Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

TheChucky yazdı:
1EngiN1 yazdı:
TheChucky yazdı:Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?

Arkadaşlar size kısaca özetlemeye çalışayım;

Karakterleri geri getirmeniz için veritabanını(farklı anlamları olabilir) sürekli kaydetmeniz gerekiyor yani dün ile bugünün kayıtları farklı farklı tutuluyor.Böyle birşey daha önce düşünülmediği için eski kayıtlar beLki ellerinde oLmayabilir nasıL bulsunlar ? Söyledikleri kelime şu an için belli bir tarih var. Bekleyin biraz sabredin beLki sizin istediğiniz ve herkesin uLaşabiLeceği bir tarihe kadar ilerleme kaydedecekler ? Siz sanıyormusunuz ki bu işler o kadar kolay? Soruyorum size yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunda sınırlı sayıdaki yetkililerimiz yüzbinlerin isteklerine nasıL tek tek yanıt verebilsinler? Çok güzeL bir söz vardır eskilerin deyimiyle
"Sabreden derviş muradına ermiş."
Saçma sapan yorum yapmıyoruz biz ! Hangi oyunda karakterlerin geri alınması var demişsin ? Ben de sana soruyorum hangi oyunda 2 clickte karakter siliniyor ?
SiLme kardeşim niye siliyorsun ? Diyeceksin ki çaldırdım niye çaldırıyorsun madem bu senin suçun? Kendi hesabınızın güvenliğini yapamıyorsanız bu SOBEE'nin veya oyun yetkililerinin suçu değiL bunu kimsenin üzerine atamazsınız TAMİMİYLE kendi sorumluluklarınız.

Bunun imkansız olduğunu ikimiz de biliyoruz kendimizi kandırmayalım ;) Amacım tartışma yaratmak değil ama oyuncuların şikayetlerini dile getirdiği bir konuda tamamen zıt bir şekilde bizi suçlaman benim gibi birçoğunun da garibine gitmiştir emin ol .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

1EngiN1 yazdı:
TheChucky yazdı:
1EngiN1 yazdı:
TheChucky yazdı:Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?

Arkadaşlar size kısaca özetlemeye çalışayım;

Karakterleri geri getirmeniz için veritabanını(farklı anlamları olabilir) sürekli kaydetmeniz gerekiyor yani dün ile bugünün kayıtları farklı farklı tutuluyor.Böyle birşey daha önce düşünülmediği için eski kayıtlar beLki ellerinde oLmayabilir nasıL bulsunlar ? Söyledikleri kelime şu an için belli bir tarih var. Bekleyin biraz sabredin beLki sizin istediğiniz ve herkesin uLaşabiLeceği bir tarihe kadar ilerleme kaydedecekler ? Siz sanıyormusunuz ki bu işler o kadar kolay? Soruyorum size yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunda sınırlı sayıdaki yetkililerimiz yüzbinlerin isteklerine nasıL tek tek yanıt verebilsinler? Çok güzeL bir söz vardır eskilerin deyimiyle
"Sabreden derviş muradına ermiş."
Saçma sapan yorum yapmıyoruz biz ! Hangi oyunda karakterlerin geri alınması var demişsin ? Ben de sana soruyorum hangi oyunda 2 clickte karakter siliniyor ?
SiLme kardeşim niye siliyorsun ? Diyeceksin ki çaldırdım niye çaldırıyorsun madem bu senin suçun? Kendi hesabınızın güvenliğini yapamıyorsanız bu SOBEE'nin veya oyun yetkililerinin suçu değiL bunu kimsenin üzerine atamazsınız TAMİMİYLE kendi sorumluluklarınız.

Bunun imkansız olduğunu ikimiz de biliyoruz kendimizi kandırmayalım ;) Amacım tartışma yaratmak değil ama oyuncuların şikayetlerini dile getirdiği bir konuda tamamen zıt bir şekilde bizi suçlaman benim gibi birçoğunun da garibine gitmiştir emin ol .
İmkansız olan nedir söylermisin ? İnsanlar şikayetlerini dile getirmiyor burada emin olabilirsiniz bitmek tükenmek bilmeyen arzularını dile getiriyorlar. Biraz mantıklı düşünürmüsün 2 dk. ? Bakış açını değiştir kendini yönetimin yerine koy ve cümlelerimi baştan tekrar oku. İnsanoğlu nankördür bunu hiçbir zaman unutmayın. Şurda oyun içersinde herhangi birinizi yönetici yapsalar 2 gün sonra niye ben DEV deiLim demeye başlarsınız yalansa yalan deyin kardeşim . :S
TheChucky

Resim

TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen TurkDragon »

Karakter geri getirme işlemi Eylül başından itibaren silinen karakterler için mümkün. Ek olarak karakterinizin silindiği sırada Kutu değil Plus paket yüklü olması gerekiyor. Kurtarmak için ise Kutu yüklenmesi gerekiyor. Sabit konuyu ve yetkililer tarafından verilen cevapları takip ederseniz çoğu sorunuzun cevabı konuda mevcut.

viewtopic.php?f=46&t=39559

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Ottomanxtio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ottomanxtio »

Keşke 1 yıl kadar felan yapsaydınz şu işi çalınan çarlarımızda o kadar emek vardı !
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'

“Genel Sohbet” sayfasına dön