Öncelikle Merhaba,
Silinen karakterlerin geri getirme yönteminin geldiğini duyduk,sevindik.Ancak silinen karakterde Özel Sürüm İKV Kutusu olması gerekiyormuş.Sizlere soruyorum ; bizim karakterlerimizin silindiği zaman o KUTU Daha çıkarılmamıştı.Peki ya bizim suçumuz ne ?
Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?
- InCoRrEcT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?
REVA
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
Re: Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?
01.09.2010 tarihinden sonra silinen karakterler kurtarılabiliyor yani o zamanlar kutu vardı..
Yalçının Suçu ne ?
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- InCoRrEcT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Karargah
DehrayN yazdı:01.09.2010 tarihinden sonra silinen karakterler kurtarılabiliyor yani o zamanlar kutu vardı..
2007 Yılında kutu oLduğunu hatırlamıyorum ((= .. O zaman ki karakterlerimizin peşindeyim canım ((=
REVA
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Karakter kurtarma desteği gelmeden önce silinmiş bir karakterimi kurtarabilir miyim ?
Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.
Yani özel sürüm paketi olsun yada olmasın 2007 yılındaki bir karakterini kurtarman imkansız ..
Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.
Yani özel sürüm paketi olsun yada olmasın 2007 yılındaki bir karakterini kurtarman imkansız ..
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
İKV'nin ilerleyiş şekli bu oyuncuların canları yanmadan önlem almıyorlarInCoRrEcT yazdı:DehrayN yazdı:01.09.2010 tarihinden sonra silinen karakterler kurtarılabiliyor yani o zamanlar kutu vardı..
2007 Yılında kutu oLduğunu hatırlamıyorum ((= .. O zaman ki karakterlerimizin peşindeyim canım ((=
Zaza yazdı:Yalçının Suçu ne ?![]()
![]()
![]()
Bykush olmak
2007 yılı diye yazmadın ki ben yakın zaman içinde silindiğini sandım.InCoRrEcT yazdı:DehrayN yazdı:01.09.2010 tarihinden sonra silinen karakterler kurtarılabiliyor yani o zamanlar kutu vardı..
- oligarshi
- Cin Avcısı

- Lonca: Aldem
Senelerdir kesintisiz plus alıyoruz neden bize ayrıcalık yok bu yöneticilerin amacı ne anlamıyorum
Ulan o kadare plus aldık hepsi boşamıydı ozaman sizin ayrıcalıklı olcaksınız vaatleri falan yalanmış şimdikte kutuyamı döndünüz Neymiş kutu alanlara hediye :S:S::S:S:S:S
Ulan o kadare plus aldık hepsi boşamıydı ozaman sizin ayrıcalıklı olcaksınız vaatleri falan yalanmış şimdikte kutuyamı döndünüz Neymiş kutu alanlara hediye :S:S::S:S:S:S
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?