgili Soulreaper :)

Dostum kısaca cevaplayacağım hepsini :)

"Yaratıklar çocuklarımızı boğazlarken onlar (Arzın çocukları ) hala yaratıklardan medet umabiliyorlardı. 'Meran büyüsünden sakının.', demişti (Lodos) klanının baş büyücüleri, 'Yoksa sizlerin de aklınızı ayartırlar ve o yaratık sevicilerden biri olursunuz.' "

Yorumum şöyle ; Lodos klanı baş büyücüsü olsan rakibin olan arz klanını kötülemezmiydin :) ilk olarak bunu sormuş olayım :) Meran büyüsünden sakının diyen bir lodos baş büyücüsü zeki olamaz :) Çünkü en iyi büyü ve şifa yeteneklerine sahiptir Meran halkı :) Sadece bir yerde aklınızı ayartırlar kelimesi kullanılması bunun Arzların Meranlar tarafından büyülendiği anlamına gelmez ! Eğer Meranlar böyle birşey yapmış olsaydı Lodoslarıda büyüleyip heryeri ele geçirebilirdi ;)

"Büyücü, arkadaşına ‘Bana bırak’ der gibi bir bakış atıp öne çıktı ve bir eliyle gömleğinin içine uzanıp boynunda asılı olan klan madalyonunu tutarak herkesin görebileceği bir şekilde havaya kaldırdı.
"Bizler ‘Arzın Çocuklarıyız’! Tıpkı bizler gibi sizlerin de arzın çocukları olduğunuzu biliyor ve mevcudiyetinize saygı duyuyoruz.", dedi ve hafifçe eğilerek selam verdi.
Dişi merandan yalnızca savaşçılarından birine kısa bir bakış şeklinde tepki geldi ve tavandaki sarkıttan düşen bir su damlası yere ulaşana kadar iki insanın başları bedenlerinden ayrılmıştı."

YORUMUM ; Madem bu arkadaşlarımız büyülenmiş ! Nden bu Meranlar bu dostlarının başını kesiyor ? Gitmelerine izin veremezlermi sence ? Arz'ın Çocukları klanı uzlaşılabilecek yratıkları arıyor bildiğimiz gibi buda o büyücünün tek umudu aslında 'belki bir şans' diye deniyor ! Ama sonuç ortada :)

Bu arada Soulreaper dostum hikayelerden alıntı yaparak bunu kanıtlama şansın az bunun tek kanıtı eğer varsaki oyun içinde GÖREV HİKAYELERİNDE olabilir ancak ;) Bir mesaj daha atarsan o mesajının alttan dürtükleyici tarzda olmamasını rica ediyorum !
NewKULL

Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YORUMUM ; Madem bu arkadaşlarımız büyülenmiş ! Nden bu Meranlar bu dostlarının başını kesiyor ? Gitmelerine izin veremezlermi sence ? Arz'ın Çocukları klanı uzlaşılabilecek yratıkları arıyor bildiğimiz gibi buda o büyücünün tek umudu aslında 'belki bir şans' diye deniyor ! Ama sonuç ortada

Yazmışsın çok sevgili arkadaşım,

madem mantık yürütüyoruz bende sana şunu diyorum ;

sen hayvan ırkının barış canlısı yaratıklar olduğuna inanıyorsun bunun için arz klanı olarak bu yaratıkları inceliyorsun meran yaratıkları ve büyücüleriyle karşılaşıyorsun peki meran büyücülerinin de seni barış canlısı olarak göreceğini nerden çıkarıyorsun.

Bu arz klanının bakış açısı ve oyunun ana fikri bu klan meran büyücüleriyle anlaşacağını sanıyor onlarla iletişime geçmeye çalışıyor.Ama hayvanların onlarla iletişim sağladığını söylemedim aksine Lodos baş büyücüsünün ve tarihi olayların ışığında yola çıkarak geçmişte bu klan meran büyücüleriyle etkileşime girmeye çalışmış ve bu hayvanlarda geçirdikleri evrim dolayısıla akıllı yaratıklar biliyorsun bu etkileşim sırasında meran büyücülerinin örneğin Handan hanımı büyülemiş olduğunu diyebiliyorum.

Benim görüşüm ve hikayelerden yürüttüğüm mantık bu ve unutmaki oyunda gelen her görev zaten oyun tarihçesinde çok önceden yer alıyor.Farklı bişey yapmazlar yani gelen yeni lvller de bile bu hikayelerden yola çıkarak ana fikri bozmadan bir süreç uyguluyorlar.

Bu şekilde bu bahsi kapayalım bu benim ve benim gibi düşünen oyun severlerin kafasında yürüttüğü bir mantıkdır, illada böyledir demiyorum.

iyi eğlenceler,
a4xx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen a4xx »

21) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;

tamamen sallama :) ilk yıldız tüm sunucularda,teşkilatta oynayan CIZIK tır.Tabi bunu tüm foruma yaymasına gerek olmadığından yazmamıstım.Sonra adamın biri foruma yıldız oldum yazarsa ilk yıldız olan oymus gibi hatırlanır ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön