651 Asit 649 civarı iyileştirmem var karşımdaki büyücülerin %90'ı yerde...bwingrove yazdı:konfucyus yazdı:
karşında ne kadar işi bilen bir büyücü olursa olsun şifacı eğer şifacıysa büyücülerin yatırması imkansızdır.
asitçi şifacımla 3 parça eşyamın eksik olmasına rağmen 2 tane büyücüyü kovalıyorum birini yatırıyorum diğeri zihin atıp kaçıyor.
önemli olan 2 nokta var;
1ncisi büyücü açısından dirençler ama hangi büyücü direnci asite verir acaba.
diyelimki verdi yüzde 24 daha az vurus olcak buda üzeri full olan bir şifacının genede 1000 üzeri vurusları demek kritikleri hesaplamıyorum.
hani konu altında belirtmişsiniz ya zehri büyü bozma ile bozarim asiti bozarım diye acaba böyle bir büyücü varda ben mi bilmiyorum yoksa bozacağını idda edenlerde farklı bir yetenek mi var ?
2nci önemli olan nokta ise şifacının direnç kırma yememesi;
bunun içinde zehir devreye girer yavaşlayan büyücü ard arda yediği asitler sonucu can doldurmak amaclı zihin atar
tabi üzerindeki zehir etkisi devam ettiği için oturamaz sonuç gene hüsran gene hüsran...
rakamsal olarak hesaplamaya bakarsak kendi şifacımdan örnekle söyleyecem bunu
normal vuruslarım 1300 1400 den baslıyor 2400e kadar cıkıyor. ortalama olarak 1800 vurduğumu hesaplarsak canı 10 bin olan bir bir büyücüyü 6 asitte yatırabileceğim anlamına gelir. buda 66 kudret eder 6 asiti toplamda 18 saniyede atarım. 18 saniye içerisinde kendime 2 ck ve 3 kere şifa basabilirim bunlarda toplamda 39 kudret eder harcamam gereken kudret miktarı toplamda 105 gibi görünüyor ama ayakta dursan dahi şifacı 5 saniyede bir med. ile +2 kudret doldurur buda 6 kudret eder toplam kudret hissedarım 106 olur ve büyücü malesef gene yatar
sözün özü asitciyi kesebileceğini idda edenlerin tekrardan iyi düsünmesi gerektiğini belirtirim. karşındaki işi bilen bir asitci ise yapacağın tek şey var zihinleyip kaçmak....
bunu yapmazsan can iksiri dahi seni kurtaracağını söyleyemem ki bu şekilde cok kişi can iksiri içmesine rağmen şifacının acı asitinin tadına baktı...
teşekkürler iyi oyunlar iyi forumlar
konfüçyüs
SANA ŞUNU SÖYLİYİM O KADAR BASİT DEĞİL BURASIQİSTANBUL SENİ YÜRÜYEREK KESER EMİN OL 465 BÜYÜ ASİT 1068 BÜYÜ ŞİFA WAR BENDE HEM 1500 VURUP HEMDE 10 BİN BASTIĞIMI GÖRDÜ ARKADAŞ AMA ONA RAĞMEN EL ALABİLİYOR![]()
:!: :!:
Ya bu arada asit bb ile giderilmiyor ki... :?
Şifacıların bb'si bile işlemiyor 1, ben büyücüleri zehirsiz kesiyorum 2.
Büyücü eğer zihinlerse genelde onda asit etkisi kalıyor...
Ve en komiği de bazen grafik hatasından asit etkisinin sembolü gözükmüyor adam küfrede küfrede ölüyor veya oturamıyor...