Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Hardwork
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?

Mesaj gönderen Hardwork »

şu kutu işini zaten hiç sevmedim

yakında kutusu olmayanı ikv oynatmazlar
Hardwork
Kullanıcı avatarı
nefkin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen nefkin »

Hardwork yazdı:şu kutu işini zaten hiç sevmedim

yakında kutusu olmayanı ikv oynatmazlar
Aynen...!
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!

Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kullanıcı avatarı
ferhatbaba
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ferhatbaba »

fatmagülün suçu ne :lol:
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri ;)

FeRHaT SüSeN

Resim

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

kutu olayı buralarda yok int. den almaya da bakmadım nasıl alınıyo diye sanırım baksam iyi olcak :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

İKV de 3'lü Standart Devrede!!!

Yönetim Der ki;

1- Kutusu olanlar (Türkiye'nin oyunu olmak Ve Kutu'yu ayrıcalıklı yapmak için, Türkiye'nin her yerinde satmalısın. Yönetim sözüm sana!!!)
2- Plusu Olanlar (Sen kerizsin, almaya devam et!!!)
3- Plussuzlar (Oynama arkadaş bizene!!!)

iyiyimiş hatta bunu imzam yapayım....
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Sargon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sargon »

KARDESIM SIZDE ORDAKI YAZIYI DIKKATLI OKUYUN BIRAZ KAREKTER SILINDIGINDE HERGIBIR ŞEKILDE PLS WARSA KAREKTER SILINMEZ AKRAPLANA SAKLANIR DIO KUTU ŞART DEIL KUTU KAREKTERI GERI ALABILMEN İÇİN ŞART !!!!....
İndestructible & Sargon
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen qwertoy »

Zaza yazdı:Yalçının Suçu ne ? :D :D :D
Ayyy :D :D
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?

Arkadaşlar size kısaca özetlemeye çalışayım;

Karakterleri geri getirmeniz için veritabanını(farklı anlamları olabilir) sürekli kaydetmeniz gerekiyor yani dün ile bugünün kayıtları farklı farklı tutuluyor.Böyle birşey daha önce düşünülmediği için eski kayıtlar beLki ellerinde oLmayabilir nasıL bulsunlar ? Söyledikleri kelime şu an için belli bir tarih var. Bekleyin biraz sabredin beLki sizin istediğiniz ve herkesin uLaşabiLeceği bir tarihe kadar ilerleme kaydedecekler ? Siz sanıyormusunuz ki bu işler o kadar kolay? Soruyorum size yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunda sınırlı sayıdaki yetkililerimiz yüzbinlerin isteklerine nasıL tek tek yanıt verebilsinler? Çok güzeL bir söz vardır eskilerin deyimiyle
"Sabreden derviş muradına ermiş."
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

TheChucky yazdı:Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?

Karakterleri geri getirmeniz için veritabanını(farklı anlamları olabilir) sürekli kaydetmeniz gerekiyor yani dün ile bugünün kayıtları farklı farklı tutuluyor.Böyle birşey daha önce düşünülmediği için eski kayıtlar beLki ellerinde oLmayabilir nasıL bulsunlar ? Söyledikleri kelime şu an için belli bir tarih var. Bekleyin biraz sabredin beLki sizin istediğiniz ve herkesin uLaşabiLeceği bir tarihe kadar ilerleme kaydedecekler ? Siz sanıyormusunuz ki bu işler o kadar kolay? Soruyorum size yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunda sınırlı sayıdaki yetkililerimiz yüzbinlerin isteklerine nasıL tek tek yanıt verebilsinler? Çok güzeL bir söz vardır eskilerin deyimiyle
Saçma sapan yorum yapmıyoruz biz ! Hangi oyunda karakterlerin geri alınması var demişsin ? Ben de sana soruyorum hangi oyunda 2 clickte karakter siliniyor ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

1EngiN1 yazdı:
TheChucky yazdı:Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?

Saçma sapan yorum yapmıyoruz biz ! Hangi oyunda karakterlerin geri alınması var demişsin ? Ben de sana soruyorum hangi oyunda 2 clickte karakter siliniyor ?
SiLme kardeşim niye siliyorsun ? Diyeceksin ki çaldırdım niye çaldırıyorsun madem bu senin suçun? Kendi hesabınızın güvenliğini yapamıyorsanız bu SOBEE'nin veya oyun yetkililerinin suçu değiL bunu kimsenin üzerine atamazsınız TAMİMİYLE kendi sorumluluklarınız.
TheChucky

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön