MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

mavikartal yazdı:

Eskiden Mavi topaz 750 bindi hatta 750 bine bile satılmıyordu. Bu insanlar 750 binden aldılar ve suan topazlar cok az kaldığı için bunlar da o 750bne aldıkları topazı 10mye satıyorlar suan. Önceden bizde alsaydık biz de satardık ama işte onu bilmek gerekiyordu. Yoncada da öyle oldu eskiden 4mydi 3,5 oluyordu hatta suan 9*10mye satıyorlar...

__ Sweetdreams __

Selamlar..
öncelikle serbest piyasa maden yada item kiminse isteyen istediği fiyata satar :)
bende okadar maden başına oturdum maden çekip sattım yüksek fiyattan istediğim fiyatada satarım kimse karışamaz.
1-2 gün boş boş takılmayın oturun maden başına çekin piyasa şenlensin ;)
ilk yer6 geldiğinde herkes çarlarını kasarken ben İrid+Mavi Topaz+Yonca ile doldurdum kasamı çünkü ilerde lasım olur die bakınız oLduda maden sıkıntım yoq işte :D
bu kadar büyütmeyin her şeyi maden başına oturun okadar ucuzdan maden alıp item yapmak ile olmaz ..!
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Rapid yazdı:
mitmet yazdı:
Rapid yazdı:
mitmet yazdı:
Rapid yazdı:bizim ali zamanında 20-30 kadar mavi topazın hepsini 5m'e almıştı. biraz erken davranmakta gerekiyor.
5 m eskiden mawiye çok fazlaydı.. kimse 5mye stoklamaz istemezdi biraz da şans işi bu.. teşkilatta zenqin bol herhalde buna raqmen 4-5 tane kaya birden alanlar wardı.. :D
30 topazın hepsini 5m almıştı diyorum. tanesine değil. türkçe öğretmenine selamlar.
ii almış o zaman. bu arada herkesin hatasına çomak sokarsan bi qün etrafında o çomağı sokacaqın kimse kalmaz haberin olsun
hatana çomak sokan olmadı :) ayrıca etrafımda hata yapan kimse olmayınca, çokmak sokmayada gerek kalmıyor.
tanıdım seni profilinden :) kusura bakma tartışılmayacak birisi olduqunu çok qeç farkedebildim
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Ottomanxtio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxtio »

Bizde Mavi Topaz 10m Menekşe 25m Akik 10m Ganoderma 15m Şu an Mavi kayaları hazır..Akikler Hazır..Menekşe 0 :) 25m paramı dayanır ;)
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Ultraslanqmudur yazdı:
mavikartal yazdı:

Eskiden Mavi topaz 750 bindi hatta 750 bine bile satılmıyordu. Bu insanlar 750 binden aldılar ve suan topazlar cok az kaldığı için bunlar da o 750bne aldıkları topazı 10mye satıyorlar suan. Önceden bizde alsaydık biz de satardık ama işte onu bilmek gerekiyordu. Yoncada da öyle oldu eskiden 4mydi 3,5 oluyordu hatta suan 9*10mye satıyorlar...

__ Sweetdreams __

Selamlar..
öncelikle serbest piyasa maden yada item kiminse isteyen istediği fiyata satar :)
bende okadar maden başına oturdum maden çekip sattım yüksek fiyattan istediğim fiyatada satarım kimse karışamaz.
1-2 gün boş boş takılmayın oturun maden başına çekin piyasa şenlensin ;)
ilk yer6 geldiğinde herkes çarlarını kasarken ben İrid+Mavi Topaz+Yonca ile doldurdum kasamı çünkü ilerde lasım olur die bakınız oLduda maden sıkıntım yoq işte :D
bu kadar büyütmeyin her şeyi maden başına oturun okadar ucuzdan maden alıp item yapmak ile olmaz ..!

Niye ozaman klandan ŞELİT ŞELİTT diye bağırıyon la

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
DoguKomutann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DoguKomutann »

Merhabalar..

