Bişi sorcam ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Bişi sorcam ?

Mesaj gönderen DapoeT »

Kutu almışdım 3 kere yükledim kullanıyorum memnumum ama plusum bıttıkden sonra nasıl bu yenılıklerden yararlancam ve bu arada D&R a gittim kutu kalmamış bi adam 50 tanesini almış napcak acaba bi yerine mi koyucak [mesela Cebine :) ]
sanırım piyasadaki butun kutular bıttıkden sonra yararlanamıyıcam doğrumu ?
ResimResim

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Bişi sorcam ?

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

karakterimizin arka planda (yani silinse dahi geri dönüşümde kalabilmesi için) saklanabilmesi için; karakterin silindiği anda karakterimizde herhangi bir plus paket yüklü olması gerekmektedir. silinme sırasında plus paketimiz yoksa ve sonrasında yüklenirse ne yazıkki geri getirme işlemi yapılamamaktadır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DapoeT »

RedNight yazdı:karakterimizin arka planda (yani silinse dahi geri dönüşümde kalabilmesi için) saklanabilmesi için; karakterin silindiği anda karakterimizde herhangi bir plus paket yüklü olması gerekmektedir. silinme sırasında plus paketimiz yoksa ve sonrasında yüklenirse ne yazıkki geri getirme işlemi yapılamamaktadır.

İlginiz için teşekür ederim ama ben üretim puanları için bahsediyordum şuan oflinesiniz başka yetkılı varsa bakabılırmı ?
ResimResim

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TurkDragon »

Kutu ile gelen plus bitse dahi GBM-0B ve karakter kurtarma desteğinden yararlanabilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön