Yazık...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yazık...!

Mesaj gönderen Quarismaa »

1- Boss Kesiminde Şans Faktörü İşlemektedir.Fakat İlk Defa Girip Zırhı Alan Adam İle 50 Üstü Kesimle Hala Zırh Göremeyen Adam Arasında Bi Fark Varsa Bu Şans Değil ADALETSİZLİKTİR.

2- Çifte Bayram Etkinliği Örnek Olarak Sunarsak Photoshop Bilen Adam Alır İtemleri Fakat Baska Bi Yetenegi Olan Adam Alamaz Bu ADALETSİZLİKTİR.

3- Boss Kesiminde %60 Oranla gruptakilerin Hiçbirine Şaheser Düşmemektedir. Peki Bu Olayı 1 Kişiye Mutlak Şaheser Yaparsak Herkeste Şaheser Olur Diyenler Yanılıyor. [ 600 bin Oyuncu Kitlesi Az Bi Rakam Değil ] ADALETSİZLİKTİR.

4- Aynı adama Defalarca Aynı Şaheser Düşüyor.Fakat Henüz Şaheser Bile Göremeyenler Var. Bu ADALETSİZLİKTİR.

5- Her Güncellemeden Sonra ''İstanbul Kıyamet Vakti'' Kan Kaybediyor.Yönetim Kendi Cebini Düşünürken Bizler Hala 2 saat gibi kısa denilmicek bi süre boyunca Grup Bölgelerinde Oluyoruz.Karşılığını görmeden... ADALETSİZLİKTİR.

6- Farkeden Oldumu Bilmiyorum Ama '' Para '' Bile artık işe yaramıyor oyunda... Full Set Diz Milyonlar Harca ama 2 Şaheser Düşüren Adam Kolayca seni Devirebiliryor. Para Demek Emek Demektir Bu Oyunda ... ADALETSİZLİKTİR.

7- Yazamadıgım Daha Birçok Haksızlık Vardır Bu Oyunda... Buna Ragmen Bunların Hepsi '' Şans ' Diye Yorum Yazan Olursa BUDA ADALETSİZLİKTİR. [ ki Şans diye geveleyenlerin çoğu 1. kesişte zırh veya şaheser alan adamlardır. ]

8- Yazık bee yazık güzelim oyunu mahfettiniz.Eski dostlarımız yok artık oyunda, Eskisi Gibi Adil Savaşlar Yok Artık, Element İtemler Yok Artık, 1 itemi Bile Almak İçin sabahladıgımız madende uyuyup kalktıgımız para kazanmaya çalıştıgımız zamanlar yok artık, emek harcama Yok Artık, Kısacası Eski İKV yok artık herşey bitti... Yazık size yazık...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Yazık...!

Mesaj gönderen Update »

eyw kardeşim emeğine sağlık katılıyoruz ;)
Resim
Resim
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
Kullanıcı avatarı
KjmRan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KjmRan »

Eline sağlık kardeşim..
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Adam bugun 2. kesımınde zırhı dusurdu artık oha dıyorum 100 ü geçtı benım napalım artık yazıktır ya verılen emeklere yazıktır ya
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Theend
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theend »

Kesinlikle katılıyorum ..
TORNADO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TORNADO »

yazıkkı ne yazık
eski bir ikv oyuncusu olarak son kez yazıyorum,oyunu bırakalı 2 ay oldu ve 2 aydır da ikvyle alakam kalmadı.
alakan kalmadı peki neden burdasın diye sorarsanız cevabını vereyim içimde kalan son bir iki cümleyi yazıcam.
aslında yönetimin bu yaptıklarına daha ağır bir dille eleştirmem gerek ama kendimi tutuyorum.
grup bölgeleri gelirken yanında da bir çok yenilik gelicek diyordu sayın yönetim gruplar geldi
oyuncuların aylarca üstüne basa basa söyledikleri
çanta genişlemesi gelmedi
arkadaş listesi genişlemedi
lonca sistemi gelmedi bunlar en çok istenenler ve aklıma gelmeyenler
yukardakilerin adı yenilik değil oyunda olması gereken işlevler ama ne yazıkki bazıları yok bazılarıda yetersiz.
evet grup bölgeleri geldi yanında tek getirdiği kaos dan başka bir şey değildi.
yahu yönetim hiçmi kafanız çalışmıyor çıkan şahaserleri şans faktörüne bırakıcanıza boss kesiminden o kadar madalya veriyorsunuz mesela bu rakamlar değişebilir
junon görevi 250 madalya= nucleus veya kıyamet yüzük ikisinden biri tekrar bir 250 daha toplarsan yine ikisinden biri
500 madalya= sınıfına göre zırh kenanda da aynı şekilde ve centrioun motorin düşünen lerde ise mor itemlerden verilebilirdi
bu sayade yukarda arkadaşımızın bahsettiği ne adaletsizlik olurdu nede bunca insanın emekleri boşa gitmezdi..
bütün yazılarımda daha güzel ve iyi bir ikv dileğinde bulunmuştum artık ne olursa olsun diyorum.
yazık olmuş 3,5 yılıma.
yönetimin tek becerebildiği olay
KONU KİLİT
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

Theend yazdı:Kesinlikle katılıyorum ..
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Quarismaa yazdı:7- Yazamadıgım Daha Birçok Haksızlık Vardır Bu Oyunda... Buna Ragmen Bunların Hepsi '' Şans ' Diye Yorum Yazan Olursa BUDA ADALETSİZLİKTİR. [ ki Şans diye geveleyenlerin çoğu 1. kesişte zırh veya şaheser alan adamlardır. ]
ben hala şans diyorum we bana onca kesimden 1 tane maden bile düşmedi. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Helper
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Helper »

1-İlk defada zırh düşürenle 50 kere kesip de zırh düşüremeyenin şansı aynıdır. Fakat birinde bu şans tutmuş diğerinde tutmamıştır. Eğer bunu adaletsizlik olarak görüyorsanız başında oturmadığınız hiçbir madenden saf düşmesini veya 2 saat canavar kesmeden item düşmesini bekleyemezsiniz!

2-Bu konuda katılıyorum. Photoshop yeteneği iyi olan kişiler daha avantajlı oluyor. Fakat photoshop yeteneği öyle Allah vergisi bir yetenek değildir. İnternette dersleri bile vardır. Yani biraz çalışarak siz de öğrenebilirdiniz.

3-Şaheser zaten düşmesi kolay bir item olsaydı şaheser denmezdi. Elbette zor çıkacak.

4-Bu konuda katılıyorum. Bir kişiye aynı şaheserden birden fazla düşmemeli.

5-Kimse size Grup bölgelerinde zaman öldürün demiyor. Eğer sırf zırh düşürme amaçlı bilgisayar başında saatlerce oturuyorsan bu senin kendini düşünmediğini gösterir. Klan savaşı, görevlere yardım etme, canavar kesme gibi şeyler de yapabilirsiniz. Eğer çok sıkıldıysanız eliniz boş dönmekten, yukarda saydıklarımı deneyin, migratı özlediğinizde tekrar girersiniz.

6-Evet, ne yazıkki oyunda ticaret durma noktasında. Sizin zorla ürettiğiniz bir efsunun daha iyisini adam migrattan veya sığınaktan düşürebiliyor.

7-Benim zırhım veya şaheserim yok. Ve buna rağmen bunların şans olduğunu biliyorum. Sizin burdaki siniriniz, hiç ara vermeden sürekli stres içinde zırh düşürmeye çalışmanızdan kaynaklanıyor. İçinizi böyle bir sinir kapladığında forumda zırh düşüremediğiniz için yönetime şuna buna laf etmektense şu lanetolası bilgisayarı kapatın, çıkın dışarıya bir nefes alın. Gezin, tozun. Çünkü öfke, insanın sağlıklı düşünmesini engeller. Bunları yazarken senin düşünmeni de engellemiş belli ki. Bu yorumuma cevap yazarken kimsenin gazına gelmemeye ve sakin bir kafayla yazmaya çalış.

8-Evet, şu an IKV çok kötü bir durumda, çünkü oyun para ve şaheserler üzerine gelişti. Hiçkimse şahesersiz kalmak istemiyor. Parası olmayan kaybediyor. Oyunda sağlam loncası olmayan ve tanıdıkları güçlü olmayan kişiler tutunamıyor. Ne diyelim, IKV kaybeder. Eğer forumda biraz daha bu durum hakkında konu açılırsa burada "Şans nedir?" onu açıklayacağım. Herkese iyi oyunlar
Sorun değil çözüm yaratın.
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Elfetih yazdı:Kesinlikle katılıyorum ..
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih

“Genel Etkileşim” sayfasına dön