Ultraaslanqmüdür Senin Gibileri Hırsızlık Yaparak Veya Oyun Parasına E-pin Satarak Bir Seyler YapabiLiyor=) KesinLikLe Doğru Neden Maden Almada ZorLanasınkı. Kanka Ayağına Yatıp Birilerinden İtem Çalmak Varken ? DeğiLmi ..
Maden Çekmek Diyorsunda Herkes Senin Gibi Programla Maden Çekmiyorki ? =) Seni Artık Maden Başında Görmüyorum Niye Madeni Çekemiyormusun ? TıkLanmıyormu ?
Ne #@!? OLdugun Ortada .
Çocuk Sana Tavsiyem Emeğınle Birseyleri Yapabilmeyi Dene.. ;)

Maden Konusuna Gelince Gerçekten PahaLLı Böyle Olmaması Gerekir. Temennimiz fiyatLar Düşsün Bizde Rahat edeLim :D

DaiMa IKV Destekcisi Doğukomutan & IIRoTiNDaII & AzAd
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DoguKomutann yazdı:Merhabalar..

Ultraaslanqmüdür Senin Gibileri Hırsızlık Yaparak Veya Oyun Parasına E-pin Satarak Bir Seyler YapabiLiyor=) KesinLikLe Doğru Neden Maden Almada ZorLanasınkı. Kanka Ayağına Yatıp Birilerinden İtem Çalmak Varken ? DeğiLmi ..
Maden Çekmek Diyorsunda Herkes Senin Gibi Programla Maden Çekmiyorki ? =) Seni Artık Maden Başında Görmüyorum Niye Madeni Çekemiyormusun ? TıkLanmıyormu ?
Ne #@!? OLdugun Ortada .

Maden Konusuna Gelince Gerçekten PahaLLı Böyle Olmaması Gerekir. Temennimiz fiyatLar Düşsün Bizde Rahat edeLim :D

Selamlar
Öncelikle Seni Adam Yerine Koyup Cvp Yazmam Hata Ama Sölediğin Şeylerin Kanıtları VARMI :D
Kendi Sölediğin Şeylere Kendin İnanırsın Çocuk :)
39 lwl zamanında oLsun yada iLk yer 6 geLdiğinde okadaR maden stokladımki akLın hayaLin duRmaz ;)
Bana Hırsız Felan Demişsin Program kullandığım Sölemişsin Kanıtın Varsa Gel KOY FORUMA Resimleri sana
Bu Oyunda Göremediğin 9 Sıfırlı Bi Miktarda Para + Maden Vercem ..!
Bu Sözüde Kimseye Vermem Değerini BiL :D
...

Hea unutmadan İmzanda Daime İkv Destekçisi Yazıor o IIRoTiNDaII çaRını kime açtıRdınız ??
bu soRuma cvp weR :D Veremiorsan ben veririm kanıtlaRLa :D

Hadi Kendini Avut Sen çocuk Senin Gibi Çoluk Çocuk Beni Hırsız Bilsin Bana KoymaZ..
Senin Ve Sizin Ne Mal Olduğunuzu Herkes Bilior Benim Sölememe Gerek Yok ;)

Hea bu aRada İstediğin Kadar Cvp Yaz Şeyimde Değilsin Çocuk :D
Resim
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Mavi topaz hakkında düsüncelerimi sölim bana ahsabı keyf yaklasık 300 ml patladı suan 400e üretiliyor sebep budaksız ve ganoların artmasıydı sonra ne oldu bir anda ıbnı ıbnı ceket veya ayakta gano istendiginden fiyat 10 mldan 18 ml oldu :D ne degismisti sizce madende :D satanların hepsine bakınca büyücü oldukları belliydi suan bende mavi topazı 15 mlna satıyorum itirazı olan :D
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
DoguKomutann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DoguKomutann »

Ultraslanqmudur yazdı:

Ne #@!? OLdugun Ortada .

Selamlar
Öncelikle Seni Adam Yerine Koyup Cvp Yazmam Hata Ama Sölediğin Şeylerin Kanıtları VARMI :D
39 lwl zamanında oLsun yada iLk yer 6 geLdiğinde okadaR maden stokladımki akLın hayaLin duRmaz ;)
Bana Hırsız Felan Demişsin Program kullandığım Sölemişsin Kanıtın Varsa Gel KOY FORUMA Resimleri sana
...

Hea unutmadan İmzanda Daime İkv Destekçisi Yazıor o IIRoTiNDaII çaRını kime açtıRdınız ??

Hadi Kendini Avut Sen çocuk Senin Gibi Çoluk Çocuk Beni Hırsız Bilsin Bana KoymaZ..

