MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Mesaj gönderen xDAVUT »

Merhaba ;

Bilindiği Üzere Mavi Topaz gün Geçtikçe ARtıyor.Peki Neden _?
Oyuncular bu konu hakkında düşüncelerini şöyle açıklıyor. " Mavi Topaz Artık eskisi gibi hemen çıkmıyor" diyorlar.
Ama şu konu da var.
Ecel Getiren , Latif , Ashabı Kehf Gibi Şaheserlerin üretiminde çok zor çıkabilen madenler vardır.( İridyum , Dört Yapraklı Yonca vs. Gibi).Bunlardan 5'er Tane istediğine göre... Fakat Ejder Asa Gibi Bir Şaheserde Mavi Topazdan 18 tane istemesinin sebebi mantığa dayalı bir düşünce. Ejder asa da 18 tane mavi topaz istiyorsa Demek ki o maden basit bir maden ki bu kadar mavi topaz istiyor.

Ya Valla Sinirlerim alt üst oldu...millet mavi topazın tanesine 10 m çekiyor.Her 10 m den aldığımız mavi topaz 18 ile çarpsak 10x18=180 m. Mavi Topazlara 180 m ver.Menekseye 50 m ver Kadimlere 70 m ver.akike 40 m ver . EEEE NERDE BURDAKİ ADALET.bİR EJDER ASA ÜRETMEK İÇİN EN AZ YANINDA ŞİMDİKİ PİYASAYA GÖRE 400 M PARA OLMALI :S 1 ay son tanesine 20 m çekseler hiç şaşmayın.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Mesaj gönderen Patasana »

İlk Ejder asayı üreten biri olarak ; Bana Maliyeti sadece 15 milyona gelmişti. Şimdi ise 400 milyon deger biçiliyor.

1 kişi sorarsa Mavi topaz alınır diye ; Degeri 1milyon
2 kişi sorarsa Mavi topaz alınır diye ; Degeri 1.5 Milyon
10 Kişi sorarsa Mavi topaaz alınır diye ; Degeri 5 milyon
20 kişi sorarsa Mavi topaz alınır diye ; Degeri olan 10 milyon

10 milyon olmasına rağmen hala mavi topaz satın alıp piyasanın yükselmesine göz yumanlar var .
Grup bölgeleriyle birlikte çogu kesimin büyücüye dönmesi ve Ejder asa olmadanda büyücünün pek gücünü ortaya koyamaması. Herkesin Ejder asa üretmek istemesi. Mavi topazın degerlendiriyo.

Benim Teşkilat piyasasına tek tavsiyem 2 hafta Mavi topaz alınır yazmasınlar. O zaman mavi topaza 10 milyon diyorlar mı görelim :D
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

tam ejder üreteyim dedim mawinin fiyatı 10 katına çıktı şansa bak :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

bence mavi topazı en ilk başta aldılar uyanıklar iyice bi sıtokladılar sonrada yavaş yavaş piyasasınnı artırdılar tabi gb buna yardımcı oldu olan gene ejder asa üretmek isteyen oyunculara oldu yani en çok kimde mavi topaz varsa piyasayı onlar yönlendileriyor adamlar alıyor 2 m den 100 150 tane sonrada satıyor 10 m ye
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

Patasana yazdı:İlk Ejder asayı üreten biri olarak ; Bana Maliyeti sadece 15 milyona gelmişti. Şimdi ise 400 milyon deger biçiliyor.

1 kişi sorarsa Mavi topaz alınır diye ; Degeri 1milyon
2 kişi sorarsa Mavi topaz alınır diye ; Degeri 1.5 Milyon
10 Kişi sorarsa Mavi topaaz alınır diye ; Degeri 5 milyon
20 kişi sorarsa Mavi topaz alınır diye ; Degeri olan 10 milyon

10 milyon olmasına rağmen hala mavi topaz satın alıp piyasanın yükselmesine göz yumanlar var .
Grup bölgeleriyle birlikte çogu kesimin büyücüye dönmesi ve Ejder asa olmadanda büyücünün pek gücünü ortaya koyamaması. Herkesin Ejder asa üretmek istemesi. Mavi topazın degerlendiriyo.

Benim Teşkilat piyasasına tek tavsiyem 2 hafta Mavi topaz alınır yazmasınlar. O zaman mavi topaza 10 milyon diyorlar mı görelim :D
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

ecel getirenler hidra görevi açılmadan önce ejder asadaki mavi topaz gibi kripraz istiyordu o zmanın piyasasına göre kripler 300 500 bin oyun parası civarındaydı buna rağmen oyuncular itiraz ederek bu madenin yerine saf kromun öncelikli olmasını sağladılar

bence aynı durum ejder asa içinde geçerli bunada bir çözüm bulmaları lazımdı

o dönemde mavi topazın etkinliği olmadığı için seçmiş olabilirler ama ilerde madenlerin az olması ve topazın 45 seviye maden olması büyük sorun teşkil eder diye düşünemediler herhalde

bende ejder asa için tum malzemelerimi tamamladım ama 180 m gibi bir miktarı bir parçalık eşya için heba etmek istemiyorum bekleyelim görelim sonu nasıl btecek
achiwasha
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

deliyureks55 yazdı:bende ejder asa için tum malzemelerimi tamamladım ama 180 m gibi bir miktarı bir parçalık eşya için heba etmek istemiyorum bekleyelim görelim sonu nasıl btecek
bir parçayı bırak tüm üstümü dizmeye heba etmem ben 180 m yi :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
KoBRaKRaL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KoBRaKRaL »

Patasananın dedıgı gıbı
Benim Teşkilat piyasasına tek tavsiyem 2 hafta Mavi topaz alınır yazmasınlar. O zaman mavi topaza 10 milyon diyorlar mı görelim
bence 2 hafa mavı topaz kımse almasa pıyasa gerı 2 m ıle 4 m araası olur bundan kesınlıkle emınım cunku herkes mavı topaza yuklenıor halıylede fıyatı yukselıo ve buna herkez göz yumuo bu olmasın arkadaşlar eskı pıyasa cok guzeldeı 2 m den mavı topaz satılıordu sımdı tanesı 10 m ejder ureten adam nabcak ejder uretmesede olmaz buyucunun su anda en cok ıse yarayan asa sı ejder asa mecbur uretcek ama bıraz daha sabır edelımkı 2 3 hafta hıc mavı fln almayalım ejderı sora uretın bakın göreum 400 m lık mazeme sıze en fazla 100 m ye gelcek oda kadımler yuzunden 100 m :)
Kullanıcı avatarı
Samet199020
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Samet199020 »

Çoluk çocugun Piyasaya bir yüksek miktar koyması ve :D Diğer Sazanlarında Çoşması yüzündeN bu Tür FiyaT ArtışLarı Mavi topaz yeni Gelen madenLerde en kolay çıkan maden ve 10m Piyasası :D Çok saçma ..!
Britneyspears
Mmonsterhunter

ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

tek sorun grup bölgelerinde savaşçının bir iş yapamaması ve herkesin büyücü sınıfına doğru kaymasıdır eğerki grup bölgelerine savaşçı olmazsa olmaz şekilde bir şey koysalardı böle bir durumda olmazdı.
keşke

1 temmuz 2012.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön