yazık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

yazık

Mesaj gönderen amirall »

BIKTIM ARTIK İKV BENİ CİDDEN YAŞLANDIRDI 2 HAFTA ÖNCE ÇAR AÇTIM BUGÜN 30 LWLDİM KASIYORDUM ÖLCEM 2 KUDRET 30 CAN KALDI ŞİFACIYIM AMA ETRAFIMDA 49 SEVİYLER 45 SEVİYE SAVAŞÇI BÜYÜCÜ VAR BİRİ YARDIM ETMEDİ BU DOSTLUKMUDUR BU KARDEŞLİKMİDİR

BENCE BU OYUNLARIN DİĞERİNDEN FARKI TEK GÖRSELLİĞİ KARDEŞLİKMİŞ SOHBET MUHABBET MANA HERKEZ KENDİNE ÇALIŞIYOR

-DEVİR KAPKAÇ DEVRİ
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: yazık

Mesaj gönderen winwar3 »

TaMam haklısın fakat,Adamlar seninle durcak değil herhalde.Oyuncuların işi olup olmadıgını nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun?
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

Hehe 45lik büyücümle herkese yardım ediyorum geliyor 3 4 meran etrafımda 10 kişi bile olsa %70 ihtimalle kimse yardım etmiyor ve ölüyorum...
Belki de tek vuruşları yetecek ama sadece uyuşukluk ve açlık insanların ruhuna işlemiş...
Kimileri uyuşukluktan yapar kimileri ise fazla slot fazla ex gözüyle bakıyorlar işte maalesef... :?
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen amirall »

winwar3 yazdı:TaMam haklısın fakat,Adamlar seninle durcak değil herhalde.Oyuncuların işi olup olmadıgını nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun?

ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN ALT TARAFI BİR TEKÇE VEYA VURUŞ YAPÇAKLAR BENDE KURTULCAM ALLAH RAZI OLSUN DİCEM BU İŞİNİ AKSATMAZ TEK DÜÜŞÜNCELRİ VAR KENDİLERİ
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Tskxtatanga yazdı:Hehe 45lik büyücümle herkese yardım ediyorum geliyor 3 4 meran etrafımda 10 kişi bile olsa %70 ihtimalle kimse yardım etmiyor ve ölüyorum...
Belki de tek vuruşları yetecek ama sadece uyuşukluk ve açlık insanların ruhuna işlemiş...
Kimileri uyuşukluktan yapar kimileri ise fazla slot fazla ex gözüyle bakıyorlar işte maalesef... :?
aynısı başıma qeliyor :) 4-5 meran birden takılıyor kudret bitince de birkaç kere taş kesilmesiyle ölüyorum :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön