şu kutu işini zaten hiç sevmedim
yakında kutusu olmayanı ikv oynatmazlar
Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?
Re: Peki ya Bizim Suçumuz Nedir ?
Hardwork
Aynen...!Hardwork yazdı:şu kutu işini zaten hiç sevmedim
yakında kutusu olmayanı ikv oynatmazlar
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!
Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
fatmagülün suçu ne :lol:
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
kutu olayı buralarda yok int. den almaya da bakmadım nasıl alınıyo diye sanırım baksam iyi olcak 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
İKV de 3'lü Standart Devrede!!!
Yönetim Der ki;
1- Kutusu olanlar (Türkiye'nin oyunu olmak Ve Kutu'yu ayrıcalıklı yapmak için, Türkiye'nin her yerinde satmalısın. Yönetim sözüm sana!!!)
2- Plusu Olanlar (Sen kerizsin, almaya devam et!!!)
3- Plussuzlar (Oynama arkadaş bizene!!!)
iyiyimiş hatta bunu imzam yapayım....
Yönetim Der ki;
1- Kutusu olanlar (Türkiye'nin oyunu olmak Ve Kutu'yu ayrıcalıklı yapmak için, Türkiye'nin her yerinde satmalısın. Yönetim sözüm sana!!!)
2- Plusu Olanlar (Sen kerizsin, almaya devam et!!!)
3- Plussuzlar (Oynama arkadaş bizene!!!)
iyiyimiş hatta bunu imzam yapayım....

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
KARDESIM SIZDE ORDAKI YAZIYI DIKKATLI OKUYUN BIRAZ KAREKTER SILINDIGINDE HERGIBIR ŞEKILDE PLS WARSA KAREKTER SILINMEZ AKRAPLANA SAKLANIR DIO KUTU ŞART DEIL KUTU KAREKTERI GERI ALABILMEN İÇİN ŞART !!!!....
İndestructible & Sargon
İndestructible & Sargon
AyyyZaza yazdı:Yalçının Suçu ne ?![]()
![]()
![]()
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- TheChucky
- Cin Avcısı

- Lonca: The One Mafia
Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?
Arkadaşlar size kısaca özetlemeye çalışayım;
Karakterleri geri getirmeniz için veritabanını(farklı anlamları olabilir) sürekli kaydetmeniz gerekiyor yani dün ile bugünün kayıtları farklı farklı tutuluyor.Böyle birşey daha önce düşünülmediği için eski kayıtlar beLki ellerinde oLmayabilir nasıL bulsunlar ? Söyledikleri kelime şu an için belli bir tarih var. Bekleyin biraz sabredin beLki sizin istediğiniz ve herkesin uLaşabiLeceği bir tarihe kadar ilerleme kaydedecekler ? Siz sanıyormusunuz ki bu işler o kadar kolay? Soruyorum size yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunda sınırlı sayıdaki yetkililerimiz yüzbinlerin isteklerine nasıL tek tek yanıt verebilsinler? Çok güzeL bir söz vardır eskilerin deyimiyle "Sabreden derviş muradına ermiş."
Karakterleri geri getirmeniz için veritabanını(farklı anlamları olabilir) sürekli kaydetmeniz gerekiyor yani dün ile bugünün kayıtları farklı farklı tutuluyor.Böyle birşey daha önce düşünülmediği için eski kayıtlar beLki ellerinde oLmayabilir nasıL bulsunlar ? Söyledikleri kelime şu an için belli bir tarih var. Bekleyin biraz sabredin beLki sizin istediğiniz ve herkesin uLaşabiLeceği bir tarihe kadar ilerleme kaydedecekler ? Siz sanıyormusunuz ki bu işler o kadar kolay? Soruyorum size yüzbinlerce kişinin oynadığı oyunda sınırlı sayıdaki yetkililerimiz yüzbinlerin isteklerine nasıL tek tek yanıt verebilsinler? Çok güzeL bir söz vardır eskilerin deyimiyle "Sabreden derviş muradına ermiş."
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
Saçma sapan yorum yapmıyoruz biz ! Hangi oyunda karakterlerin geri alınması var demişsin ? Ben de sana soruyorum hangi oyunda 2 clickte karakter siliniyor ?TheChucky yazdı:Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- TheChucky
- Cin Avcısı

- Lonca: The One Mafia
SiLme kardeşim niye siliyorsun ? Diyeceksin ki çaldırdım niye çaldırıyorsun madem bu senin suçun? Kendi hesabınızın güvenliğini yapamıyorsanız bu SOBEE'nin veya oyun yetkililerinin suçu değiL bunu kimsenin üzerine atamazsınız TAMİMİYLE kendi sorumluluklarınız.1EngiN1 yazdı:Saçma sapan yorum yapmıyoruz biz ! Hangi oyunda karakterlerin geri alınması var demişsin ? Ben de sana soruyorum hangi oyunda 2 clickte karakter siliniyor ?TheChucky yazdı:Lütfen saçma sapan konular açıp yorumlar yapmayı kesin. Hangi bir oyunda silinen karakterin geri geLmesi mevcut ? Hangi bir onLine oyun bunu daha önce yapmış bana söylermisiniz ? Yöneticilerimizi destekliyorum o kadar çaba gösterip çok güzeL bir şey ortaya çıkarmışlar ama siz hiç düşündünüz mü?
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster