BIKTIM ARTIK İKV BENİ CİDDEN YAŞLANDIRDI 2 HAFTA ÖNCE ÇAR AÇTIM BUGÜN 30 LWLDİM KASIYORDUM ÖLCEM 2 KUDRET 30 CAN KALDI ŞİFACIYIM AMA ETRAFIMDA 49 SEVİYLER 45 SEVİYE SAVAŞÇI BÜYÜCÜ VAR BİRİ YARDIM ETMEDİ BU DOSTLUKMUDUR BU KARDEŞLİKMİDİR
BENCE BU OYUNLARIN DİĞERİNDEN FARKI TEK GÖRSELLİĞİ KARDEŞLİKMİŞ SOHBET MUHABBET MANA HERKEZ KENDİNE ÇALIŞIYOR
-DEVİR KAPKAÇ DEVRİ
yazık
- winwar3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yazık
TaMam haklısın fakat,Adamlar seninle durcak değil herhalde.Oyuncuların işi olup olmadıgını nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun?
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
Hehe 45lik büyücümle herkese yardım ediyorum geliyor 3 4 meran etrafımda 10 kişi bile olsa %70 ihtimalle kimse yardım etmiyor ve ölüyorum...
Belki de tek vuruşları yetecek ama sadece uyuşukluk ve açlık insanların ruhuna işlemiş...
Kimileri uyuşukluktan yapar kimileri ise fazla slot fazla ex gözüyle bakıyorlar işte maalesef... :?
Belki de tek vuruşları yetecek ama sadece uyuşukluk ve açlık insanların ruhuna işlemiş...
Kimileri uyuşukluktan yapar kimileri ise fazla slot fazla ex gözüyle bakıyorlar işte maalesef... :?
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
winwar3 yazdı:TaMam haklısın fakat,Adamlar seninle durcak değil herhalde.Oyuncuların işi olup olmadıgını nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun?
ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN ALT TARAFI BİR TEKÇE VEYA VURUŞ YAPÇAKLAR BENDE KURTULCAM ALLAH RAZI OLSUN DİCEM BU İŞİNİ AKSATMAZ TEK DÜÜŞÜNCELRİ VAR KENDİLERİ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
aynısı başıma qeliyorTskxtatanga yazdı:Hehe 45lik büyücümle herkese yardım ediyorum geliyor 3 4 meran etrafımda 10 kişi bile olsa %70 ihtimalle kimse yardım etmiyor ve ölüyorum...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!