Asit ve Asit Bilgisi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Asit ve Asit Bilgisi

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

bwingrove yazdı:
konfucyus yazdı:
karşında ne kadar işi bilen bir büyücü olursa olsun şifacı eğer şifacıysa büyücülerin yatırması imkansızdır.

asitçi şifacımla 3 parça eşyamın eksik olmasına rağmen 2 tane büyücüyü kovalıyorum birini yatırıyorum diğeri zihin atıp kaçıyor.

önemli olan 2 nokta var;

1ncisi büyücü açısından dirençler ama hangi büyücü direnci asite verir acaba.
diyelimki verdi yüzde 24 daha az vurus olcak buda üzeri full olan bir şifacının genede 1000 üzeri vurusları demek kritikleri hesaplamıyorum.

hani konu altında belirtmişsiniz ya zehri büyü bozma ile bozarim asiti bozarım diye acaba böyle bir büyücü varda ben mi bilmiyorum yoksa bozacağını idda edenlerde farklı bir yetenek mi var ?

2nci önemli olan nokta ise şifacının direnç kırma yememesi;

bunun içinde zehir devreye girer yavaşlayan büyücü ard arda yediği asitler sonucu can doldurmak amaclı zihin atar
tabi üzerindeki zehir etkisi devam ettiği için oturamaz sonuç gene hüsran gene hüsran...

rakamsal olarak hesaplamaya bakarsak kendi şifacımdan örnekle söyleyecem bunu
normal vuruslarım 1300 1400 den baslıyor 2400e kadar cıkıyor. ortalama olarak 1800 vurduğumu hesaplarsak canı 10 bin olan bir bir büyücüyü 6 asitte yatırabileceğim anlamına gelir. buda 66 kudret eder 6 asiti toplamda 18 saniyede atarım. 18 saniye içerisinde kendime 2 ck ve 3 kere şifa basabilirim bunlarda toplamda 39 kudret eder harcamam gereken kudret miktarı toplamda 105 gibi görünüyor ama ayakta dursan dahi şifacı 5 saniyede bir med. ile +2 kudret doldurur buda 6 kudret eder toplam kudret hissedarım 106 olur ve büyücü malesef gene yatar =)

sözün özü asitciyi kesebileceğini idda edenlerin tekrardan iyi düsünmesi gerektiğini belirtirim. karşındaki işi bilen bir asitci ise yapacağın tek şey var zihinleyip kaçmak....

bunu yapmazsan can iksiri dahi seni kurtaracağını söyleyemem ki bu şekilde cok kişi can iksiri içmesine rağmen şifacının acı asitinin tadına baktı...

teşekkürler iyi oyunlar iyi forumlar

konfüçyüs

SANA ŞUNU SÖYLİYİM O KADAR BASİT DEĞİL BURASIQİSTANBUL SENİ YÜRÜYEREK KESER EMİN OL 465 BÜYÜ ASİT 1068 BÜYÜ ŞİFA WAR BENDE HEM 1500 VURUP HEMDE 10 BİN BASTIĞIMI GÖRDÜ ARKADAŞ AMA ONA RAĞMEN EL ALABİLİYOR ;) ;) :!: :!:
651 Asit 649 civarı iyileştirmem var karşımdaki büyücülerin %90'ı yerde... ;)
Ya bu arada asit bb ile giderilmiyor ki... :?
Şifacıların bb'si bile işlemiyor 1, ben büyücüleri zehirsiz kesiyorum 2.
Büyücü eğer zihinlerse genelde onda asit etkisi kalıyor... :)
Ve en komiği de bazen grafik hatasından asit etkisinin sembolü gözükmüyor adam küfrede küfrede ölüyor veya oturamıyor... :D
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

