İkv gibi bir oyunun yapısı tam olarak oturmamıştır,ikv oyuncusu her gelecek yeniliğe ve güncellemeye açık olmalıdır.
Bu yazdıklarının hepsi sinirli olarak çıkmıştır,önce kendine gelmeni öneririm.Bu tarz oyunlarda uyuşamadığın birşey olursa ara vermeni tavsiye ederim.Şahsen ben doğru düzgün en fazla 2 ay oynadıktan sonra 2-3 ay ara veririm ya da başka şeylerle ilgilenirim.İyi yada kötü bu oyun bir şekilde ilerliyor .Kimi zaman sövdürüyor kimi zaman öyle heyecanlandıyor ki ...
Bunları kabullenerek oynamanı tavsiye ederim.
Yazık...!
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Yazık...!
Sonuna kadar katılıyorum... Hele şu yarışma konusuna çok katılıyorum adaletsizliğin önde gideni... Şaheser silahlarım, eşyalarım ve plus bile var ama junona sinirimden 1 haftadır oyuna girmiyorum..
1. Junon olayından...
2. Oyunda sürekli aynı şeylerin olmasından sıkıldığımdan hiçbir değişiklik yok
3. Kenanı yaklaşık 50 kereden fazla kesmişimdir.. 150'ye yakın madalyam oldu ama tek şaheser Nucleus kolye başka hiçbir şey yok..
Gerçekten çok ama çok yazık..! Plus bitsin artık plus filan almıyıcam... Biz oyun gelişsin diye plus alıyoruz.. GM'ler zengin olsun diye değil..
1. Junon olayından...
2. Oyunda sürekli aynı şeylerin olmasından sıkıldığımdan hiçbir değişiklik yok
3. Kenanı yaklaşık 50 kereden fazla kesmişimdir.. 150'ye yakın madalyam oldu ama tek şaheser Nucleus kolye başka hiçbir şey yok..
Gerçekten çok ama çok yazık..! Plus bitsin artık plus filan almıyıcam... Biz oyun gelişsin diye plus alıyoruz.. GM'ler zengin olsun diye değil..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Theend yazdı:Kesinlikle katılıyorum ..
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
Ağzından bal damlıyor resmen.Tamamen katılıyorum..Bu kadar insanın isyanınla ilgilenmeleri lazım..
Artık oyun şans a dönmüş. Esskiden şans mı oran mı diye düşünürken başıma şu olaylar geldi ;
Çantamda sadece kenan dan 90 tane madalya var iken düşen itemler , 1 azat cevriye kolye ve 1 kıyamet alevi kolye ama mahalle arkadaşımda motorin + düşünen + kenan dan 18 tane madalyası var bilin bakalım kaçtanesi şaheser nadide ve sarı item !!!! ;
Tam 3 adet şaheser , 8 adet mor nadide , 7 adet sarı item
oyun tamamen şans a ve tabiiri caizse ADALETSİZLİĞE dönmüştür..........
Çantamda sadece kenan dan 90 tane madalya var iken düşen itemler , 1 azat cevriye kolye ve 1 kıyamet alevi kolye ama mahalle arkadaşımda motorin + düşünen + kenan dan 18 tane madalyası var bilin bakalım kaçtanesi şaheser nadide ve sarı item !!!! ;
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Kumar mı oynuyoruz yoksa oyun mu belli değil hakikaten şansa döndü oyun :?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Şunuda eklemek istiyorum ;eray yazdı:Artık oyun şans a dönmüş. Esskiden şans mı oran mı diye düşünürken başıma şu olaylar geldi ;
ertesi gün bu arkadaşımı çarıma soktum ve 3 aydır düşüremediğim kenan dan neclues kolye düşürdü bana gerçekten yazık
Tamamen şans a dönmüş oyun ya söylencek söz de kalmamış ya şans sız olanlar ne yapsın
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
güncel...
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²