Kanıtı Var Olmazmı Cocuk. ßütün Arz Klani Biliyorkı Sen Benim 2 Kadim Pençemi ÇaLdın ! Kanka Para Yok Kanka Adam Yok Kadim Yapayım Diyen Benmiydim ? :D

Ben Bunu Klandan Yazdıgımda Phxmecnun Bana Dediki Tartısmayın Gel Kadim Pençeni Benden Al. Ben Ondan 1 Kadim
Pençe Aldım.Ama Duydumkı Sen Ona Kadim Pence Vermemişsin ßu Kadarmı DeLikanLısın Sen ?

Utanma Duygusu Yokmu La Sende ? Ayıp Değilmi O Adamın Parasını yemek !

Ben Senden Kadim Pence İstemiyorum Sadece Phxmecnun'a (Ferhat Abi) 2 Adet Kadim Ver .
9 Sıfırlı Paradan Bahsetmişsin :D Oyun Parasına Epin Satarak Yaptıgın ParaLardan Bahsetme Bana.

IIRoTiNDaII Charina Gelelim .Kimin Nasıl Nereden Char Açtıgı Seni İlgiLendirmez.Bu Konuylada Bir Alakası yok . Kanıtın Varsa Koyarsın Görürüz.
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DoguKomutann yazdı:
Ultraslanqmudur yazdı:

Ne #@!? OLdugun Ortada .

Selamlar
...

Kanıtı Var Olmazmı Cocuk. ßütün Arz Klani Biliyorkı Sen Benim 2 Kadim Pençemi ÇaLdın ! Kanka Para Yok Kanka Adam Yok Kadim Yapayım Diyen Benmiydim ? :D

Ben Bunu Klandan Yazdıgımda Phxmecnun Bana Dediki Tartısmayın Gel Kadim Pençeni Benden Al. Ben Ondan 1 Kadim
Pençe Aldım.Ama Duydumkı Sen Ona Kadim Pence Vermemişsin ßu Kadarmı DeLikanLısın Sen ?

Utanma Duygusu Yokmu La Sende ? Ayıp Değilmi O Adamın Parasını yemek !

Ben Senden Kadim Pence İstemiyorum Sadece Phxmecnun'a (Ferhat Abi) 2 Adet Kadim Ver .
9 Sıfırlı Paradan Bahsetmişsin :D Oyun Parasına Epin Satarak Yaptıgın ParaLardan Bahsetme Bana.

IIRoTiNDaII Charina Gelelim .Kimin Nasıl Nereden Char Açtıgı Seni İlgiLendirmez.Bu Konuylada Bir Alakası yok . Kanıtın Varsa Koyarsın Görürüz.

Oyy Oyy Çocuğuma Bak Sen Döktürmüş Yine Hikayelerini :D
Ben Kimseden Bişi Çalmadım bu 1.
Kendin Geldin Verdin Bu 2.
Kimseyede kankaa Ayağı Yapıp Kimseden Bişi Almadım Bu 3.
Bana Hırsız Diyorsun Nasıl Hırsız Olabilirim ? Kendin Gelip Verdin Bana ben hıRsızsam
Nie Kadim Pençelerini Bana Veriyon aAa Manyak Çocuğum Seni :)
Epin İşine Gelirsek Senin Bana Gelip Yalvardığın Epin Sat die olan yalwarış Printlerin Duruyor :)
39 lwl zamanındada Epin yoktu Demi Çocuğum Yani Ozamandan Kalma Benim Param+madenlerim ;)

IIRoTiNDaII çarına Gelirsek Hile İle Açıldığını Söliyemiyorsun
Birde İkv Destekçisi Die imzana yazıorsun :D
Evet Çok Güsel Hile İle Açılmış Olan Çar ile İkv Destekçisisin Çocuğum :)

DİPNOT; Hile İle Açılan Çarların Renkleri Koyu Oluyor Buda Senin Çarında Mevcut ;)

Hea İnkar Etmicem Senin Gibi Oğlum Yok Artık :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

Ben hatırlıyorum foruma mause recorder kullandıgını itiraf ettiğini hatta eski konular da aradım ama 30 a kdr gittim :D
tarih te hatırlıyorum bu yazın başındaydı ama yanlıs olmasın belki sen diilsindir günahını almıyım büyük konuşmıyım
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön