MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??

Mesaj gönderen mitmet »

QSOMEGOSALENQ yazdı:Ozamanlar Yorumsuz Yaşıyordum :D
en iisi :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mavikartal »

QSOMEGOSALENQ yazdı:Oh ne güzel sevindim SEnin adına ama sanırım senin Sunucunda bölge işi biraz kritikmiş ve arzlar bölgeye pek giremiyormuş Bunu Önlemek size düşüyor ejder üretmeklede bir alakası yok Kimse almıyor diyorsun ama İşi bilen bir adamı veya bir bayanı herkez almak ister Mesela adam var ejder yok ama adam her türlü aksilikte doğru mantıklı Müdahele edebilir
Adam var ejder var üzeri Ful bi aksi durumda kutup açar D
Yani eşşeğe altın semer vursan Eşşek yine Eşşektir :) Boşuna dememişler

Ablana slmlar inş 2 nizde çifter çifter zırh düşer Ablana 3 tane Düşer inş ;)

İyi Eğlenceler.

Sunucum Dediğin . Teşkilattanım Ben :lol: üyelik baskasının ondan Beyazköşk yazıyor ;)
Lodos klanında böyle yapıyorlar ama arz klanına bilmem. Sweetdreams arz ama onla sığnak olmadğndan ...

Sweetdreams ... Caty
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

mavikartal yazdı:

Eskiden Mavi topaz 750 bindi hatta 750 bine bile satılmıyordu. Bu insanlar 750 binden aldılar ve suan topazlar cok az kaldığı için bunlar da o 750bne aldıkları topazı 10mye satıyorlar suan. Önceden bizde alsaydık biz de satardık ama işte onu bilmek gerekiyordu. Yoncada da öyle oldu eskiden 4mydi 3,5 oluyordu hatta suan 9*10mye satıyorlar...

__ Sweetdreams __
bunu dedikleri zaman çok gülüyorum 750 bin dediğin zaman yer altı geldikten 1-2 ay sonraki fiyat bu kadardı düşünsene adam ozamandan anlamış pahalılanıcanı almış diyelim adam bunu satmak için 1 yıl beklermi biraz düşün :)
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

bizim ali zamanında 20-30 kadar mavi topazın hepsini 5m'e almıştı. biraz erken davranmakta gerekiyor.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Rapid yazdı:bizim ali zamanında 20-30 kadar mavi topazın hepsini 5m'e almıştı. biraz erken davranmakta gerekiyor.
5 m eskiden mawiye çok fazlaydı.. kimse 5mye stoklamaz istemezdi biraz da şans işi bu.. teşkilatta zenqin bol herhalde buna raqmen 4-5 tane kaya birden alanlar wardı.. :D

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

zamanında maviyi 750 bine satıp , maviyi sattığım adama içimden "aha bir kukla düştü " derdim.
Meğerse asıl kuklalar simdi belli oldu :evil:
750 bin iken 15 katı fırlayan bir maden kuralını ilk defa gördüm.
buna rağmen 3 mavi kaya üretip ejder asamı üretme bakımından en büyük zorluk olan mavi topaz bitirme başarısına nail oldum.

madenlerin süresi ve katları az zamanda çekilebilirse güzel olur.Yani anlayacağımız dilden konuşursak.Yönetim , madenlerin mavi , ırıdyum , gano , d.y.yonca vs. gibi madenlerin ilk ve son hallerini erken çıkarttırma gibi bir kural yaparsa kımse maden sıkıntısı cekmez.

Bana Destek vermek istiyorsanız , ejder yapmak ıstıyorsanız ,ayrıca o ejdere verecegnız paranın (300 - 400 m arası ) sadece madene gitmesini istemıyorsanız siz de desteğe mail atın. umarım bunu yaparlar.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

mitmet yazdı:
Rapid yazdı:bizim ali zamanında 20-30 kadar mavi topazın hepsini 5m'e almıştı. biraz erken davranmakta gerekiyor.
5 m eskiden mawiye çok fazlaydı.. kimse 5mye stoklamaz istemezdi biraz da şans işi bu.. teşkilatta zenqin bol herhalde buna raqmen 4-5 tane kaya birden alanlar wardı.. :D
30 topazın hepsini 5m almıştı diyorum. tanesine değil. türkçe öğretmenine selamlar.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Rapid yazdı:
mitmet yazdı:
30 topazın hepsini 5m almıştı diyorum. tanesine değil. türkçe öğretmenine selamlar.
ii almış o zaman. bu arada herkesin hatasına çomak sokarsan bi qün etrafında o çomağı sokacaqın kimse kalmaz haberin olsun

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

mitmet yazdı:
Rapid yazdı:
mitmet yazdı:
ii almış o zaman. bu arada herkesin hatasına çomak sokarsan bi qün etrafında o çomağı sokacaqın kimse kalmaz haberin olsun
hatana çomak sokan olmadı :) ayrıca etrafımda hata yapan kimse olmayınca, çokmak sokmayada gerek kalmıyor.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
TURKKOMANDOSU
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TURKKOMANDOSU »

Rapid yazdı:
mitmet yazdı:
Rapid yazdı:
mitmet yazdı:
hatana çomak sokan olmadı :) ayrıca etrafımda hata yapan kimse olmayınca, çokmak sokmayada gerek kalmıyor.
adam Lafı qoymus hELaL xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim Resim Resim

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
DELİRİN BRE ÇAPULCULAR!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön