sanırım piyasadaki butun kutular bıttıkden sonra yararlanamıyıcam doğrumu ?
Bişi sorcam ?
Bişi sorcam ?
Kutu almışdım 3 kere yükledim kullanıyorum memnumum ama plusum bıttıkden sonra nasıl bu yenılıklerden yararlancam ve bu arada D&R a gittim kutu kalmamış bi adam 50 tanesini almış napcak acaba bi yerine mi koyucak [mesela Cebine
]

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Re: Bişi sorcam ?
karakterimizin arka planda (yani silinse dahi geri dönüşümde kalabilmesi için) saklanabilmesi için; karakterin silindiği anda karakterimizde herhangi bir plus paket yüklü olması gerekmektedir. silinme sırasında plus paketimiz yoksa ve sonrasında yüklenirse ne yazıkki geri getirme işlemi yapılamamaktadır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
RedNight yazdı:karakterimizin arka planda (yani silinse dahi geri dönüşümde kalabilmesi için) saklanabilmesi için; karakterin silindiği anda karakterimizde herhangi bir plus paket yüklü olması gerekmektedir. silinme sırasında plus paketimiz yoksa ve sonrasında yüklenirse ne yazıkki geri getirme işlemi yapılamamaktadır.
İlginiz için teşekür ederim ama ben üretim puanları için bahsediyordum şuan oflinesiniz başka yetkılı varsa bakabılırmı ?

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kutu ile gelen plus bitse dahi GBM-0B ve karakter kurtarma desteğinden yararlanabilirsiniz.