aldatmaz2012 yazdı:Sen büyücüye vs teklıfı götürdün büyücü vs den önce girdi gbm ye 240 asıte bastı buyu bozmayı 15 ledi sen ona asitle daldın krtıksız atabılcegın en yuksek mıktar 1000 sen ona 4 asit attın + zehir buyucunun canı kaldı 40 buyucu sana o zamana kdr vurmuştur emınımkı sen 1 kere can bastın 4 asit = 40 kudret 1 şifa=10 (11 ama 10 dıyorum) zehir =15 toplamda 60 kudret bu esnada buyucu hapsı atar oturur (buyu bozmazsı 15 se bozmuştur zehırı ) kaldımmı 40 kudretın buyucunun canıda 40 olarak hesapladık yaptı 60 senın bu buyucuyu yatırman ıcın 4 krtik asit atman lazım 4 asıtın sadece 1 i bıle krtık gelmezse yerdesın çünkü 2 kere can basmak zorundasın ve kudretın 0 lanır !

şimdi olayı tartısmaya götürmeden güzel bir cevap vereyim size;

oynun geneli düzmantık oyuncu olduğu için karsısındakinin asitci olduğunu düsünemeyip direk bodoslama vs ye gelirler.
yani anlayacağın asit dirençleri 0
2nci olarak ta benim orda vermiş olduğum rakamlardaki hasarlarım büyü hasar asit puanım 700 iken vermiş olduğum rakamlar şifacının büyü asiti 1172ye kadar cıkarabiliyorsun buda ortalama olarak 1800 lerde kritikte ise 3 binlere yakın rakamlarda asit atman demektir 240 asit direnci yüzde 25 hasarı düsürüyor bu bağlamda vurulabilecek rakam 1800lerden 1400lere düşer kritikte ise 3000den 2250ye ortalama gene 1800 rakamını buluyorsun ve buda 5 asit büyüsüyle büyücüyü pert etmen demek oluyor ve bilmediğindendir sanırım şunu söyleyim sana büyücünün büyü bozması şifacının asitini yada zehirini bozmuyor. 15 puan olsa dahi buda demek oluyor ki buyucu zihin atsa dahi oturamaz ayakta kıvırmaya devam eder. asitcinin zorlanacağı tek olay eğer büyücü savunma giymişsedir. 2 kere büyüye direndimi asitçi şifacı yatar büyücüye karşı

bwingrove yazdı:
:D :D YENEBİLEN WAR MI Bİ GEL SOR TEŞKİLATA BU 1 BU KONU HAKKINDA BİLGİN 0 BU 2 WS ATTIĞIN BÜYÜCÜLER SALAKSA YAPACAĞIM BİŞİ YOK ADAM VERECEK 240 ASİT DİRENCİNE GİYECEK BİLGE VAHŞİ CEKETİ 300 SÖYLEDİĞİM 1500 DİRENCİ 0 VE KRİTİK HALİDİR DİRENCİ 300 YAPSIN BAK BAKALIM KAÇ VURUYON 1 KERE DAHİ KRİTİK ATABİLİYON MU ;) ;)

hm konu hakkında bilgim 0 doğrudur ama eminönünde 3 raund alabilen bir büyücü daha cıkmadı. vs teklif ettiğimde ise senle atılmaz diyorlar nedense. artı şunun şurasında oyun oynuyoruz bu kadar abartıp karşılıklı savaştığım kişilere hakaret etme cürretini nerden buluyorsun ?

sen salaksan şifacını kullanamıyorsan bu teşkilattaki büyücülerin çok fazla yetenekli olduğundan kaynaklanmıyor sen kullanamıyorsun çünkü.
hani diyosun ya konu hakkında bilgin 0 diye
sen şifacıyı sadece can basma kaldırma diye kullanırken ben şifacıyla 2 savascı yatırıyordum. sizin gibi düz mantık oyuncuları arttıkça oynun tadı kaçmaya devam edecektir.

neyse forumdaki diğer arkadaslardan verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. konuya son cevabımdır. lütfen cevap vermemi gerektirecek mesajlarımdan alıntı yapmayınız.

yapsanızda gerçi pek umursamam çünkü ne kadar yok olmaz derseniz diyin ben hala büyücü kesmeye devam ediyorum =) ve bir şifacıyı asla ve asla bir büyücü kesemez idda ediyorum =)

teşekkürler iyi oyunlar

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bwingrove »

konfucyus yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Sen büyücüye vs teklıfı götürdün büyücü vs den önce girdi gbm ye 240 asıte bastı buyu bozmayı 15 ledi sen ona asitle daldın krtıksız atabılcegın en yuksek mıktar 1000 sen ona 4 asit attın + zehir buyucunun canı kaldı 40 buyucu sana o zamana kdr vurmuştur emınımkı sen 1 kere can bastın 4 asit = 40 kudret 1 şifa=10 (11 ama 10 dıyorum) zehir =15 toplamda 60 kudret bu esnada buyucu hapsı atar oturur (buyu bozmazsı 15 se bozmuştur zehırı ) kaldımmı 40 kudretın buyucunun canıda 40 olarak hesapladık yaptı 60 senın bu buyucuyu yatırman ıcın 4 krtik asit atman lazım 4 asıtın sadece 1 i bıle krtık gelmezse yerdesın çünkü 2 kere can basmak zorundasın ve kudretın 0 lanır !

oynun geneli düzmantık oyuncu olduğu için karsısındakinin asitci olduğunu düsünemeyip direk bodoslama vs ye gelirler.
2nci olarak ta benim orda vermiş olduğum rakamlardaki hasarlarım büyü hasar asit puanım 700 iken vermiş olduğum rakamlar şifacının büyü asiti 1172ye kadar cıkarabiliyorsun buda ortalama olarak 1800 lerde kritikte ise 3 binlere yakın rakamlarda asit atman demektir 240 asit direnci yüzde 25 hasarı düsürüyor bu bağlamda vurulabilecek rakam 1800lerden 1400lere düşer kritikte ise 3000den 2250ye ortalama gene 1800 rakamını buluyorsun ve buda 5 asit büyüsüyle büyücüyü pert etmen demek oluyor ve bilmediğindendir sanırım şunu söyleyim sana büyücünün büyü bozması şifacının asitini yada zehirini bozmuyor. 15 puan olsa dahi buda demek oluyor ki buyucu zihin atsa dahi oturamaz ayakta kıvırmaya devam eder. asitcinin zorlanacağı tek olay eğer büyücü savunma giymişsedir. 2 kere büyüye direndimi asitçi şifacı yatar büyücüye karşı

bwingrove yazdı:
:D :D YENEBİLEN WAR MI Bİ GEL SOR TEŞKİLATA BU 1 BU KONU HAKKINDA BİLGİN 0 BU 2 WS ATTIĞIN BÜYÜCÜLER SALAKSA YAPACAĞIM BİŞİ YOK ADAM VERECEK 240 ASİT DİRENCİNE GİYECEK BİLGE VAHŞİ CEKETİ 300 SÖYLEDİĞİM 1500 DİRENCİ 0 VE KRİTİK HALİDİR DİRENCİ 300 YAPSIN BAK BAKALIM KAÇ VURUYON 1 KERE DAHİ KRİTİK ATABİLİYON MU ;) ;)

hm konu hakkında bilgim 0 doğrudur ama eminönünde 3 raund alabilen bir büyücü daha cıkmadı. vs teklif ettiğimde ise senle atılmaz diyorlar nedense. artı şunun şurasında oyun oynuyoruz bu kadar abartıp karşılıklı savaştığım kişilere hakaret etme cürretini nerden buluyorsun ?

sen salaksan şifacını kullanamıyorsan bu teşkilattaki büyücülerin çok fazla yetenekli olduğundan kaynaklanmıyor sen kullanamıyorsun çünkü.
sen şifacıyı sadece can basma kaldırma diye kullanırken ben şifacıyla 2 savascı yatırıyordum. sizin gibi düz mantık oyuncuları arttıkça oynun tadı kaçmaya devam edecektir.

neyse forumdaki diğer arkadaslardan verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. konuya son cevabımdır. lütfen cevap vermemi gerektirecek mesajlarımdan alıntı yapmayınız.

yapsanızda gerçi pek umursamam çünkü ne kadar yok olmaz derseniz diyin ben hala büyücü kesmeye devam ediyorum =) ve bir şifacıyı asla ve asla bir büyücü kesemez idda ediyorum =)

teşekkürler iyi oyunlar

konfüçyüs
[color=#FF8000]Bİ KERE BÜYÜCÜNÜN BÜYÜ BOZMASI ZEHİRİ BOZMUYOR DİYORSAN BAŞTAN YORUM YAPMA BU 1
TEŞKİLATTA ŞİFACI AÇ WS İÇİN NE İTEM İSTİYORSAN VERECEM ÜSTÜNE AMA TUTUP YENİLİRSEN O ÇARINIDA SİL
ŞİMDİ DİYECEKSİN SEN GEL EMİNÖNÜNE BENLE YAP ONADA RAZIYIM İSTEDİĞİM İTEMLERİ VEREBİLECEĞİNE İNANIYORSAN HEMEN YARIN BAŞLIYORUM KASMAYA

ADAMIN DİRENCİ 300 KEN ONA 1400 VUR DÜZ ELİNİ ÖPEYİM FOTO BEKLİYORUM ;) ;) [/color]
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

bwingrove yazdı:
konfucyus yazdı:

bwingrove yazdı:

teşekkürler iyi oyunlar

konfüçyüs
[color=#FF8000]Bİ KERE BÜYÜCÜNÜN BÜYÜ BOZMASI ZEHİRİ BOZMUYOR DİYORSAN BAŞTAN YORUM YAPMA BU 1
TEŞKİLATTA ŞİFACI AÇ WS İÇİN NE İTEM İSTİYORSAN VERECEM ÜSTÜNE AMA TUTUP YENİLİRSEN O ÇARINIDA SİL
ŞİMDİ DİYECEKSİN SEN GEL EMİNÖNÜNE BENLE YAP ONADA RAZIYIM İSTEDİĞİM İTEMLERİ VEREBİLECEĞİNE İNANIYORSAN HEMEN YARIN BAŞLIYORUM KASMAYA

ADAMIN DİRENCİ 300 KEN ONA 1400 VUR DÜZ ELİNİ ÖPEYİM FOTO BEKLİYORUM ;) ;) [/color]
Sadece tartışmak, karşındakini küçük düşürmek için mi bu kadar uzattun bu konuyu çok merak ediyorum...
Tartıştığın kişi Beta'dan beri şifacı kullanan İKV'nin en iyi şifacısı dediğimiz birkaç kişinin başında yer alan adam hatırlatıyorum...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Konfcys senı ıyı bir şifacı sanardım daha zehırın buyu bozma ıle bozuldugunu bıle bılmıyorsun
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Selamlar kolay gelsin..!
Konuyu biraz inceledim :) konficus kadar olayı acıklayamam ama 3.5 senelik ıkv sifacılıgımla bir kaç bilgi sunım :)
Asit le büyücü kesme gecen ıbnı solucan cekt ıbnı solucan pant digerleri ıbnı cevriye ve ashabı keyfimle ejderli zırhlı büyüleri kestim hem yakın hem uzak :D
Biir arkadaş demiş meteoiritin büyüsü daha fazla menzılı var eğer büyücü kacarsa bende kacarım =) itirazı olan kacmaz :D
Bir diger arkadaş makineden bahsetmiş dirence 240 basıcakmıs falan :D sende gir mesela elektirik buzmu ver 15 elemente 240 buza ;) mesela meteorıt buz ver ruha 15 ve 240 elektirege :D sonra gelelim büyü bozmaya :D
Büyü bozma 15 olan adamda ya direnc kırma yada zıhınleme olmaz direnc kırma olmazsa sifayı imkansız kesmesi zıhın olmazsa hayvanı durdurmadıgından bu sefer sifacıya iş kalmadıgından yatar :D
simdi diyceksiniz ne yani asit sifacısını hiiç bir büyü kesemezmi :D
ben bu soruya cevap vermem cünkü sifacıyım orası büyülerin bilecegi iş :)
Ama konfıcusa laf söylemek icin 1 kez degil 2 kez düsünün :D
he full alternotorlu adamın bana direnc kırmayala en fazla 1200 atabildigini gördüm gerisini siz düsünün :D
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

KoNSuLTaSYoN yazdı:Selamlar kolay gelsin..!
Konuyu biraz inceledim :) konficus kadar olayı acıklayamam ama 3.5 senelik ıkv sifacılıgımla bir kaç bilgi sunım :)
Asit le büyücü kesme gecen ıbnı solucan cekt ıbnı solucan pant digerleri ıbnı cevriye ve ashabı keyfimle ejderli zırhlı büyüleri kestim hem yakın hem uzak :D
Biir arkadaş demiş meteoiritin büyüsü daha fazla menzılı var eğer büyücü kacarsa bende kacarım =) itirazı olan kacmaz :D
Bir diger arkadaş makineden bahsetmiş dirence 240 basıcakmıs falan :D sende gir mesela elektirik buzmu ver 15 elemente 240 buza ;) mesela meteorıt buz ver ruha 15 ve 240 elektirege :D sonra gelelim büyü bozmaya :D
Büyü bozma 15 olan adamda ya direnc kırma yada zıhınleme olmaz direnc kırma olmazsa sifayı imkansız kesmesi zıhın olmazsa hayvanı durdurmadıgından bu sefer sifacıya iş kalmadıgından yatar :D
simdi diyceksiniz ne yani asit sifacısını hiiç bir büyü kesemezmi :D
ben bu soruya cevap vermem cünkü sifacıyım orası büyülerin bilecegi iş :)
Ama konfıcusa laf söylemek icin 1 kez degil 2 kez düsünün :D
he full alternotorlu adamın bana direnc kırmayala en fazla 1200 atabildigini gördüm gerisini siz düsünün :D
Sanırım teşkılattasın gel benım buyucumle vs parasına ? dırenc kırmasız yatırmam ımkanszmış dırenc kırma kullanmıcam asit ve zehir direncıne vermıcem al ıtemlerımda fevzi-nucleus karışık zırhım yok hadı hemen sımdı vs edelım lutfen çok merak ettım dırenc kırmasız kesılmezsının ımkansız oldugunu

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Bu akşam olmaz ama yarın atalım denemeyi tmm cünkü bu aksam pcye format attıcam oyuna giremiycem bana her yol uyar hem kıymetini bil hayyam esya giymeden gelicem :D Aklında olsun sen kaçarsan bende kacarım :)
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

asitmi,asit cok guzel bı yetenek gıbı gozukuor ama malesef yonetımın saçma sapan guncellemelerınden dolayı buyucu kesmekten baska bır ıse yarayacagını sanmıorum nıyemı ?_ 39 levelde asıt denedım gozluk dahıl fuLdum savaşcı kesebıLıordum bazen sıfacı ımkansız,buyucu yuzde yuz, pekı suan durum nasıl savaşcı kesmen ımkansız, sert ağır var ıskasız vuracaktır sana. kudret gereksınımı asıtın hala aynıdır suan ama savaşcıların canı yukselmıstır ve dedım yetenek gelmıstır buyucu kesme oranın yuzde 80 sıfacı gene yuzde 0.. anlıyacan asıtle pek fazla bısı yapabılecegını sanmıorum...
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

KoNSuLTaSYoN yazdı:Bu akşam olmaz ama yarın atalım denemeyi tmm cünkü bu aksam pcye format attıcam oyuna giremiycem bana her yol uyar hem kıymetini bil hayyam esya giymeden gelicem :D Aklında olsun sen kaçarsan bende kacarım :)
Tmm kaç havada kara alırım ;)

-Burasıqistanbul-

“Şifacı” sayfasına dön